мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

seni begenen öyle begensinn bakınca zayı fgözüküyorum ama aslında bende kiloluyumm bakmaa herkess kalcalarım cok büyük diye laf eder banaa

laf edenin agzına vur sende

kilo olayına laf söyleyenlere de sinir oluyorum haa, sanki farkında degilsin sen, ama elinden bişey gelmiyor, söyleyince noluyor ki

laf edenin agzına vur sende

kilo olayına laf söyleyenlere de sinir oluyorum haa, sanki farkında degilsin sen, ama elinden bişey gelmiyor, söyleyince noluyor ki

birgün diyorum ki ben kilo aldım kzıyolarr ne kilosu sus diye işten çıkıcam giyindimm arkadaşş diyooo oo popo senin miii ben kime kiloo aldım diyom diyomm

birgün diyorum ki ben kilo aldım kzıyolarr ne kilosu sus diye işten çıkıcam giyindimm arkadaşş diyooo oo popo senin miii ben kime kiloo aldım diyom diyomm

kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım ben bizde bu durum genetik, annem iki katım mesela hee istesem zayıflarım ama kemik yapım geregi ben 40 bedenden aşağıya hiç giremiyrum malesef ama ayy senin simitlerin varmış dedikleri zaman bende ki tepki hep aynı " yemin et "

simiitt neee yaaa ????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…