- Konu Sahibi AklinYolu1
reel de görenler kilomu çok belli etmedigimi söylüyorlar, ama bilmiyorlar ki bol giysilerin arkasında ben saklanması gereken kısmı saklıyorum![]()
170 boyunda 78 kiloyum![]()
![]()
yarınn diyetee baslıyoruzzz hemen hemddeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reel de görenler kilomu çok belli etmedigimi söylüyorlar, ama bilmiyorlar ki bol giysilerin arkasında ben saklanması gereken kısmı saklıyorum![]()
170 boyunda 78 kiloyum![]()
![]()
yarınn diyetee baslıyoruzzz hemen hemddeee![]()
ben her sabah diyete başlıyorum kiakşamına bozuyorum ama sorun burda
![]()
kadınn milletii iştee napcannn ekmek yerr diyett yapıyoz derizz![]()
yaa ben ekmek yemem ki kahvaltı hariç, ama pilav makarna olursa eğer onları yerim![]()
sen de söyle bakalım, boy kaç kilo kaç![]()
160 falan boy 55 kiloo benim üst bölge cok yokk alt bölgee var![]()
seni yarışmadan eliyorum, bizimlaa diğılsınn![]()
amaa benim yaşımm kücccüüükkk onudaa hatırlatıyımmm![]()
bi de yaş konusu vardı dimiihem zayıfsın hem gençsin, eliyorum seni
![]()
bananeee yaa elenmicemm bennnn![]()
kovuyorum ama gitmiyor yaaao zaman kilo alman ve yaşlanman laızm
![]()
kızıım benn yediğimm tekmelerdeen zayıfladımm herhaldee![]()
ben de tekme yedim, neden zayıflamadım![]()
bend esorunn varr herhaldeee![]()
hayır sorun bendeçok şişkoyum ben
![]()
seni begenen öyle begensinn bakınca zayı fgözüküyorum ama aslında bende kiloluyumm bakmaa herkess kalcalarım cok büyük diye laf eder banaa
laf edenin agzına vur sende![]()
kilo olayına laf söyleyenlere de sinir oluyorum haa, sanki farkında degilsin sen, ama elinden bişey gelmiyor, söyleyince noluyor ki![]()
birgün diyorum ki ben kilo aldım kzıyolarr ne kilosu sus diye işten çıkıcam giyindimm arkadaşş diyooo oo popo senin miii ben kime kiloo aldım diyom diyomm![]()
kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım ben bizde bu durum genetik, annem iki katım meselahee istesem zayıflarım ama kemik yapım geregi ben 40 bedenden aşağıya hiç giremiyrum malesef
ama ayy senin simitlerin varmış dedikleri zaman bende ki tepki hep aynı " yemin et "
![]()
![]()
simiitt neee yaaa ????*