- Konu Sahibi AklinYolu1
-
yaş konusunda hem kompleksliyim hem de zorla abla dedirtiyorum kendimee
heheheh sendeee alemsinn işteee
gel ankaraya seni çok iyi bi falcıya götüreyim
Ben sewmek istiyorum seweyim birini yeter platonik te olur. Yalnizliktan yoruldum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
yokk canımm ben bekarlıktan menunum amaa belkii birgün merakıma yenilir gelirim
Ben sewmek istiyorum seweyim birini yeter platonik te olur. Yalnizliktan yoruldum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
doğru insan oldummu hayatında bekarlıktan memnun olunmaz da işte, aşk acısı çekecegine yalnız kalmak en iyisi tabi
ben acıı cektiğimden hep hayatımda yanlızlık bana göre benceee
ben acıı cektiğimden hep hayatımda yanlızlık bana göre benceee
ben sana bi anlatsam hala nasıl aşka inanıyorsun dersinama kör olasıca umudum hiç bitmiyor işte
merak ettim belki kendi acımı unutturur banaa
canımm yaa senin hayatın hep gel gitlerlee geçmişş oda kötüü ne diyim hayırlısı neyse oo olsun canımm bendee onun bana yalan söylemesine göz yumdum sonunda ondan beter oldum (bizim ilişkidee tek yalanda yok baska seylerde girdide arayaa )rabbim kmseye tasıyamıyacagı yük vermezmişş bizimdee sıkıntımız bu olsun bee arkadaşım eliimiz ayagımız tutuyo sonuctaa onlarda gitsin atsınlar bi köprüden kendilerikısa bir özet geçmeye çalışayım
1 - lise hayatım hep platonik aşklarla geçti, ama öyle ki çocukların hep haberi oldu ama beni istemediler
2 - üniversite 1. sınıfta, sınıf arkadaşım bir çocukla 1.5 yıla yakın bir ilişkimiz oldu, velhasıl çocuk beni gitti sınıf arkadaşımla aldattı1 hafta evime gittim döndüğümde bizim sınıftan başka bi kızla eleleydi düşün yani
3 - ondan sonra azmettim toparladım kendimi, hayatıma biri girdi, o da 1.5 ayın sonunda ben seni sevemiyorum dedi gitti
4 - ondan sonra birisi oldu, 3 yıl sürdü, hatta nişanlandık biledüğüne 6 ay kala ben onun hayatında olmasam hiç bişeyin degişmeyecegini söyledi, ben de hayatından gittim ama bu çocuk için okulu bırakmıştım, hayatımda ondan başka kimse kalmamıştı vs
5 - neyseee sonra ufak tefek hoşlaşmalarla 2 seneye yakın bir zaman geçti. derken 3 numarada bahsettigim çocuk benden özür dilemek istedi 6 yıl sonraolmaz affetmem diye çok direndim ama en sonunda kandım ona ve tam 1. yıldönümümüzde, 28 haziranda nişan yapmaya karar vermişken, herfiçioğlu kafa dinlemem lazım deyip çekti gitti 11 gün oldu, hala bana olumlu yada olumsuz net bişey söyleyecek diye bekliyorum
ve tüm bunlara ragmen diyorum ki, soğru insan her kimse bigun beni bulacakeğer sevgilim doğru insansa bana geri dönecek, eğer degilse hayatımdan çıkacak ki böylece doğru insan beni bulsun
canımm yaa senin hayatın hep gel gitlerlee geçmişş oda kötüü ne diyim hayırlısı neyse oo olsun canımm bendee onun bana yalan söylemesine göz yumdum sonunda ondan beter oldum (bizim ilişkidee tek yalanda yok baska seylerde girdide arayaa )rabbim kmseye tasıyamıyacagı yük vermezmişş bizimdee sıkıntımız bu olsun bee arkadaşım eliimiz ayagımız tutuyo sonuctaa onlarda gitsin atsınlar bi köprüden kendileri
valla son sevgilim hariç ( çünkü kednisiyle henuz işim bitmedi, daha olmayan saçlarını yolacagım onun) diğerlerini hepsi, köprüden de atlayabilirler, camlara da çıkabilirler, benden uzak nerede olurlarsa olsunlar yani
şimdi doğru mu anlamışım :44: bi sevgilin vardı, sana yalan söyledi, sen affettin ama başka şeylerde mi yaptı sonra :44: kaşındı baya baya yanii
hayır biz hiç ayrılmadık bana kendi hakkında ailesi hakkında en basından sylemesi gereken şeylerii söylemedi hep benden biey saklama dedim ama benden sakladı tabi araya aileleler girdi falan filan ayrıldım bende çünkü güvenimi kaybetti(söylemediiği eyleri ben az buz biliyodum bildiğimi tahmin ettiği halde söylemedii bende bunu kabullenemedim )
şu an beraber misiniz ayrı mı :26:
ayrıyızz canımm çünküü ona olan güvenim uçup gitii resmen sadecee ondan bana kalann hergün canımı yakan bir sızı
onu görmemek için işten bile ayrılıyorum biraz orda calışamma o sebepti o var diye kendimi avuyodum ama artık beni oraya baglayan hiç bişey yok belkide p.tesi onu sonkez görcem belki yada hiçç benn belkide hatalıyım yada değilim sadece kararımın arkasında durup hayatma devam etmek zorundayım
hmmm malesef anladım :26:
valla çok beylik olacak bu laflar ama geçecek canım, sen ne kadar geçmez zannetsen de o acı geçecek :26: sonra başkası gelecek, o yakacak canını, böyle sürüp gidecek bu :26:
ben hep aşk acısı için aynı şey diyorum, insanın önce kendisi inanması lazım bu acının geçecegine, kişi inanmadıgı sürece malesef geçmiyor
onu görmemek için işten bile ayrılıyorum biraz orda calışamma o sebepti o var diye kendimi avuyodum ama artık beni oraya baglayan hiç bişey yok belkide p.tesi onu sonkez görcem belki yada hiçç benn belkide hatalıyım yada değilim sadece kararımın arkasında durup hayatma devam etmek zorundayım
daha çok yeni galiba bu durum :26: Rabbim yardımcın olsun canım
ortada yalan varsa, veya şöyle söyleyim güven yoksa, sebebi ne olursa olsun, haklı haksız diye bir durum kalmaz malesefumarım verdigin karar senin için en doğru karardır ve hiç pişman olmazsın güzel günler bekliyordur umarım seni
inşallah canımm neysee hayatt devamm ediyorrr sonuctaaa
aynen öyle canım benim hayat devam ediyor
nişanlımla ayrılmadan bikaç ay önce ara vermiştik. ilk başlarda bildigin nefes alamıyordumöldürsün Rabbim beni diye hergun aglak vaziyetteydim düşün yani sonra baktım ki ölmüyorum, yaşıyorum, hatta güzel de yaşıyorum ondan sonra böyle yarı çatlak oldum zaten
bendee zatenn akıl yokttuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?