- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Hamarat hatun.
Ben yatmam daha ama cikiyorum burdan biraz TV izliyim. Gez kizim, ne giricen buraya izinlisin. Gorusuruz.
cesmi naz ugrar buraya ama barisir o bence.Barissinda zaten.
Konu ugurlu canim, Lucky acmis. Filo sponsor olmus ee daha ne.Sende bende her an birini bulabiliriz.
Naz inşallah barışır. Hakkında hayırlısı olsun.
Bizim hakkımızda olumsuz konuşmak istemiyorum.
İnşallah diyeyim sadece...
Selam müzminler nasil gidiyo Hayat iki gundur beni muzminlikten cikarmaya calisiyolar moralimi bozdular... Amcamin bi tanidigi varmis kendisi istanbulda Ben yurtdisindayim Adam 34 yasindaymis falan filan resimlerine baktim ama elektrik alamadim yine de bi Konus diyolar Ben oyle sevmiyorum Ya face uzerinden Konus tanis bana göre degil Ben canli canli goz goze gelerek asik olayim Hemde elektrik bile alamadim niye konusupta olmayacak bisey icin bos umut vereyim ki Yani haksizmiyim ?..
Aslında denemekten zarar çıkmaz bence ama hiç elektrik alamadiysaniz zorlamayla da olmaz tabi.hayırlısı olsun umarım hakkınızda
Ekti herkes beni bu akşam bir başıma kaldım burda(
Ağzıniz bal yesin inşallah kızlar ( telefondan smiley leri yapamadım da siz hayal edin burda kalpler uçuşuyor :)))
Aslında denemekten zarar çıkmaz bence ama hiç elektrik alamadiysaniz zorlamayla da olmaz tabi.hayırlısı olsun umarım hakkınızda
N, E yi seviyor.
Biz variz kizzz.Yani benn.Bugun dondurmacinin onunde kuyruga girdim. Icimden bir ses hayir dedi yemeyeceksin... ama lucky durur mu.. Birazdan profiterol yiyicem.
Yok canim ya hic elektrik alamadim... Hani insanlarin ortalama hoslandigi tipler olur bu cocuk benim en hoslanmadigim tiplerden... Hayirlisi olsun tabiki :)
Ben de bugün bir miktar pasta yedim( ama 15bin adım atmisim toplamda :))
Ayrıca tek başına N 'nin sevmesi yetmiyor E 'nin de onu sevmesi lazım :84:
Haklısın.Selam müzminler nasil gidiyo Hayat iki gundur beni muzminlikten cikarmaya calisiyolar moralimi bozdular... Amcamin bi tanidigi varmis kendisi istanbulda Ben yurtdisindayim Adam 34 yasindaymis falan filan resimlerine baktim ama elektrik alamadim yine de bi Konus diyolar Ben oyle sevmiyorum Ya face uzerinden Konus tanis bana göre degil Ben canli canli goz goze gelerek asik olayim Hemde elektrik bile alamadim niye konusupta olmayacak bisey icin bos umut vereyim ki Yani haksizmiyim ?..
Nasıl? Neden bu hisse kapıldın?Bonjour muzminler, muzmin gecinenler,
Filocum kutuphane denetcisine benzetiyorum seni biraz.
Nasıl? Neden bu hisse kapıldın?
Hehehe!Soyle ki, biraz ciddisin ya da oyle gorunuyorsun. Geyik yaparken bile diyorum bu kiz guluyor mu. Gercekte nasil biri oldugunu cok merak ediyorum.
Hehehe!
Oradan bile anladın demek.
Ben normalde sert gibi duruyorum. ( Erkekler bundan yanasamıyormuş bana herkes öyle der.)
Yardımcı olmaya çalışırken insanlara bile, sert duruyormuşum.
Halbuki içim marshmallow gibi... sadece saygısızlıktan nefret ederim.
Ben de kendimi "yatılı okul müdirelerine" benzetiyorum.
Hani o gelince herkes kaçırır ya , elinde cetvelle gezer.Kuralcıdır benim gibi...
Yalnız seni tebrik ederim. Buradan bile anlamışsın beni.
Çok cıvık gibi gözükmüyorsun ama! :26: değilsin bence.Anlarim ben hislerim kuvvetli benim.
Evet onlara da benziyorsun. Kuralciligin var ama kadinda biraz da gerekiyor be. Erkekler anlamaz ama .
Bende cok civik olmamdan kaybediyorum.
Çok cıvık gibi gözükmüyorsun ama! :26: değilsin bence.
:))Kurallari sevmem ama civikta degilim. Hani bir kere tek tas filan demistik sen de ben de sevmiyoruz demistik. Bu konuda benzesiyoruz. Oyle klasik kadinlarin sevdigi seyleri sevmiyorum. ...ama dalgaya almayi severim , kendimi herkesi. Kendimi ben bile cozemedim daha :) Onlar nasil cozsun zavallilar. Beyinleri error veriyor.
:))
Tektaş sevmediğimi hatırlıyorsun.
Ben de bazen öyle diyorum. "Ben çözemiyorum kendimi erkeklere ne kalmış?"
Ne bileyim be Lucky7, aslında çok kaprisli / nazlı / zor bir kız değilim.
Alışveriş manyaklığım yoktur. Klasik kadınlar gibi değilim.
Birçok arkadaşım ( kız ya da erkek ) "Erkeklerin aradığı tipsin sen!" derler. Fakat yalnızım.
Gerçi şu da var; evet erkeklerin aradığı tipim, Allah'a şükür bugüne kadar tanıştırıldığım insanlar hep devam etmek istedi. (ya da dışarıdan teklif eden oldu birkaç tane...) Bende sorun var. SE-VE-Mİ-YO-RUM!
Çıktığım dönemler de oldu.Disari cikmiyorsun ki be gulum.Daha neler hatirliyorum seninle ilgili, aklin durur.
Benim donem donem degisiyor manyakliklarim. :)
Sen ne yapacagi belli olmayan birini istiyorsun. Senin aksine monoton ve kuralci birini degil.
Bildim mi?:)
Çıktığım dönemler de oldu.
İş bende bitiyor...
Neler hatırlıyorsun?
Evet, ne yapacağı belli olmasın.
Yoksa sen başkası mısın?
Buradan başkası? Mesela ikinci bir nick almışsın!
Ya da reelde tanıdığım birisi misin?
Lucky, senden şüpheleniyorum.Analizini cikartirim suraya da gerek yok.
Kuralciligin topraktan, kuralsizligin da havadan geliyor. Sana seni cayir cayir yakacak bir ates grubu lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?