мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Evet, uyanık / ayık olmamız lazım. :P
Eee, herkes evlendi galiba, bir uğrayan müzmin bekar bir daha gelmiyor... :ssz:
Konumuz uğurlu mu geldi nedir? :1:

cesmi naz ugrar buraya ama barisir o bence. :1: Barissinda zaten.

Konu ugurlu canim, Lucky acmis. Filo sponsor olmus ee daha ne. :23:Sende bende her an birini bulabiliriz. :23:

Naz inşallah barışır. Hakkında hayırlısı olsun.
cesmi naz ugrar buraya ama barisir o bence. :1: Barissinda zaten.

Konu ugurlu canim, Lucky acmis. Filo sponsor olmus ee daha ne. :23:Sende bende her an birini bulabiliriz. :23:
Bizim hakkımızda olumsuz konuşmak istemiyorum. :ssz:

İnşallah diyeyim sadece...:39:

Son düzenleme:
:1::1: benmı aranızı bozmaya çalışıyorum :1::1: süpersiniz dedim :46::46::46: ve alkışlıyorum bende dıyorumkı kızlar topige ugramıyor nerede bunlar meğer tugce evlencek dıye kendılerını muzmin ilan etmişler..

nasılsınız kızlar.. luckycım londrada hava nasıl?

:1::1: benmı aranızı bozmaya çalışıyorum :1::1: süpersiniz dedim :46::46::46: ve alkışlıyorum bende dıyorumkı kızlar topige ugramıyor nerede bunlar meğer tugce evlencek dıye kendılerını muzmin ilan etmişler..

nasılsınız kızlar.. luckycım londrada hava nasıl?
Yok kız!
Dün de böyle bir muhabbet olmuştu. Ondan dedik öyle...
Alınma şekerim. :54:

saygılar :26:
bende muhasebe de çalışıyordum çok yorulduğum için şimdilik babamın ofisinde emlak danışmanıyım
dışardan okuyorum memnun oldum tanıştığıma prenses
:71:
Ben de memnun oldum Çilek.
Eee, ne bölümü okuyorsun Jeliboncuğum?
Bu hafta sonu da sınavlar var. :18:
Allah yardımcınız olsun.

grafik tasarım bakalım aynen amiiin hayırlısı yaa ömrüm sınavla geçiyor ben bittim onlar bitmedi :50:
sen peki ? :ssz:
Ben de AÖF İşletme mezunuyum.
Bir ara Yüksek Lisans yapsam dedim.
Dil bilmek gerekiyor. Ayrıca çok masraflı işler bunlar.
Dediğin gibi ömür bitiyor bu dersler bitmiyor... ki ben senden on yaş büyüğüm. Düşün halimi. :31:

Ben de AÖF İşletme mezunuyum.
Bir ara Yüksek Lisans yapsam dedim.
Dil bilmek gerekiyor. Ayrıca çok masraflı işler bunlar.
Dediğin gibi ömür bitiyor bu dersler bitmiyor... ki ben senden on yaş büyüğüm. Düşün halimi. :31:

ohh maşşallah :nazar:
aynen masrafı da ayrı bi dert :ssz:
insan yoruluyor bi vakitten sonra ne kadar çaba sarf etsen de artık sıkıldın mı bi daha kafa almıyor valla..
umarım hersey yolunda gider senn için bir hedefin varmı ?
buarada iyice anladım tamm 10 yaş var arada :1: :1:

ohh maşşallah :nazar:
aynen masrafı da ayrı bi dert :ssz:
insan yoruluyor bi vakitten sonra ne kadar çaba sarf etsen de artık sıkıldın mı bi daha kafa almıyor valla..
umarım hersey yolunda gider senn için bir hedefin varmı ?
buarada iyice anladım tamm 10 yaş var arada :1: :1:
Ne bileyim canım ya, hedef işte bir ara yüksek lisans dedim yapmadım. ikinci bir üniversite mi okusam?
bekarın ya SIKILIYORUM. kurslara yazılıyorum sürekli. öyle işte...

Selam müzminler nasil gidiyo Hayat iki gundur beni muzminlikten cikarmaya calisiyolar moralimi bozdular... Amcamin bi tanidigi varmis kendisi istanbulda Ben yurtdisindayim Adam 34 yasindaymis falan filan resimlerine baktim ama elektrik alamadim yine de bi Konus diyolar Ben oyle sevmiyorum Ya face uzerinden Konus tanis bana göre degil Ben canli canli goz goze gelerek asik olayim Hemde elektrik bile alamadim niye konusupta olmayacak bisey icin bos umut vereyim ki Yani haksizmiyim ?..

Back
X