мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Mutluyum kuzum.Ya birde geçen Urazda kalırken şunu fark ettim evlenince iş güç temizlik hepsine nasıl dayanacağım.Öğlene yemek yaptım tam yedik bu seferde akşama birşeyler yapmam lazım diyorsun.Bir yandan evi topla koştur koştur.Ardından karşındakine ilgi ver fingirde:48::1:Amanın canım çıktı.Allahtan camları Uraz sildi perdeleri falan astı.Yardım ediyor bana.Yoksa psikopata bağlayacaktım durumu.yani aslında bekarlık tatlıymış be dedim:))
Geçen gün sana söylemiştim aynı şeyi...
Ne güzel sohbet ediyorduk seninle ama benim ev savaş alanı gibiydi ve birinin toparlaması gerekiyordu...
Ve o biri tabi ki benim,güzelim sohbeti bıraktım,ev işleriyle mücadele ettim kuzum.
Kolay değil evlilik,sadece sevişilmiyor evlilikte.:60::60::60::60::60::60::60:

Ne güzel sohbet ediyorduk seninle ama benim ev savaş alanı gibiydi ve birinin toparlaması gerekiyordu...
Ve o biri tabi ki benim,güzelim sohbeti bıraktım,ev işleriyle mücadele ettim kuzum.
çok iyi bir noktaya parmak bastın :111:

Sende evli olacaksın,o zaman çık karşıma..:52::52::52:

:31::31: çok uzak :27:

Son düzenleme:
haklısın true canım.Aman aman ev işleri olmasa fena bişi değil gibi ama evlilik:60::59::59:

Hiçççççç belli olmaz...:27:

öyle diye diye :31: yaza kadar durcam. yoksa yoluma bakcam :ssz:

Soyle iki kavga yapin da topigin rating i artsin. Yoksa sinek avliyoruz. :60:

hangi hakla buraya geliyor anlamıyorum :20::20::20:
bekar bile değilsin. evlisin o evli...
illa true ye tanışma hikayesinin topiğinimi hatırlatmam lazım :60::60::60:

Son düzenleme:
Bende geleyim mi dedikten sonra ortadan kaybolma ama tek tek profilleri takip ediyorum artik. :60:

diyet topiklerinde bikaç firarım mevcut ama geyik topiklerinden kaybolmam :17:

hem de bu lafın üzerine salı çarşamba ankarada olacak olmama ragmen girerim mutlaka :32:

:27::27: gel:27: nezaman gidicen :60::60::60:

hiç bi zaman gitmeyecem hep bekar kalacagım :kkk: bu topikten herkes gitse bile ben hep buralardayım :84: :84:

diyet topiklerinde bikaç firarım mevcut ama geyik topiklerinden kaybolmam :17:

hem de bu lafın üzerine salı çarşamba ankarada olacak olmama ragmen girerim mutlaka :32:

hiç bi zaman gitmeyecem hep bekar kalacagım :kkk: bu topikten herkes gitse bile ben hep buralardayım :84: :84:

ben seninle küsüm tamamı :63: ben ilelebet bu topikten gideceğim ozaman :ssz:

Back
X