- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi AklinYolu1
bende gelimmi 

true gitsin ben gelim
o evli ben bekarım

true gitsin ben gelim

o evli ben bekarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey iyi giderken soğuyorsam,psikolojik sorunlarım var demek.![]()
Geçen gün sana söylemiştim aynı şeyi...Mutluyum kuzum.Ya birde geçen Urazda kalırken şunu fark ettim evlenince iş güç temizlik hepsine nasıl dayanacağım.Öğlene yemek yaptım tam yedik bu seferde akşama birşeyler yapmam lazım diyorsun.Bir yandan evi topla koştur koştur.Ardından karşındakine ilgi ver fingirdeAmanın canım çıktı.Allahtan camları Uraz sildi perdeleri falan astı.Yardım ediyor bana.Yoksa psikopata bağlayacaktım durumu.yani aslında bekarlık tatlıymış be dedim:))
Sende evli olacaksın,o zaman çık karşıma..bende gelimmi
true gitsin ben gelim![]()
o evli ben bekarım![]()
çok iyi bir noktaya parmak bastın :111:Geçen gün sana söylemiştim aynı şeyi...
Ne güzel sohbet ediyorduk seninle ama benim ev savaş alanı gibiydi ve birinin toparlaması gerekiyordu...
Ve o biri tabi ki benim,güzelim sohbeti bıraktım,ev işleriyle mücadele ettim kuzum.
Kolay değil evlilik,sadece sevişilmiyor evlilikte.![]()
Sende evli olacaksın,o zaman çık karşıma..![]()
"Annemi aramıyormuşsun,arasan iyi olur aşkım" derse cidden soğurum,bu tür baskılara gelemiyorum.Oyle bir sey yapiyor ki, seni sogutuyor. Aldatma, siddet disinda bu yaptigi ne olabilir .![]()
Hiçççççç belli olmaz...çok iyi bir noktaya parmak bastın :111:
çok uzak
![]()
bende gelimmi
true gitsin ben gelim![]()
o evli ben bekarım![]()
haklısın true canım.Aman aman ev işleri olmasa fena bişi değil gibi ama evlilikGeçen gün sana söylemiştim aynı şeyi...
Ne güzel sohbet ediyorduk seninle ama benim ev savaş alanı gibiydi ve birinin toparlaması gerekiyordu...
Ve o biri tabi ki benim,güzelim sohbeti bıraktım,ev işleriyle mücadele ettim kuzum.
Kolay değil evlilik,sadece sevişilmiyor evlilikte.![]()
Soyle iki kavga yapin da topigin rating i artsin. Yoksa sinek avliyoruz.![]()
Hiçççççç belli olmaz...![]()
Soyle iki kavga yapin da topigin rating i artsin. Yoksa sinek avliyoruz.![]()
"Annemi aramıyormuşsun,arasan iyi olur aşkım" derse cidden soğurum,bu tür baskılara gelemiyorum.
ben de bekarım, ben de müzminimm, ben de geleyim mii![]()
ben de bekarım, ben de müzminimm, ben de geleyim mii![]()
Bende geleyim mi dedikten sonra ortadan kaybolma ama tek tek profilleri takip ediyorum artik.![]()
gel
nezaman gidicen
![]()
diyet topiklerinde bikaç firarım mevcut ama geyik topiklerinden kaybolmam![]()
hem de bu lafın üzerine salı çarşamba ankarada olacak olmama ragmen girerim mutlaka
hiç bi zaman gitmeyecem hep bekar kalacagımbu topikten herkes gitse bile ben hep buralardayım :84: :84:
Evli olunca cevaplar genelde bu tarz oluyor Lucky..Hmm kv baskisi.
Bende geleyim mi dedikten sonra ortadan kaybolma ama tek tek profilleri takip ediyorum artik.
Itinayla ara bozulur.![]()
Tanışma hikayemin topiğin de ne olmuş hemşire?öyle diye diyeyaza kadar durcam. yoksa yoluma bakcam
hangi hakla buraya geliyor anlamıyorum![]()
bekar bile değilsin. evlisin o evli...
illa true ye tanışma hikayesinin topiğinimi hatırlatmam lazım![]()
ben seninle küsüm tamamıben ilelebet bu topikten gideceğim ozaman
![]()
Tanışma hikayemin topiğin de ne olmuş hemşire?![]()
sen bana küsemezsin bi kere ben çok şeker bir insnaımama yine de illa küsüp de gidecegim diyorsan sen gitme ben giderim
![]()