мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

ben gidiyorum kızlar. hayırlı akşamlar..
ayrıca nazz o sna benzmiyor :27:

Neeee?? Birde şımartıyor musun?
Kuzum erkek milletinin sırtından kırbacı eksik etmeyeceksin.:ssz:
Sorun olduğunda birşey yok diyip suratımdaki "sen öyle san canım canına okuyacağım önümüzede ki 3 saat.İlgi alaka bitti.elle tutamadığın bu mesafe seni deli edecek heheee" ifadesini takınmak Çok işe yarıyor benimki üzerinde tavsiye ederim.Bu erkeklere bişi denmeye gelmiyor dersen dırdırcı oluyorsun.Sessiz soğuk savaş çok keyifli ama:47:

Neeee?? Birde şımartıyor musun?
Kuzum erkek milletinin sırtından kırbacı eksik etmeyeceksin.:ssz:

şımartıyordum sanırsam galiba :53::53: barışırsak taktik bu, elimden kırbaç eksik olmayacak :kkk:

ama bu taktik de tutmazsa başına kalırım true ona göre haa :24:

Evlenmeyin ayol der bu simdi birde. :60:

Resmimi nerden kopyaladin kizzz. :23:

Sen hep gel. :16:

Yok yok bana benziyor. :60:

ben hep buradayım artık, yeni evim burası :55:

Amannn evlenipte ne yapacaksınız,bekarlık sultanlık..:60::60:

hee hem kendisi evlenmiş hem de bize böyle şeyler söylüyor :37: inanmayınnn :20:

ben gidiyorum kızlar. hayırlı akşamlar..
ayrıca nazz o sna benzmiyor :27:

hee tamam bana benzemiğyorsa sıkıntı yok :27:

len çarşıya gidecem şimdi, sen de gel derdim ama saçlarım çok yaglı beni böyle hatırlama :27::27:

şımartıyordum sanırsam galiba :53::53: barışırsak taktik bu, elimden kırbaç eksik olmayacak :kkk:

hee hem kendisi evlenmiş hem de bize böyle şeyler söylüyor :37: inanmayınnn :20:

len çarşıya gidecem şimdi, sen de gel derdim ama saçlarım çok yaglı beni böyle hatırlama :27::27:

kova olsa gelirdim :60: yağ stoklardım :60::60::60::60:

Topige cuk diye oturdun kiz. :32:

Geleneksel soruyu soruyorum o zaman. Muzmin olduguna dair hikayeni anlat bize?

Topige cuk diye oturdun kiz. :32:

Geleneksel soruyu soruyorum o zaman. Muzmin olduguna dair hikayeni anlat bize?

28.5 yaşındayım, hatta haziranda 29 olacagım :37: daha önce bir kere nişan bozdum, ikincisi nasipse haziranda olacaktı, ama sanırım ayrıldık :44: daha devam edeyim mi yoksa bu kadar yeter mi :27::27:

28.5 yaşındayım, hatta haziranda 29 olacagım :37: daha önce bir kere nişan bozdum, ikincisi nasipse haziranda olacaktı, ama sanırım ayrıldık :44: daha devam edeyim mi yoksa bu kadar yeter mi :27::27:

Elimde saglam kanitlarim var diyorsun o zaman. Ohom ohom yeter bu kadar. Burcun ne ki ?

Eee haklilar ama. :60:

Kizlar ben asik oldum, zahide ile yetis hayata da sef Furkan. Evli degilse , kiz arkadasi yoksa Tv de gidip evlenme teklif edicem. :32:

hee hem kendisi evlenmiş hem de bize böyle şeyler söylüyor :37: inanmayınnn :20: [/

Şımartma tabi erkek milleti,vur kırbacı(bunu yazarken kocayı ayaklarım da sallayarak uyutuyormuşum:60::60::60::60::60:)

Elimde saglam kanitlarim var diyorsun o zaman. Ohom ohom yeter bu kadar. Burcun ne ki ?

Eee haklilar ama. :60:

Kizlar ben asik oldum, zahide ile yetis hayata da sef Furkan. Evli degilse , kiz arkadasi yoksa Tv de gidip evlenme teklif edicem. :32:

ikizler burcuyum lanetim tamamen buradan geliyor zaten :37: eski nişanlım da ikizler, son erkek arkadaşım da ikizlerdi :37:

ben de ilhan mansıza çok aşıgım yaa, o ankara da top koştururkene o armada da takılıyor diye sabah akşam oraya gidiyordum ama hiç görememiştim :52::52:

Back
X