ellerine saglık nefis görünüyorcokacimcoook
ImageShack - Image Hosting :: fotoraf0342.jpg
bende yaptım arkadaşlar, yarısını yedikten sonra fotoğrafını çekmek geldi aklıma. paylaşımına sağlık arkadaşım, şahane bi tarif ve muhteşem bir tat olmuş kaydirigubbakcemile5
tatlım şımar şımar öyle güzel açıklamışsın ki
anlamamak mümkün değildi
çok da güzel oldu gerçekten herkese tavsiye ederim kakaolusunu da yapın
ellerine sağlık harika görünüyo
buda benim pastam,çok güzel oldu
tşk.ederim
ama banada küçük bi dilim kaldı:çok üzgünüm:misafirler yedi hepsini-tatlicadiarzu-
öffffff yaaaaaa :çok üzgünüm: rulo pastayı benim kadar seven, benim kadar herkezden tarif alıp 6 ayda bir deneyen ( 6 ayda bir çünki yapıyorum olmuyor tövbe ediyorum aradan 6 ay geçince bi güvenmi geliyo neysekaydirigubbakcemile3 tekrar deniyorum ve bu böyle yıllardır devam ediyo) her defasında başarısız olan yoktur sanırım. senağlama
yavrum ben bile sürekli zırıldayan bi sıpayla bu pastayı yapabildiysem senin yapmamana imkan yok yav bi dene bakem çok kolay yav
Anacım yapıyorum yapıyorumda bu rulo pasta bi türlü olmuyo yoksa hiçbirini yapamıyo değilim yaniiikaydirigubbakcemile3 bu olmuyo bir püf noktasımı var onumu atlıyorum yoksa bi yerde bi yanlışmı yapıyorum anlamış değilim ama bu tarife göre şu yumurtaları karıştırmadan yani bi daha deniycem bendeki tarifde yumurtalar ayrılmıyordu acaba ondanmıki dedim artık bilemiyorum.
ya benimkilerde yumurta kokusu filan olmuyo sadece pandispanyası kuru oluyor sarayım derken çatlayıp kırılıyor.
Valla bilmem bacım :)) benim 6 ay doldu heralde fenada gaza geldim ahanda aldım tarifi gidiyom mutfağakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:lepi::sm_cool::hooray:a.s.:enbuyukkk: bilmem anlaşıldımıcokacimcoook süper oldu valla süpersiniz kızlar ibolya iyi gaz verdin harikasın yaaa sağol. Yumurtaları ayrı çırptım keramet ondaymışşşsırnaşık şeysırnaşık şey buyrun kızlarrrrrrrr