Kekler - Pastalar Muzlu Rulo Pasta ( Resimli Anlatımlı )

kızlar ya içini krem şanti yerine kremadan yappsam daha guzel olmaz mı krem şanti beni çok bayıyoooo

yaptımmm bıleee dolabaa koydummm nasıl olduugunu solerımmm smdılık lezzetlı gozkuyoo..tarıf ıcın tskkurler

yaptımmm bıleee dolabaa koydummm nasıl olduugunu solerımmm smdılık lezzetlı gozkuyoo..tarıf ıcın tskkurler

ben bu pastayi babalar gununde yaptim bende kren santiyi cok sevmedigim icin icine pastalarda kullandigim muhallebi vardi ondan koydum nefis oldu hatta resmi de cekmistim ama servis ederken herkes cok lezzetli diyince bende oturdum yedim kesilmis halini cekmeyi unuttum tarifi veren arkadasa cok tesekkur ederim ayni hazir pasta gibi

bugun herkess bayıldıı annemın arkdsları we bırazda bızımkılere kalmıstıı... herkes owe owe bıtırmeedııı benııı :) gercktn tskk ederım bndee pasta tarıfıne.. bende kremayla yaptımmm cok daha lezzetl olduu

bende denedim. harika bir tat..
eşim çok sevdi. şiddetle denemenizi öneririm.

yakında rulo pasta yapmayı planlıyordum. bu tarif ilaç gibi geldi. elinize sağlık.

Bu pastayı ben de çok yapıyorum ama bizimkiler de krem şantiyi pek sevmedikleri için ben içine sade krema yapıyorum, dışına da çikolata sosu yapıyorum çok güzel oluyor, herkes beğendiğini sylüyor.

Ben de yağlı kağıt almadan once folyoyla yapıyodum ama o sağlığa zararlı diye duydum ve yağlı fırın kağıdı aldım. Ama kağıdı çok az bir sıvı yağla yağlıyorum ben, oyle rahat çıkıyor, belki püf noktası budur.Çünkü bir kere yağ değmeyen yerler zor çıkmıştı.

Ellerinize sağlık. Bende yapıyorum hemen hemen aynı tarif süper oluyor. Yalnız ben muzları kesmeden normal koyuyorum hatta bazen arasını hafif açıp iki tane muz koyuyorum dilimlerden falan aralarında krem şantili iki muz dilimi oluyor birde hindistan cevizi döküyorum üzerine.

dün burdan aldım tarifi ve yağlı kağıdım olmadığı için bugün yaptım. Şimdi dolapta alkisalkisalkis

İnşallah tadı da güzel olmuştur. tabi ben içine krem şanti değil de kakaolu puding koydum. üzerine krem şanti kullandım.

ben de bu tariften yararlanarak yaptım. başta eşim olmak üzere yiyenler çok beğendi. emeğinize sağlk

ya kızlar bana yardım edin ben yaptım ama rulo yapınca biraz bölündü gibi oldu yani kremşsntiyle kapattım ama birazda kıtır oldu neden acaba 2 gün sonra günüm var tekrar yapacağım çok güzel ve basit ama yine kırılmasından korkuyorum bide kremşanti az geldi gibi oldu tarifee uymama rağmen neden benmi yapamadım acaba..

çok güzel gözüküyor.......
zaten muzlu pastayı oldum olası severim..
tarifi aldım cnm.ellerine sağlık..

Konuyu açan arkadaşa ne kadar teşekkür edilse az sanırım çünkü ben dün akşam onlarca övgüyü onun sayesinde aldım herkes pastanelerdeki pastalara taş çıkardığını söyledi inanılmaz hafif inanılmaz güzel ve yapımı kolay bi pasta tek fark ben 3 yumurta kullandım ve yeterli oldugunu düşünüyorum vakit kaybetmeden deneyin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…