• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan MÜZİŞ'in Sözlüsüne Hazırladığı Nişan bohçasından Kareler...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

muzoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
129
5
68
İstanbul
Arkadaşlar 04/03/2012 de nişanım var, az vaktim kaldı. Bohça için eksiklerim seccade, takke ve bavul. Benim unuttuğum başka bir eksik varmı? Fikir verirseniz sevinirim... $Fotoğraf1179.jpg $Fotoğraf1192.jpg $Fotoğraf1181.jpg $Fotoğraf1183.jpg $Fotoğraf1185.jpg $Fotoğraf1190.jpg $Fotoğraf1191.jpg $Fotoğraf1176.jpg

Arkadaşlar bu resimler sadece alışveriş sonrası çekilmiş fotolardır. Eksikleride tamamlayıp süsleyip son haliylede fotolarını eklerim inş... Sanırım 1 bavul, 1 dantelli saten bohça ve 1 kozmetik çantadan oluşacak erkek bohçamız... Benim Bohçan gelince onuda sizlerle paylaşıcam inş... Sağlıcakla Kalın....

tü tü tüüü maşallah bohçaların içlerine biraz kara çörekotu at da nazar olmayın sonra. hepsi çok güzel maşallah.

ay maşallah ne kadar ince düşünülmüş, her şeyi düşünmüşsün ne güzel:16: mutlulukla kullanın inşallah

canım her şey çok güzel olmuş güle güle kullansın damat bey bende nisan ayına kadar hazırlıcam artık sizden eksikleri anlarım bir şey sorucam traş makinasını kaça aldın bende alıcam yaa :D

canım her şey çok güzel olmuş güle güle kullansın damat bey bende nisan ayına kadar hazırlıcam artık sizden eksikleri anlarım bir şey sorucam traş makinasını kaça aldın bende alıcam yaa :D

:) canım ben eskiden philipsin bölge satış bayiisinde çalışıyordum o zaman giriş fiyatından çok uyguna almıştım. Ama o işyerim kapandı. piyasadaki değeri ne kadardır bilmiyorum...

Ama şöyle bi tavsiyede bulunabilirim. Bizim malzeme verdiğimiz bi firma vardı onun internet sitesindede fiyatlar gayet uygun piyasaya göre. Fiyat araştırması yapıp cazip gelirse ordan internetten sipariş verebilirsin. Sitenin adı pratikev güvenilir bi site tanıyorum oraya bakabilirsin canım...

maşallah maşallah :) herşeyi çok güzel almışsın damat beyin hiç bir eksiği yok gibi çok şanlı :) güle güle kullansın :)

Ama şöyle bi tavsiyede bulunabilirim. Bizim malzeme verdiğimiz bi firma vardı onun internet sitesindede fiyatlar gayet uygun piyasaya göre. Fiyat araştırması yapıp cazip gelirse ordan internetten sipariş verebilirsin. Sitenin adı pratikev güvenilir bi site tanıyorum oraya bakabilirsin canım...

teşekkür ederim tatlım bakıcam siteyede

maşallah maşallah :) herşeyi çok güzel almışsın damat beyin hiç bir eksiği yok gibi çok şanlı :) güle güle kullansın :)
Çok teşekkürler, elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım, sağolsun karşı tarafta aynı şekilde yaptı. Darısı herkezin başına inş...

Back