Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok teşekkür ederimmm :) Rabbim hepsini nazarlardan saklasın inş...tü tü tüüü maşallah bohçaların içlerine biraz kara çörekotu at da nazar olmayın sonra. hepsi çok güzel maşallah.
Teşekkür ederim canım, Amin cümlemizin inş.maşallah Rabbim devamını getırssın ınsallah![]()
Çok teşekkürler. Darısı herkezin başına.ay maşallah ne kadar ince düşünülmüş, her şeyi düşünmüşsün ne güzelmutlulukla kullanın inşallah
:) canım ben eskiden philipsin bölge satış bayiisinde çalışıyordum o zaman giriş fiyatından çok uyguna almıştım. Ama o işyerim kapandı. piyasadaki değeri ne kadardır bilmiyorum...canım her şey çok güzel olmuş güle güle kullansın damat bey bende nisan ayına kadar hazırlıcam artık sizden eksikleri anlarım bir şey sorucam traş makinasını kaça aldın bende alıcam yaa![]()
Ama şöyle bi tavsiyede bulunabilirim. Bizim malzeme verdiğimiz bi firma vardı onun internet sitesindede fiyatlar gayet uygun piyasaya göre. Fiyat araştırması yapıp cazip gelirse ordan internetten sipariş verebilirsin. Sitenin adı pratikev güvenilir bi site tanıyorum oraya bakabilirsin canım...canım her şey çok güzel olmuş güle güle kullansın damat bey bende nisan ayına kadar hazırlıcam artık sizden eksikleri anlarım bir şey sorucam traş makinasını kaça aldın bende alıcam yaa![]()
Ama şöyle bi tavsiyede bulunabilirim. Bizim malzeme verdiğimiz bi firma vardı onun internet sitesindede fiyatlar gayet uygun piyasaya göre. Fiyat araştırması yapıp cazip gelirse ordan internetten sipariş verebilirsin. Sitenin adı pratikev güvenilir bi site tanıyorum oraya bakabilirsin canım...
Çok teşekkürler, elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım, sağolsun karşı tarafta aynı şekilde yaptı. Darısı herkezin başına inş...maşallah maşallah :) herşeyi çok güzel almışsın damat beyin hiç bir eksiği yok gibi çok şanlı :) güle güle kullansın :)
Rica ederim canım inş işine yarar...teşekkür ederim tatlım bakıcam siteyede