• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası muzipo

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zozum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
138
0
46
42
İzmir
merhaba, cocugunu Muzipo ya gonderip te memnun kalan var mi? Kozyatagi"nda yeni bir subesi acilacakmis, sistemini inceledim cok begendim ama tecrube edenlerden de yorum bekliyorum. Eylul itibariyle kizimi emin ellere teslim etmem lazim. sevgiler

Merhaba,

benim çocuklarım açıldığından beri Muzipo Altunizade ye devam ediyor.Önce büyüğü hareket eğitimine başladı geçen sene,sonra yaz okuluna gitti 3 ay sbh 9 akşam 4 yine de almaya gittiğimde niye geldin diye ağlıyordu.Bu kış başı da küçüğü oyun grubuna başladı,o da çok seviyor orayı,bir kere hepsi çok ilgili ve fiyatları da son derece uygun,evime de bu kadar yakın oduğu için çok iyi oldu.Şiddetle tavsiye ediyrum,ayrıca yeğenimin doğum ggününü de orada yaptık, doğum günleir de çok güzel oluyor.

Merhaba

Koşuyolu'nda da yeni bir şubesi açılmış. Biz hem oyun grubuna hem de hareket eğitimi deneme dersine gittik. Çok eğlendik ve çok memnun kaldık.Eğitmenler ve sahibi ilgililer ve gayet sıcak karşıladılar. Biz kayıt yaptırmaya karar verdik :)

Back