Müzik bağımlılığı

Neden bırakmak istiyorsunuz ki müzik çok güzel bende sürekli dinliyorum fakat müzik tarzınızı değiştirin dinlediğiniz tarz çok depresif o da insanı psikolojik olarak etkileyebilir onun harici bir sorun göremedim ben.

O tarz seviyorum çünkü öteki tarzı da dinliyorum fakat onda normal dinliyorum ama duygusal şarkıları bırakamıyorum

Muhabbet'in o sarkisi cok eski yahu. Ilk ciktiginda cok dinlemistim ben de. Hatta Almanca'dan nefret etmeme ragmen ezberledigim ilk Almanca sarki idi Gecen merak edip klibine baktim yillar sonra hehe. Muhabbet'in Shau Inn idi galiba o da fena degildi ama o hareketli. Ilginc bir bagimlilik sizinkisi. Bence butun bagimliliklar zararlidir. Calismiyor musunuz? Ben calisirken telefonuma saatlerce bakamam, nasil muzik dinliyorsunuz o esnada?

Arada podcast falan dinleyerek yavaş yavaş müziği azaltın. Kulaklık yerine hoparlör kullanabilirsiniz. Bir de yerini tutacak farklı uğraşlar bulun. Dizi film vb.

gençliğimde bende senin gibiydim gündüz sayemde tüm mahalle müzik dinlerdi gece kulağımda kulaklıka uyurdum sonrada bıraktım ama kulaklar zarar gördü

Çalışmıyorum canım genelde ev yemek falan takılıyorum.Bunlari yaparken de müzik dinliyorum ama ruh halimi çok değiştiriyor ve buna engel olamıyorum yani kendimi müzik dinlemekten de alikoyamiyorum.sabahtam akşama kadar kulaklıkla geziyorum .Evet o şarkı eski bende önceden dinliyordum sonra zaman verip tekrar dinleyince güzel oluyor hatta bazı şarkılar eski anılarına götürüyor seni

Aynı benım kocam! Uyurken yatarken kalkar kalkmaz banyoda mutfakta maç izlerken balkon yıkarken avmde gezer sokakta yururken carsıda pazarda arabada. Heryerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…