• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müzik bağımlılığı

Keşke bende öyle olsam ama müziksiz hayat sıkıcı gibi geliyor artık liseden beri müzik dinlerdim hep yeni doğum yaptığımda bile eşim gelse de kulaklığı taksam diye düşünüyordum ama o zamanlar bu kadar çok dinlemiyordum yani 1 saat yeterdi şimdi hiç birakamiyorum
Mesela kulaklığı taktığınızda bari kuran-ı kerim dinlemeyi de deneyin. Belki hem müzik bağımlılığınıza şifa olur.

Denedim ve başım ağırdı aşırı derecede dinleme isteği geldi 3 gün dinlemedim ama sonuç yine kulaklığa sarildim
Ben müzik dinleyince tuhaf alemlerde geziyorum melankolik bir tipim. Böyle insanlar için arabesk facia oluyor reel hayattan koparıyor insanı. Ama ben bir kaç gün dinleyince midem bulanıyor müzikten.Belli süre hiç müzik açasım gelmiyor. Sizdeki durum değişik olmuş gerçekten..

Ben müzik dinleyince tuhaf alemlerde geziyorum melankolik bir tipim. Böyle insanlar için arabesk facia oluyor reel hayattan koparıyor insanı. Ama ben bir kaç gün dinleyince midem bulanıyor müzikten.Belli süre hiç müzik açasım gelmiyor. Sizdeki durum değişik olmuş gerçekten..
Bende öyleyim ama ben dinledikçe daha çok dinliyorum

çocuğun olunca mecbur birakcaksin merak etme ...o varken yüksek ses kulaklıkla dinlerken vicdwn azabı cekceksin ve birakacaksin

Evdeyim kitap okumayı pek sevmiyorum resmi denedim ama bazı ruhsal problemlerim olduğu için en son sinir krizi geçirip kağıtları yırtıp boyaları kırdım.Baska hobi tavsiyeniz varsa sevinirim çünkü sadece hobilerimde müzik var bu arada TV de izlemeyi pek sevmiyorum ☹️
Örgü örün, terapi gibi terapii 👌🏼🧶🧵

Evdeyim kitap okumayı pek sevmiyorum resmi denedim ama bazı ruhsal problemlerim olduğu için en son sinir krizi geçirip kağıtları yırtıp boyaları kırdım.Baska hobi tavsiyeniz varsa sevinirim çünkü sadece hobilerimde müzik var bu arada TV de izlemeyi pek sevmiyorum ☹️
puzzle yapın şöle binlik alın beyin yaksin😂

aslinda bu durum bana soyle oluyor,

ornegin bir diziye basliyorum, bitene kadar tum bos vaktimde onu izliyorum,

ya da bir kitap iyi sariyor, boyle normal okumak degil, 5 dakika buldu isem fazladan hemen kitabimi acar okurum.
tek bir kitap da olmaz bu, bir donem boyle devam eder.

o yuzden bu durumunuz su donemde yasadiginiz bir seyse bana normal geldi sanki ya,
bir ay boyle takilirsin,
sonra zaten artik bunalirsin, insan cok sevse bile her ogun tatli yiyemez degil mi.

uzun zamandir boyle ise belki o zaman sorun olarak dusunulmelidir, yanlis yonlendirmek istemem.

aslinda bu durum bana soyle oluyor,

ornegin bir diziye basliyorum, bitene kadar tum bos vaktimde onu izliyorum,

ya da bir kitap iyi sariyor, boyle normal okumak degil, 5 dakika buldu isem fazladan hemen kitabimi acar okurum.
tek bir kitap da olmaz bu, bir donem boyle devam eder.

o yuzden bu durumunuz su donemde yasadiginiz bir seyse bana normal geldi sanki ya,
bir ay boyle takilirsin,
sonra zaten artik bunalirsin, insan cok sevse bile her ogun tatli yiyemez degil mi.

uzun zamandir boyle ise belki o zaman sorun olarak dusunulmelidir, yanlis yonlendirmek istemem.
6 senedir müziğe çok ilgim var fakat bu aralar abarttım ve bırakamıyorum.

bi kaç tane şarkı örneği versenize merak ettim
Şuan dinledigimi soyleyim istersen muhabbet sie liegt in meinen armen bı önceki indirdiğim Mustafa Ceceli rüyalara sor bı önce ki Eray Yeşilırmak hani beni sevmiyormus su kafaya bak varya o dünde temizlik yaparken hareketlilik olsun diye thunder şarkısını indirmiştim

Şuan dinledigimi soyleyim istersen muhabbet sie liegt in meinen armen bı önceki indirdiğim Mustafa Ceceli rüyalara sor bı önce ki Eray Yeşilırmak hani beni sevmiyormus su kafaya bak varya o dünde temizlik yaparken hareketlilik olsun diye thunder şarkısını indirmiştim
çok arabeks değil aslında bende baya damar sandıydım

Ben playliste destek olmak amaçlı geldim, cunku evet ben de bir bagımlıyım
Müslüm Gürses Yanarım
Müslüm Gürses Gel Bana Doğru

Back