Müzik Alternatifleri..

haklı olabilirsin aslında ben birde o akşam şarkıyla falan uğraşamam tabi ama düğün bayağı masraflı olunca kınayada ayrı para vermek gelmiyor içimden... ne yapacağım bilmiyorum o yüzden sizden şarkı için yardım istedim...:uhm: :uhm: çaresiz kalırsam tutacağım galiba:sm_confused:

kına gecesinde olmazsa olmaz müzikler bence...ben sayayım sen araştır güzelim kafana göre.....bir kere halay her yöreden ....ikincisi roman havası her türlü =))....üçüncüsü damat...damatsız eğlenemiyorum ben nedense yaww

halay olarak YURTSEVEN KARDEŞLER DOSTLUK HALAYI nı mısket için OĞUZ YILMAZı öneririm ben sana şimdiden ALLAH mesut etsin.

şekerim ben sana ayarlarım eğleniriz sende gel yawww :Roflol:

ayrıca bütün önerileri not ediyorum canlarım teşekkür ederim tek tek.
DERYARİM sağol canım Allah herkese ağız tadı versin huzur ve mutluluklar tüm hak edenlerin olsun.

ben nişanımda metallica nothing else mother şarkısıyla giriş yapmıştım gerçi bu bizim özel şarkımızdı sözlerini tam olarak bilmiyorum bile ama melodisi çok hoş

ben nişanımda metallica nothing else mother şarkısıyla giriş yapmıştım gerçi bu bizim özel şarkımızdı sözlerini tam olarak bilmiyorum bile ama melodisi çok hoş

biz her zaman beraberiz ve hicbiseyin onemi yok diyor benim en en en sewdigim deli oldugum sarkıdır oo senağlama senağlama

ama malesef ben ole bi giris isteseydim asla kabul olmazdı ailem tarafından falan senağlama senağlama

olsun dugunde yaparım bisiler kesinlikle Türkçe giris we dans muzigi istemiyorum burda tawsiye edilenler gercekten cok hos sarkılar :) secim yapmaya kaldı

Enrique Englasias : hero

dugun icin ilk dans sarkisidir muhtesem bir sarki .ingilterede cok kullaniyolar arkadasim kullandi bende cok begendim.

Evet Heroya Bayildim :) Bu Olabilir

Arkadaslar Baska Fikri Olan Varsa Bekliyoruz
Tesekkurler

best in me blue buda cok guzel anlamlısozlerı ama dans ıcn bıraz yuksek rıtmı sanırım

arkadaşlar bende 29 ekimde evleniyorum dans müziğ arıyordum bir sürü buldum ban aözel mesaj atarsanız siz elisteyi yollarım..sevgiler...

özelden msj atın demıssın ama msj atamıyorum kı sana fisfisfis

ya karar veremedım ben :uhm:
michael jackson- you are not alone
the platters- oly you
kayahan-seninle herşeye varım ben
çelik-dilberim

hangisi ??fisfisfis

metallicayı dugunde dans muzigim olarak sectim sanırım ve onayladık fazlasıyla mutluyum degisik olsun istiyodum ve olucak insallah michael jackson un sarkısına bakıcam simdi oneriler gercekten cok guzel tesekkurler

EVANESCENCE my immortal
ben bu sarkıyı yapcam kızlar tafsıyem sızde deneyınnnnnnn
[youtube]YxQrPXPSVhQ[/youtube]

George micheals-careless whisper(DANS MÜZİĞİ)
Blero FT.Memli-can't you see..(PASTA MÜZİĞİ)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…