Müzik Alternatifleri..

1BukeT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2006
1.453
28
116
Kayseri
GİRİŞ MÜZİKLERİ ALTERNATİFLERİ

Mandelson - Spring Song

Enya - Only Time

Grogorian - Moment of the peace

DANS MÜZİKLERİ ALTERNATİFLERİ

The Platters -Only you

Sting -Every break you take

Santa Esmeralda -You are my everything

PASTA MÜZİKLERİ ALTERNATİFLERİ

Victory -Bond

Dire Straits -Walk of life

Cesaria Evora -Carnaval

düğünde müziğin de modası var mıdır?

Olaya sadece popüler müzik açısından bakıyorsanız tabii ki vardır. Her zaman değişik bir müzik akımı olmuştur. Popüler müzikte modayı dinleyici belirler. O parçanın ne kadar gündemde kalacağına dinleyici karar verir. Ancak düğün müziği denince aklımıza sadece popüler müzik gelmemeli. Düğünlerde müzik tarzınızdaki en büyük handikap, dinleyici kitlemizin yaş ve etnik olarak çok kozmopolit olmasıdır. Bu yüzden iyi düğün müziği denince davetlilerin her kesimine hitap edebilecek esnek bir müzik akla gelmeli. Bu durum müzikte çeşitlilik gerektirir ve iş popüler müzikten dışarı çıkarak, kaliteli ve iyi müzik durumuna girer. Onun da eskisi yenisi olmaz. İyi müzik eski de olsa, yeni de olsa iyidir ve iyi müzik her zaman modadır.

Ses - ışık düğünleri şık ve unutulmaz kılan en önemli unsurdur aslında. Çiftlerin düğün hazırlığı yaparken buna yeterince zaman ayırdıklarını düşünüyor musunuz?

Bilinçli çiftlerimiz bu işe zaman ayırıyorlar. Fakat bu çiftlerimizin oranı, yüzde20 gibi düşük bir düzeyde kalıyor. Kalan yüzde 80`in bilinçli olduğunu düşünmüyorum. Zaten ilk defa başınıza gelen bir olayda ne kadar bilinçli olabilirsiniz ki? İster istemez ilk gittiğiniz yerden yönlendirme alıyorsunuz. Genellikle ilk gidilen yer, ya bir dekorasyon firması ya da organizasyon mekanıdır. Buralardan yapılacak yönlendirme çok önemlidir. Yönlendirliirken de birkaç alternatif alınırsa, en azından seçebilme şansı devreye girer. Zaten bu işin hakkını vererek yapabilen firma sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O yüzden düğün gecesi madur olmamak için her türlü alternatifin değerlendirilerek, müzik organizasyon firmasının titizlikle seçilmesi gerekli.

Düğünlerin tercih edilen ilk on müziği nedir?

MY NUMBER ONE - HELENA P.
DALE - DON OMAR
TEMPTATION - ARASH
SWEAT SWEAT - SHARLENE
KILLER SONG - CAROUNE MAROGUES

Bİ BAKMIŞIM - YALIN
GEL GEL - BENGÜ
ADRESİ BİLİYORSUN - NALAN
SARIŞINIM - GÜLŞEN
İKİLİ DELİLİK - SEZEN AKSU

İlk dans seçenekleri, tercihler nelerdir?

Uzun yıllardır düğün organizasyonları gerçekleştiren ekibimiz tecrübesine dayanarak gelin ve damadın hayallerinden yola çıkar. Arşivimizde sayıları binlerceyi bulan müziklerin içinden seçim yapar ve elde edilen doneler, gelin ve damada dinletilerek doğru parçanın saptanması sağlanır.

Arkadaşlarrrr..

Düğünümde ve nikahımda kullanabileceğim ilk giriş , ilk dans ve pasta kesilirken için tavsiyesi olan varmı??
Yada evli olanlar neleri kullandı bunlar için?
Yardım lütfen:uhm:

Kullanmadım ama kullanmayı düşündüğüm bi parça var. Michael Jackson-You Are Not Alone Çok beğeniyorum bu şarkıyı.İnşallah ben kullanıcam..

whıtney houston ı wıll always love you
demis roussos goodbye my love goodbye
you tubeden dinleyebilirsin sevgiler mutluluklar

kızlar düğünümde dans müziği arıyorum. birkaç kişi bu müziği tavsiye etti ama hiç duymadım.
illa bu şarkıolmak zorunda değil bana düğün için yabancı dans müzikleri öneriniz varsa mutlaka yazınnnn
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

canım bana ulasırmısın msn den özel mesaj gonderdım sana

arkadaşlar çok yakında düğünüm olacak tabi onun öncesinde kına gecesi. düğün için orkestra olacak ama kına gecesi için çağırmayı düşünmüyoruz. bir cd hazırlayalım güzel güzel döktürelim diyorum. yardımlarınıza ihtiyacım var yani bana şöyle çok sevdiğiniz oyun havalarını halayları falan söyleyebilirmisiniz. şimdiden herkese teşekkürler a.s.

not: konya, kastamonu yada her telden yeterki eğlenceli olsun

ankaralı namık tek geçerim bizim oralarda vagzeçilmezlerdendir ablacım

Canim sana özel mesaj attim, dügünler icin birebire oyun havalar icin link gönderdim

cezayir diye bi oyun havası var limewire den indirebilirsin bende kınamda orkestra çağırdım ama keşke çağırmazdım aptal aptal şeyler çaldılar taktılar cd leri oturdular oyle olacağını bılseydım bende kendim cd hazırlar çağırmazdım orkestra falan babamın bı arkadaşı vardı allahtan muzik yapan son dakkalarda geldi olsun ama cezayiri kendi çaldı ve söledi çok hoşuma gıttı
ilk defa kında duymuştum o oyun havasınıda

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. hepsini araştıracağım tek tek. başka fikri olan varsa çok sevinirim. tekrar teşekkürler a.s.

aslınd acd pek zevkli olmaz bi orkestra olsa daha iyi olurdu onlar ne istersen çalıyor yinede cd diyosan çok güzel ankara halay ve oyun havaları var ama ankaralı namık bilmem ankaralı kim onlar palavra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…