• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müzik Alternatifleri..

Arkadasim özelden Msj Atamiorus Sana
Elindeki Listeyi Buraya Yazarmisin Lütfeeeeen :))
Hala Bi şarki Bulamadim Bensenağlama Yaasenağlamaşutarafagittişutarafagitti

Selamlar,,,,

Dans Şarkısı hakkında Yeni fikri gelmiş olan arkadaş varmı???????

dans şarkım ilhan şeşen sen benım şarkılarımsın
dan.gif
belkı bır süprizle canlıda söylebılır:asigim: nısanlım süprizleri sever giriş te vangelıs ın bır parçası internerte vangelis dügün gırıs müziği yazarsanız cıkıorr pastaa ı love you baby olur diye düşünüyorumm:teytey:

ya bi arkadaşım evanescence only time'ı giriş müziği yaptı çok etkileyiciydi bende o tarz bişi istiyorum.

giriş müziği
can atilla - rumeli hisarının yapılışı
La Finestra Di Fronte (Karşı Pencere soundtracks)

ilk dans
eric clapton - wonderfull tonight
iron & wine - flightless bird

favorilerimyerimseniben

ben girişe gülben ergenin laylalay şarkısını koyacağım kemençe kullanmışlar zaten ikimizde karadenizliyiz. sözleride bize uyuyor. çok değişik olur :) tabi birisinin slov ve hareketli parçayı en güzel yerinde birbirine eklemesi lazım

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlü bir müzik prodüksiyon şirketi kişiye özel düğün marşı hazırlıyormuş. Bende belki ilgilenenler olur diye paylaşmak istedim.

DÜĞÜN MARŞI (DÜĞÜN ŞARKISI)

Siz de kendi düğününüzde, aşkınızı anlatan sadece size özel olan bir şarkıda dans etmek istemez misiniz?

Türkiye’nin en önemli prodüktörlerinin, en başarılı söz yazarlarının, genç ve yetenekli solistlerinin sizin düğün marşını hazırlamasını istemez misiniz?
Başarılı teknik ekibimiz, tanınmış nadide sanatçı kadromuzla sizin aşk hikayenizi anlatan bu şarkıyı biz yapmak istiyoruz…

Siz de kendi düğün marşınızda dans etmek ve hatta bu özgün şarkıyı en mutlu gününüzde mutluluğunuza şahit olan dostlarınızla paylaşmak isterseniz, bize aşkınızın hikayesini yazarak başvurabilirsiniz.

Filmlere konu olabilecek aşkınızın şahidi bir "DÜĞÜN MARŞINIZ" olsun.

Back