!!!! MUZDA KAN !!!!

Midyeler regl oluyordan sonra bir de bu kanlı muz çıktı .:KK70: Hep facebook haberleri bunlar ve virüs gibi yayılıyor. :110: Keşke bilime, analitik düşünmeye dsha çok önem verilen bir ülke olsaydık.:KK14:

Ya bazı muzların ortasında siyahlık oluyor biraz dolapta kalınca biz yiyoruz hiçde birşey olmadi şimdiye kadar :olamaz: yenide kan testi yaptırdım kızlar korkmayın :KK53:
Muzu dışarıda saklayın dolapta çabuk bozulur.Birde aldığınızda poşetten çıkarın oda çabuk bozulmasına neden olur.

Muzu dışarıda saklayın dolapta çabuk bozulur.Birde aldığınızda poşetten çıkarın oda çabuk bozulmasına neden olur.
Dışarda saklamıyorum ama dolabı alırken bize de demişlerdi kesinlikle dolaba ürünleri çıplak koyun sakın poşetlerle koymayın diye muzuda dolaba koymam daha :eğlence:

Ya inanın bende muzu kopara kopara yedim geçen. Artık hiç yiyemicem galiba.. bütün mercilere başvurun. .. ortalığı ayağa kaldırın..

Eki Görüntüle 1907140 Eki Görüntüle 1907141 Arkadaşlar bebeğime vermek için az önce muz kestim baktım içindeki siyahlık uzuyor gidiyor kestikçe kan olduğunu anladım kırmızıya dönük bi rengi vardı ŞOK OLDUM .. bir haber okumuştum muzlara AİDS KANI ENJEKTE EDİLİYOR fln diye.. sizde dikkat edin ..
Banada denk gelmisti böyle muz
ortasi kirmizi olduktan sonra kahverengiye dönüyor,daha sonrada muz kuruyor..aids degil ama yemesek daha iyi hatta hiç birşey yemesek daha iyi gibi:bicak:

Ya inanın bende muzu kopara kopara yedim geçen. Artık hiç yiyemicem galiba.. bütün mercilere başvurun. .. ortalığı ayağa kaldırın..
iyide kan değil ki bitkisel bir hastalık zaman zaman tüm meyve ve sebzelerde oluşur çiftçilerinden elinden birşey gelmez.Çünkü memleketimde tarım çok yapılıyor oradan biliyorum bende.zaman zaman böyle durumlar oluyor.

Bu muzdakı bı hastalık dıye okumustım yınede yememek en dgrusu

bu muzun bozuk oldugunu gosterıyor kan oldugunu degıl

Tesadüfen gördüm konuyu ve şok geçiriyorum :S:S:S
ne kanı ne AIDS i yapmayın nolur böyle şeylerle halk tedirgin edilmeye çalışılıyor kanmayın :(((
kan dediğiniz başlı başına protein yapıtaşlı ve anında bozulabilen organik bir bileşendir
kaldı ki tam ortasına bunu hiç saptırmadan nasıl enjekte etsinler, deli oldum ekran başında ve üzüldüm halkımın kadınları inanıyor inandırılıyor :((
muz da bir organik bileşendir hatta canlı, hastalığı var bunun hormonal durumu var hemen olgunlaşsın diye dışarıdan müdahaleleri varrr.
Yapmayın :(((
üzüldüm

Ya hani ucunda siyahlık oluyorya muzlarda öyle sandım kesiyorum kesiyorum bitmiyor .. muzun yarısına kadar bu şekildeydi ve kırmızıya dönük rengi bu yüzden kan olduğu kanaatine varddım ..daha önce okuduklarım aklıma geldi ..

Manavdan almış eşim .. ama akşam gelince götürcek manava bende ne gerekiyorsa yapacağım
Arayın bence gıda güvenlik hattını biz de bebeğimize muz veriyoruz ama ben sadece yerli muz kullanıyorum asla ithal muz kullanmadım bu da yerli mi ithal mi

Hey allahım ne cahil bir millet olduk biz. Doğurganlığı engelleyen pedler, aids kanlı muzlar...

Bitkisel bir bakteri sebep oluyormuş buna. Ayrıca yerli muzda olur genelde, ben ithallerde denk gelmedim. Yıllardır ara sıra çıkar böyleleri.

Muzları dolaba koymayın. Liderinden çıkarıp oda sıcaklığında saklayın.

Ben sadece türk kadınlarının bu konuda cahil olup inandıklarını düşünmüyorum çünkü yurt dışından geldim ve oradaki insanlarda bu gibi şeylere inanabiliyor ve ordada okuyor böyle olaylar. Bende bebeğim için endişelendim sadece.

Back
X