- 20 Ocak 2010
- 47.010
- 173.781
- 1.123
- 44
Öylemi bilmiyodum bak bunuMuzu dolaba koyma seker
Kagitla sar bi odada dursun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylemi bilmiyodum bak bunuMuzu dolaba koyma seker
Kagitla sar bi odada dursun :)
Muzu dışarıda saklayın dolapta çabuk bozulur.Birde aldığınızda poşetten çıkarın oda çabuk bozulmasına neden olur.Ya bazı muzların ortasında siyahlık oluyor biraz dolapta kalınca biz yiyoruz hiçde birşey olmadi şimdiye kadaryenide kan testi yaptırdım kızlar korkmayın
![]()
Dışarda saklamıyorum ama dolabı alırken bize de demişlerdi kesinlikle dolaba ürünleri çıplak koyun sakın poşetlerle koymayın diye muzuda dolaba koymam dahaMuzu dışarıda saklayın dolapta çabuk bozulur.Birde aldığınızda poşetten çıkarın oda çabuk bozulmasına neden olur.
Eşim almış akşam götürecek hepsini kesmedim ama çoğunda var .. hatta sanırım hepsi aynı akşama bakalım nolucakAldiginiz yere gosterdiniz mi?
Banada denk gelmisti böyle muzEki Görüntüle 1907140 Eki Görüntüle 1907141 Arkadaşlar bebeğime vermek için az önce muz kestim baktım içindeki siyahlık uzuyor gidiyor kestikçe kan olduğunu anladım kırmızıya dönük bi rengi vardı ŞOK OLDUM .. bir haber okumuştum muzlara AİDS KANI ENJEKTE EDİLİYOR fln diye.. sizde dikkat edin ..
Geri versin.Eşim almış akşam götürecek hepsini kesmedim ama çoğunda var .. hatta sanırım hepsi aynı akşama bakalım nolucak
iyide kan değil ki bitkisel bir hastalık zaman zaman tüm meyve ve sebzelerde oluşur çiftçilerinden elinden birşey gelmez.Çünkü memleketimde tarım çok yapılıyor oradan biliyorum bende.zaman zaman böyle durumlar oluyor.Ya inanın bende muzu kopara kopara yedim geçen. Artık hiç yiyemicem galiba.. bütün mercilere başvurun. .. ortalığı ayağa kaldırın..
Arayın bence gıda güvenlik hattını biz de bebeğimize muz veriyoruz ama ben sadece yerli muz kullanıyorum asla ithal muz kullanmadım bu da yerli mi ithal miYa hani ucunda siyahlık oluyorya muzlarda öyle sandım kesiyorum kesiyorum bitmiyor .. muzun yarısına kadar bu şekildeydi ve kırmızıya dönük rengi bu yüzden kan olduğu kanaatine varddım ..daha önce okuduklarım aklıma geldi ..
Manavdan almış eşim .. ama akşam gelince götürcek manava bende ne gerekiyorsa yapacağım