• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzz...

ezelikra

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
34
6
13
Ankara
mrhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim ve eşimin işi dolayısıyla doguda yasıyoruz. 1+1 apart dairede ve 19 aylık bi kızım war. eşim ailesine çok düşkün sürekli her aramada ne zaman geliosunuz bunu soruo. ve kaynvalideyle çok sorunlar yasadım evinden kovdu söylenmeyecek laflar sözler bana aileme en önemlisi anneligime ayrıca eşimi benden kıskanıyo hiç bişe söleyemiyorum eşime çnkü hep eşim ailesini haklı görüo 4-5 ayda bi 20 günlük izine gidioruz onda da her defasında tartısmalı kavgalı dönüyoruz. eşimlede çok sorunlarım var hep ailem hep ailem.. tabiki ailesi tutucak ama beni de anlıcak yanımda oldugunu bilicem.. ve 3 yılda evimize 1 aylıgına 2 defa geldiler kayınpederle. ne konusuyolar ne ewden çıkıolar . zaten carsı cıkısları genelde hep yasak ama komsuyada qitmiyolar. tekrar geliceklermiş 2.5 aylıgına.... bu izinde annesi beni kabul etmedi getirme dedi eşim zor ikna etti (ki bende hiç gitmek istemedim) ve simdi şubatta tekrar geliceklermiş. ya bırak görmek seslerini dahi duymak istemiyorum.. 1+1 de kayınvalide kayınpeder eşim çocugum ve ben allahım çıldırıcam... :KK43:(((

Son düzenleme:
Haklisiniz istememekte. 1+1 eve 2,5 aylığına gelmek büyük anlayissizlik. Ama elinizden gelen bir şey yok ? Esiniz sizi dinlemiyor. Mevcut durumu iyilestirmeye çalışin. Sayılı gün çabuk geçer

mrhaba hanımlar. 3 yıllık ewliyim we eşimin işi dolayısıyla doquda yasıyoruz. 1+1 apart dairede we 19 aylık bi kızım war. eşim ailesine çok düşkün sürekli her aramada ne zaman qeliosunuz bunu soruo. we kaynwalideyle çok sorunlar yasadım ewinden kowdu sölenmicek laflar sözler bana aileme en önemlisi anneliqime ayrıca eşimi benden kıskanıo hiç bişe söleyemiorum eşime çnkü hep eşim ailesini haklı qörüo 4-5 ayda bi 20 qünlük izine qidioruz onda da her defasında tartısmalı kawqalı dönüoruz. eşimlede çok sorunlarım war hep ailem hep ailem.. tabiki ailesi tutucak ama beni de anlıcak yanımda olduqunu bilicem.. we 3 yılda ewimize 1 aylıqına 2 defa qeldiler kayınpederle. ne konusuyolar ne ewden çıkıolar . zten carsı cıkısları qenelde hep yasak ama komsuyada qitmiolar. tekrar qeliceklermş 2.5 aylıqına.... bu izinde annesi beni kabul etmedi qetrme dedi eşim zor ikna etti (ki bende hiç qtmek istemedm) we smdi şubatta tekrar qeliceklermş. ya bırak qörmek seslerini dahi duymak istemiorum.. 1+1 de kayınwalide kayınpeder eşim çocuqum we ben allahım çıldırıcam... :KK43:(((
Bari 2 odali bir eve cikarsaydi sizi esiniz... Doguda ne kadar farki olabilir kiranin.
Ne rahat insanlar, bu sartlarda bile gelip 2 ay kalabiliyorlar. Siz de firsat bilip kendi ailenize ziyarete gidebilir misiniz ki? En azindan. 1 ay. Sonucta evde bir kadin olacak. Ogluna da kocasina da baksin istedigi gibi

burası apart ama lojman die daqıttılar bize. dısarıda oturmuoruz taburun apartında kalıoruz. bizim qibi 50 kişi war. kendi aileme qitme qibi bi durumum olamaz. zaten terörün qöbeqindeyizz qönderemez..

say say bitermi bilmiorum. ruhum daralıyo aklıma qeldikce. benm cocuqum zor bi cocuk zaten sabah 5-6 da kalkıo yataktan kalkıp salona qidicem doqal olarak onlar warken nasl olucak blmiorummm allahım sabırrrrrrrrr

say say bitermi bilmiorum. ruhum daralıyo aklıma qeldikce. benm cocuqum zor bi cocuk zaten sabah 5-6 da kalkıo yataktan kalkıp salona qidicem doqal olarak onlar warken nasl olucak blmiorummm allahım sabırrrrrrrrr
İstifinizi bozmadan gideceksiniz.
Çocuklu, 1+1 eve gelip kalmayı biliyorlarsa, düzeninize göre yaşamak durumundalar.

hayır buranın nesine qeliosunuz az anlayıs ya. burada 50 aile war we hiç kmsesinin ailesi böle qelmio. qelende en fazla hafta kalıo. kayınwalide hadi tamam da bide kayınpeder. daralıyorum yaa

bi bilsem... hayır eşimde sorun zaten. 2 defa qeldiler qördüler buraı olmadıqını rhat edemediqimi azda beni düşün ya.. ayrrıca annene rica minnet beni yalwar yakar annene kabl ettirip qötürdn daha ne die buraya çaqırıosun we sen daha ne die qeliosun....

Gercekten allah sabir versin canim ama sakin bundan dolayi esinle arani da bozma kayinvalideni mutlu etme aksi takdirde bu 2 buck ay sana 2 bucuk yil gelur ne kdar anlayssizlik ya 1+1 eve 2 bucuk ayligina yatili gidiyolat.Allah akil versin diycek bisey yok.

mrhaba hanımlar. 3 yıllık ewliyim we eşimin işi dolayısıyla doquda yasıyoruz. 1+1 apart dairede we 19 aylık bi kızım war. eşim ailesine çok düşkün sürekli her aramada ne zaman qeliosunuz bunu soruo. we kaynwalideyle çok sorunlar yasadım ewinden kowdu sölenmicek laflar sözler bana aileme en önemlisi anneliqime ayrıca eşimi benden kıskanıo hiç bişe söleyemiorum eşime çnkü hep eşim ailesini haklı qörüo 4-5 ayda bi 20 qünlük izine qidioruz onda da her defasında tartısmalı kawqalı dönüoruz. eşimlede çok sorunlarım war hep ailem hep ailem.. tabiki ailesi tutucak ama beni de anlıcak yanımda olduqunu bilicem.. we 3 yılda ewimize 1 aylıqına 2 defa qeldiler kayınpederle. ne konusuyolar ne ewden çıkıolar . zten carsı cıkısları qenelde hep yasak ama komsuyada qitmiolar. tekrar qeliceklermş 2.5 aylıqına.... bu izinde annesi beni kabul etmedi qetrme dedi eşim zor ikna etti (ki bende hiç qtmek istemedm) we smdi şubatta tekrar qeliceklermş. ya bırak qörmek seslerini dahi duymak istemiorum.. 1+1 de kayınwalide kayınpeder eşim çocuqum we ben allahım çıldırıcam... :KK43:(((
Of ki ne of :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Allah yardim etsin cnm

Gercekten allah sabir versin canim ama sakin bundan dolayi esinle arani da bozma kayinvalideni mutlu etme aksi takdirde bu 2 buck ay sana 2 bucuk yil gelur ne kdar anlayssizlik ya 1+1 eve 2 bucuk ayligina yatili gidiyolat.Allah akil versin diycek bisey yok.
gercekten cok canm skıldı we nasl ona yansıtmıcam bilemiorum. bu kacncı anlayıssızlık hep ben hep ben olmuo yaa :((( smdiden bunalıma qrdim sanırım onlar qelnce bilmem nolur :(((

Allah sana sabır versin canım işin çok zor helede kendini bir türlü anlatamadığın anlayışsız bir eşin olması yapacağın bişey yok rabbime sığın onlar yokmuş gibi davran ezdirme kendini sen sürekli çocuğunla ilgilen fazla muhattap olma çok rahat hissetmezlerse çabuk giderler ne akıl ya 1+1 eve ikibuçuk aylığına geliyorlar hadi seni geçtim onlar nasıl rahat ediyor

2buçuk ay ynedir ya 2buçuk aaaayyy. ohaaaaa.
aranız bal dök yala olsa bile yuh yani
aynen yaa:(( + hep ewde olucaz bi faaliyetimiz olmucak neyi dşünerek bu kadar uzun qeliosunuz anlamıorummm. batıda olsak bi qün carsıya bi qün awm bi qün komsu bi qün yemek sürekli faaliyet olur qüzel qeçer. ben zaten kendm daralıyorum çocuqumla bide onlar :::((((((

Cok haklisin Allah yardimcin olsun ayni kaynanadan bide bende var cok kiskanc iftira hepsi var ama allahtan esim benım yanimda nasil olmasin hersey esimin yaninda gerceklesti

Allah sana sabır versin canım işin çok zor helede kendini bir türlü anlatamadığın anlayışsız bir eşin olması yapacağın bişey yok rabbime sığın onlar yokmuş gibi davran ezdirme kendini sen sürekli çocuğunla ilgilen fazla muhattap olma çok rahat hissetmezlerse çabuk giderler ne akıl ya 1+1 eve ikibuçuk aylığına geliyorlar hadi seni geçtim onlar nasıl rahat ediyor
aynen eşim anlayıslı olsa hiç sorun diil odaya qeçtiqimde derdimi anlatıp rahatlarım ama oda yok şişer dururum kmsseye de anlatamam. onlarn düşüncesi öle diil burası oqullarının ewi. beni hiç umursamazlar bide üstelk surat asıp eşimi doldur kayınwalide çok ama cok fena yaaa...

Cok haklisin Allah yardimcin olsun ayni kaynanadan bide bende var cok kiskanc iftira hepsi var ama allahtan esim benım yanimda nasil olmasin hersey esimin yaninda gerceklesti
eşim hiç bişe qörmüo. yanında laf wuruo sonra diorum nie bişe demedn ne dedi sanki sen hep kötü dşünüosun dio

Hem sizi istemiyorlar hem nasil gelip 2.5 ay sizinle yaşayacaklar ne tuhaf. Esinizde neden bu kadar ısrarcı bu yaşadıklarınıza rağmen gerçekten zor allah sabır versin size.

Back