mrhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim ve eşimin işi dolayısıyla doguda yasıyoruz. 1+1 apart dairede ve 19 aylık bi kızım war. eşim ailesine çok düşkün sürekli her aramada ne zaman geliosunuz bunu soruo. ve kaynvalideyle çok sorunlar yasadım evinden kovdu söylenmeyecek laflar sözler bana aileme en önemlisi anneligime ayrıca eşimi benden kıskanıyo hiç bişe söleyemiyorum eşime çnkü hep eşim ailesini haklı görüo 4-5 ayda bi 20 günlük izine gidioruz onda da her defasında tartısmalı kavgalı dönüyoruz. eşimlede çok sorunlarım var hep ailem hep ailem.. tabiki ailesi tutucak ama beni de anlıcak yanımda oldugunu bilicem.. ve 3 yılda evimize 1 aylıgına 2 defa geldiler kayınpederle. ne konusuyolar ne ewden çıkıolar . zaten carsı cıkısları genelde hep yasak ama komsuyada qitmiyolar. tekrar geliceklermiş 2.5 aylıgına.... bu izinde annesi beni kabul etmedi getirme dedi eşim zor ikna etti (ki bende hiç gitmek istemedim) ve simdi şubatta tekrar geliceklermiş. ya bırak görmek seslerini dahi duymak istemiyorum.. 1+1 de kayınvalide kayınpeder eşim çocugum ve ben allahım çıldırıcam... (((
Son düzenleme: