Mutsuzum

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
34
Merhaba arkadaşlar İçimde çok sorunlarım var Yeni evliyim Daha 1 yıl oldu Hayattan zerre kadar zevk almıyorum Ve bu durum evlendikten sonra giderek arttı Sürekli mutsuzum Istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum Sanki elim kolum bağlı gibi Mesela yüksek lisans yapmak istiyorum Sonra anlamsız geliyor İşin garip tarafı yaptığım şeylerde anlamsız geliyor Mesela ikinci üniversiteye başladım Ama sonra saçma geldi Ve sınavlara gitmedim Idareci olmak için sınavı kazandım ama şimdi olmaktan vazgeçtim Artık kendimi çırpındıkça batıyor gibi hissediyorum

Belli bir yaşanmışlık sonucu bu noktaya geldiyseniz çok normal.
Yok yok durup durup mutsuzluğa kapılıyorsanız geçmişe bakmalı.
Bir uzman desteği alırsanız faydası olur bence.

Size bir değişim şart eğer evliliğiniz Mutlu bir evlilikse küçük bir mücize sizin enerjinizi geri getire bilir .Bebek düşünün eğer daha kötü durumdaysanız bir psikatrise gidin 2-3seans size iyi gelecektir ama verilen hiç bir ilacı kullanmayın antidepresan ilaçları gibi

Ya bişe sorucam. Eşini seviyormusun, severek mi evlendin? Sevdiğini mi sandın yoksa? Evlenmeden once de böleymiydin? Eşin hayatına girmeden once de boylemıydın. Kusura bakma cok soru sordum belki ama ...

X