mutsuzum...

mekanları cennet olsun.. eşin yanında olmalıydı anne babalık yapmalıydı sana,, dua et bol bol..

yürümüyorsa fazla zorlamamak gerek diye düşünüyorum..
rabbim yardımcın olsun.

Allah yardimcin olsun. İnşallah onlar huzurludurlar.
Kardeşin yanında mı kalıyor şu an. para pul mevzuları karisinca işin içine ilişkinin tadı kaçıyor. Eşinin ailesinin ihtiyacı mı var ki aldılar altinlarinizi?

keşke bir işiniz olsaydı çok üzüldüm ya çalışma durumunuz yokmu hiç kurtulsanız onlardan

daha ilk günden para altın vs. nin derdine düşmüşsünüz... nasıl yürürki zaten böyle bir evlilik?

Canım benim yaaa üzüldüm gercekten beterin beteri de var gercekten ama nıye baştan kabul ettin verdin altınları diretseydin onlar senin hakkındır.Hem ben anlamıyorum bu aileleri özellikle erkek ailelerini her şeyi onlar kontrol edecekler nedir bu ataerkil baskısı yaa sen şuan gitsen savcılığa şikayet etsen altınlarımı aldılar diye ama nasıl ispat edeceksin o da var tabi söke söke alırlar onlardan ama ispat edemezsin.Sen eşin gelince düzgünce konuş orta hal bul altınları karıştırma gizliden gizliye iş bak canım kendi ayaklarının üstünde dur paranı biriktir bak kardeşin de yanında o da çalışabilir beraber kenetlenin bırakmayın birbirinizi sakın cocukta yapma hemen baktın olmuyor işler kötü gidiyor başka careler düşünürsün ama önce iş para kazanmak unutma

benim düğünümde toplanan tüm altınlar annemde duruyor. çok tantana yaptılar sizin evde kalsın diye ama. tınlayan olmadı tabi.gelin odasına bile sokmadım onları. çünkü tüm eşyalarımı düğünümü ben yaptım.. her neyse

eşin bir kere odunun teki. anne babasını kaybeden üstüne hamile olan birine bu kadar saygısızlık yapılmaz.k.validene de siz benim annemsiniz beni yabancı görmeyin içinden gelen herşeyi dök anlat..Eğer insanlar sa yaklaşımları bakış açıları % 100 değişir.

Kendin köprü görevi verme eşine sen kendin görüş k.peder k.valide ile mutlaka..çünki her durumda onlar evlatlarını evlatları da onları korur.

Hayir cok iyi durumlari. Hayir sanki tek yiyorum beraber harciyoruz bebek olacak ihtiyac olacak niye destek olmuyor bana anlamiyorum

Kendisi laf sokan bir tip eminim ki lafini esirgemeyecektir. Bende zaten sabir kalmadi olay kotu noktaya gelmesin diye oyle yaptim ama her turlu kotu olacakmis demek ki

Kendisi laf sokan bir tip eminim ki lafini esirgemeyecektir. Bende zaten sabir kalmadi olay kotu noktaya gelmesin diye oyle yaptim ama her turlu kotu olacakmis demek ki

sen al k.valideyle k.pederi karşına... eşinde otursun yanında ( başbaşa konuşursanız olmayını da oldu diyebilirler)

bir de bunu dene zaten kaybedecek birşeyin yok

sen al k.valideyle k.pederi karşına... eşinde otursun yanında ( başbaşa konuşursanız olmayını da oldu diyebilirler)

bir de bunu dene zaten kaybedecek birşeyin yok

Alacagimi aldim haksizlik yapildi Allaha havale ediyorum. Diyorum ya altindan gectim lanet olsun esinle mutlu degilsen huzurun yoksa hepsi bos. Ne yapmaliyim bilmiyorum artik mezarliga gidip orda yanlarina yatasim var sadece

Canim allah sana sabir versin.yasadiklarin kolay seyler degil ama unutma imtihan dunyasi burasi.dogacak cocugunu dusun ve ayakta kal.esinle otur ne dusunuyorsun neye kiriliyorsun ondan ne bekliyorsun acik ve sakince konus.dogacak cocuk ikinizin.senin ailen artik esin ve cocugun.bunun farkina varin.buyukler hep kontrol bizde olsun isterler ama hep Iyi oldugunda.kotu oldugunda biz karismayiz olur.neyse canim sen uzme kendini.sen kendini yiprattikca degisen yine bisey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…