Mutsuzum..

Nazife 01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
497
239
33
24
Merhabalar saat gecenin 4 ü ve ben hala ayaktayım biraz mutsuzum ve düşünmekten uyuyamıyorum kendi kendime konusmaktansa derdimi buraya anlatmak geldi aklıma.
Konu evliliğim 2 yıldır evliyim ve bir bebeğim var. Eşimle bu aralar pek anlaşamıyoruz ilk evlendiğim zamanlar onun ailesiyle yaşadık ama sorunumuzu hallettik o zamanın kırgınlıkları da var tabi içimde ama evi ayırdıktan sonra gayet mutluyduk yeniden doğmuş gibiydik sürprizler mum eşliğinde yemekler her şey harikaydı.
Ama son zamanlarda yolunda gitmeyen biseyler var eşimde bana karşı ilgisizlik başladı ve bu çok fazla kendisi fabrikada şeflik yapıyor 12 saat çalışıyor eve geldiginde önce çocuğa sarilip onunla özlem gideriyor vs sonra yemek hazır mı diyip oturuyor masaya doğumdan sonra aldığım kilo ile mi alakali bilmiyorum artık beni beğenmiyor hissediyorum sezaryen olduğum için biraz göbeğim var aslında fiziği güzel olan bir kadınım bakımlıyim sürekli saç rengimle oynarım cilami hep yaparm her ay düzenli kuaföre giderim birde bu aralar yuzumde bir sivilce problemi var ama tedavi surecindeyim aknetrent kullanıyorum ve lekelerim var şu an sizce beni artık beğenmediği için mi ilgisizlesti eskisi gibi değil eşimde mutsuz gibi hissediyorum birde bu zamana kadar bana hiç hediye almadi ayrıca 10 Eylül doğum günümde ve doğum günümü hatırlamadı bunları çok problem etmiyorum onu sevdiğim için kusurlarını görmezden geliyorum keşke o da benim gibi kusurlarımi görmezden gelse......

Son düzenleme:
Eşinizi karşınıza alıp konuşun buraya yazmaktan daha faydalı olur
Onun dışında adam yoruluyor olabilir mi kış ayları soğuk yorgunluk derken
Saç baş değil de bir tatlı yapın sevdiği sohbet edin bakalım
Güzellik geçici gönüllüler güzel olsun

Eşimle konusmak istediğimde ilgileniyorum ya daha napiyim diyor agladigimda da her şeye ağlıyorsun diyor gönlümü bile almıyor

Eşimle konusmak istediğimde ilgileniyorum ya daha napiyim diyor agladigimda da her şeye ağlıyorsun diyor gönlümü bile almıyor
Sıkıntı nedir neden ağlıyorsunuz eşiniz artık eskisi gibi davranmıyor mu sorun sorularınızı ağlamak yerine sorun direk
Bebeğiniz var sanırım onunla ilgilenin hobiler edinin

Ama azıcık net olun doğum günümü neden unuttun deyin ne var bunda hediye şart değil öpüp kutlaması lazım

Dediğimde unutmuşum kusura bakma dedi sadece ve eklemk istediğim bir şey çalıştığı iş yerindeki kızlara sosyal medyadan baktığını yakaladım bir kaç kere ve neden baktın dedigimde arkadaşım baktı telefonumdan dedi ama ben inanmadım tabiki ve tartıştım ama hep inkar etti ve dün yine bakmış tiktoktan videolarına neden dedim arkadaşlar la aramızda konusuyorduk bakmış bulundum özür dilerim dedi

Zaten senin hormonlar daha tavan
Birde o boyle yapinca daha cok takiyorsun
Aglamadan ciddi ciddi bir konusmalisin
Sorun nerde niye boylesin diye

Bugün konuştum eşimle birlikte nişana gittik ve ordada aynı şekilde başkalarına bakıyor du ve arabayi müsait biryere çek ve konuşalım dedim sonra neden bakıyorsun artık benden sıkıldın mi dedim bakmiyorum sana öyle geliyor diyor ama baktı gözümle gördüm ben kapalı bir bayanım ama evde sürekli açığım baktigi kişiler de açık saçık giyinen kişiler bilmiyorum kapalı olduğum için mi artık ona çekici gelmiyorum

Ajjajjaja ne alaka bacim senin acik kapali olman esinin gozu disardaysa bu seninle
Ilgili bir problem degildir
Cok arada kalinacak bir problem bu onceden de vardi bakma huyu belki sen gormedin?

Evlilik, genelde aileler ama sadece ve sadece iki kişi tarafından korunması gereken bir oluşumdur. Bu iki kişiden birisi bu koruma görevini yapmazsa o evlilik sarsılır, sonra da korumaya çalışan kimse onu da altına alarak yıkılır. Bundan 2 yıl önceki mesajını da okudum, boşanmak istiyorum demişsin ki, keşke boşansaydın.
Aaaa yuva kolay mı kuruluyor, neden boşanacak falan diyenler de çıkacak, peki bir insan kolay mı yetişiyor? Bir kadın veya erkek, o yuvayı ayakta tutmak için karşısındaki kişinin anlayışsızlıklarını, fer fecir dönen gözlerini çekmek zorunda mı?

Daha önce 46 kiloyum yazmıssınız ne kadar kilo almıs olabilirsiniz ki. Esinizin gözü dısardaysa bu sizin kapalılıgınızla alakalı olmamalı. Onunla tartısmadan güzel dille konusmaya calısın ve tabiki aglamadan.. umarım hersey yoluna girer.

Eşinizle konuşurken hakli olarak, muhtemelen gergin oluyorsunuz. Eşiniz de geriliyor tabi. Ayni konuyu konusup halledemeyince tekrar konusmak da ancak gerginlik olusuturuyor.

Ben böyle zamanlarda iki yoldan birini seçiyorum. Eger olay cok buyukse bildiginiz sinir krizi geçiriyorum ne yalan soylıyım. Yeter artik beni dinle kac kez soyledim paronayak miyim ben diyorum. Kendine gel yoksa ben yokum diyorum. Genelde kendine geliyor.

Ama o kadar buyuk degilse şöyle bir silkeleniyorum. Tatlılar caylar muhabbetler kalk bir yere gidelim yada film izleyelim vs ortami hareketlendiriyorum. Muhabbet artinca karsilikli çekim de artiyor.

Haklısınız ama bebeğim özel gereksinimli ve ben boşanmayı düşünmüyorum çünkü ona bir acı daha yaşatamam ama beni beğenmeyen bı insanlada ömür nasıl geçer bilmiyorum

Deniycem ama sanmıyorum görmezden geldiğim çok şey var Ne olur zaman ne gösterir hayırlısı

Konusarak hallederim diye defalarca konuşmayı denedim ama sürekli inkar etmekten başka birşey yapmıyor bidaha olmaz kapat konuyu diyor konuşmak istemiyorum bu konuyu diyor

Haklısınız ama bebeğim özel gereksinimli ve ben boşanmayı düşünmüyorum çünkü ona bir acı daha yaşatamam ama beni beğenmeyen bı insanlada ömür nasıl geçer bilmiyorum
Bebeğine Allah sağlık versin inşallah. Sen o insanla yaşarken acı çekeceksin, bebek büyüdükçe senin çektiğin acıyı hissedecek ve yıkık dökük bir annenin acısını da yaşamayacak mı sanıyorsun? Sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…