Mutsuzum

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
29
Evet cok mutsuzum...

Anlatacak kimsem yok yani içimden gecenleri cumlelere dokecek kadar cesaretım yok

Sorun eşim, evliliğim kimseye söyleyemediğim karar veremediğim düşünüp türlü yollar cizip hayata geciremedğim ve mutsuzluktan kendimin bile farkında değilim.
Mesela eskisi gibi gülmüyorum,
Yada planlar yapmıyorum kendime ozen gostetmiyorum saldım cok kilo aldım kendimi hic begenmiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum hayattan beklentim yok gibi tek mutluluğum oğlum...

Soruna gelecek olursak kocam.

Evlendiğimiz gunden beri hep mutlu olsun istedim hep hayran olmuşumdur ona bir bakışınla geçmiştir kızgınlıkilarım hep ona uymaya onunla olmaya cabaladım.
Evlendik bi suru borcla ailesi vs onlardada yoktu bi şekilde zorla gecti
Calısmadi sorumluluk almadı ailesyle Calıstı hakkını almadı ses cıkarmadi ust uste 3 sene onlarla calıstı sonuc hep beş parasız
Geldı gecen kıs işe girdi abimin çaliştiği şirkete girdi ondan once bi sürü olaylar

Calıstı idda oynadı bes ay boyunca eve bir sey almadi vermedi
Kiralari odememis
Borclar birikmiş ev sahibi kapıya gelmiş haberim yok saniyordum ki bi ay odemedik
Sonra ben ailemle konustum ayrılmaya karar verdım 4 sene icinde cok kez dusundum bu kez ailemede soylemistım onlar yalandan arkandayız dediler
Babam eşimle konusmak istedi konustular noldu bitti geri geldim herseyi ögrendim benim olmadiğimda tlf gecmişinde arattığı konuları gorunce şok oldum 'ilk konusmada kadınlar nası etkilenir' gıbı seylerdi.

Sordum kafasını dagıtmak içinmiş
Velhasıl işin içinden cıkamadik abim patronla görüştü borcunu ödedi ve maasından düsmeye basladı
Ama bizim evimiz kiraydi ve bebeğimiz var!
Calıssam bakacak kimse yok annem evde iki torun var ve panık atak hastası eve gelip baksa bianda tansiyonum cıksa o cpcuk nolcak dedi ki hakli
Kayınvalidem calısıyor kac defa calısmak istedim soylemistım hic bakarım demedi
Sonunda aynı ilce de ailesnın yanına Borclar bitene kadar diye konuştu ve tasındık!
Asıl burdan sonrası daha da yıkıcı benım için
Sıkıntı cekmeyelim kira dusunmeyelim bi kere de ay sonunu getiremiyorum demeyelim dedim
Zaten kp yurt dısında kv calısıyor ve bana karısmaz benı tanır hic cok buyuk bir tartışma olmadı aramizda bunları düsünerek zorda olsa geldim
Ama esım burada baska bi adam oldu
İlgi hep zayıftı yani oyle cokcok dısardan belli etmezdi ama ıyıce yok oldu konusmaları değişti hali tavrı önceden konussa da kavga etsem rahatca laf soylesem dedım adam beni gecti çirkeflikde
Cinsel hayat yok denecek kadar az benden etkilenmiyor bence yada benı begenmiyor
Çok konustum sordum hep alakası yok dedi bu arada beni kaybetmekten hiç korkmaz oyle olsa soler
Ona kalsa ben cok inceliyormusum herseyı hep cok biliyormusum
Mesela ben uzuleyım hic demez ben bunu uzdum bir konusayım (eskiden boyle değildi)
Gelgelelım hala idda oynuyormus oyle cok abartılacak bı sey degilmis 3_5 liralikmıs
Ben onum sacma sapan seyleri yuzunden duzenımı bozup kalkıp gelmişim bana hala neler yapıyor
Cok mutsuzum cokda umutsuz
Ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyorum ama ailem..
Onlarla kalmak istemiyorum abim alkolik yengem cok doldurup bıze salar abimi durduk yere basıma kakar mesela ben bunu kaldıramam
Ben calısıp oğlumla yasamak istiyorum ona guzel bir yasam kurmak
Onceden yasadıklarımı anlatrken cok uzulur ağlardm artık ağlayamıyorum bile
En cok zoruma giden gecenlerde bi yerde yaş konusu oldu ve bana yasım soru ldu 23 dedım ve sonra
23 mü dedim kendi kendime
Napmısım ben kendime mahvetmişim herseyı ben en guzel zamanımda unutmusum gençliği hayatı güzellikleri..
Cok uzuluyorum cırpındıkca olmuyor
Ben nıyeyse seviyorum bu adamı ama onunla yasamak istemiyorum kızgınlık kırgınlıklarım cok cok fazla ona beni anlamıyor duygusal maddi manevi hiç bir şey yok bana ondam gelen
Bi umudumda yok
Herseyi gectım artık ona tahammül edemiyorum beni yoruyor
Bir gün ıyıysek #10 gun kavgali
Cocuk gibi yapboz gibi hersey degerini yitirmiş biliyorum hiç bişey eskisi gibi olmayacak benım bı secim yapmam lazım ama ben hala napcam bilmiyorum cok zavallı hissediyorum kendimi çok yalnız
Uzun oldu özür dilerim biraz rahatlamak istiyorum paylaşmak fikir almk
Yazı yanlışlıklarından dolayı özür diliyorum tlf dan yazıyorum kusura bakmayın

Çocuğunuz kaç yaşında? Onu kreşe verip çalışabilirsiniz beraber bir hayat kurabilirsiniz. Ya da mesleğinizi bilmiyorum ama kreşli iş yerleri var öyle birşey olabilir belki. Anneniz bakabilir vs vs mutlaka bir yolu vardır.

Evet genç yaşta çok şey yaşamışsınız maalesef. Ama hala çok gençsiniz. Birşey kaçırmış sayılmazsınız. Geleceğini belirlemek senin elinde.

Çocuğunuz kaç yaşında? Onu kreşe verip çalışabilirsiniz beraber bir hayat kurabilirsiniz. Ya da mesleğinizi bilmiyorum ama kreşli iş yerleri var öyle birşey olabilir belki. Anneniz bakabilir vs vs mutlaka bir yolu vardır.

Evet genç yaşta çok şey yaşamışsınız maalesef. Ama hala çok gençsiniz. Birşey kaçırmış sayılmazsınız. Geleceğini belirlemek senin elinde.
Oğlum 17 aylık bilmiyorum kres vs varmı
Ya bi. Şekilde kreşli yer bulunur cok yüksek eğitimli değilim ama fabrika vs iş olanağı var calısmak isteyene
Asıl sorun ailem işte illaki gel diyecekler
Kocadan kurtul git ailede perişan ol evdeki hengame ayrı dert annemler zatem kendileri zor sığıyor zor anlaşıyor ben oraya gidip oğlumu daha beter psikoloji ile yetiştirmek istemiyorum beni tek biraksalar keske
Bazen uzaaakkk bir ilde yasamayı bile düşündüm olmuştur düşünün yani

Böyle mutsuz kadınları okudukça kahroluyorum. Erkekler nefret edilesi geliyor!
Bu kadar pişmanlık yasadığım için kendime daha da cok kızıyorum
Erkekleri canavarlastıran kendısını bi halt hissetmelerini saglayanda kadınlar malesef
En azından ben basımdakini böyle yapmışım maalesef

Oğlum 17 aylık bilmiyorum kres vs varmı
Ya bi. Şekilde kreşli yer bulunur cok yüksek eğitimli değilim ama fabrika vs iş olanağı var calısmak isteyene
Asıl sorun ailem işte illaki gel diyecekler
Kocadan kurtul git ailede perişan ol evdeki hengame ayrı dert annemler zatem kendileri zor sığıyor zor anlaşıyor ben oraya gidip oğlumu daha beter psikoloji ile yetiştirmek istemiyorum beni tek biraksalar keske
Bazen uzaaakkk bir ilde yasamayı bile düşündüm olmuştur düşünün yani

Ayrıldıktan sonra bir süre ailenizle yasamanız iyi bile olabilir sizin için. Hem kendinize güveniniz gelir hem birikim yapabilirsiniz.
Ve inanın çocuğunuzun mutsuz bir ortamda büyümesindense aile içindeki hengamede büyümesi çok daha iyi. Bence bunu ayrılmamak için bahane ediyorsunuz.

Ayrıldıktan sonra bir süre ailenizle yasamanız iyi bile olabilir sizin için. Hem kendinize güveniniz gelir hem birikim yapabilirsiniz.
Ve inanın çocuğunuzun mutsuz bir ortamda büyümesindense aile içindeki hengamede büyümesi çok daha iyi. Bence bunu bahane ediyorsunuz.
Hayır bakın soyle anlatayım evde kı yenge benım yedıgımın hesabını sorardı ben bekarken ogluma nelrt yapmaz gııttıgımkzde hep bır kavga
Abım gelmeden gidelim diye bakıyoruz sımdı bile gitsek
Annem babam abimin onune gecemıypr yanı benı de oglumuda cok ezerler
Aile içinde onların hergece kavga gurultu eksık olmuyor cocugunuz varmı bilmiyorum ama
İnanın kavga bağrıs küfür hor görülme içinde cocuk yetıstırmek istemezsiniz ayrıca annem cok gerı kafalı abımde keza oyle abım calıstırmaz annem surekli sem dulsun onubyapma sen dulsun gezme sen dulsun gülme bana hayatı zehır eder

Hayır bakın soyle anlatayım evde kı yenge benım yedıgımın hesabını sorardı ben bekarken ogluma nelrt yapmaz gııttıgımkzde hep bır kavga
Abım gelmeden gidelim diye bakıyoruz sımdı bile gitsek
Annem babam abimin onune gecemıypr yanı benı de oglumuda cok ezerler
Aile içinde onların hergece kavga gurultu eksık olmuyor cocugunuz varmı bilmiyorum ama
İnanın kavga bağrıs küfür hor görülme içinde cocuk yetıstırmek istemezsiniz

Madem itip kakacaklar ne demeye sizi yanlarında istiyorlar. Eğer şehir dışında sevdiğiniz bir arkabanız fln varsa size destek olabilecek onun yanına gidebilirsiniz. İsterseniz bir yolu vardır.

Benimde 16 aylık bir oğlum var ve seni çok iyi anlayabiliyorum. O yüzden de bu kadar çözüm üretmeye çalışıyorum.
Bunların hepsi imkansız ama o iyi bir baba derseniz de yapacak bişey yok eşinizi adam etmeye çalışın. En azından aldatma dayak fln yokmuş.

Madem itip kakacaklar ne demeye sizi yanlarında istiyorlar. Eğer şehir dışında sevdiğiniz bir arkabanız fln varsa size destek olabilecek onun yanına gidebilirsiniz. İsterseniz bir yolu vardır.

Benimde 16 aylık bir oğlum var ve seni çok iyi anlayabiliyorum. O yüzden de bu kadar çözüm üretmeye çalışıyorum.
Bunların hepsi imkansız ama o iyi bir baba derseniz de yapacak bişey yok eşinizi adam etmeye çalışın. En azından aldatma dayak fln yokmuş.
Dayak yok cok iyi bir baba oğluna çok duskun ama o iyi bir es degil ben artı yönler dusunup onu masumlastrmak istemiyorum
Nasıp deyıp susmak mı lazım bilmiyorum ama bi sure ona uzak durucam napıcak ne hal alıcak olmuyor ve halınden memnun takılıyorsa zaten gıtmemi beklıyordur

Dayak yok cok iyi bir baba oğluna çok duskun ama o iyi bir es degil ben artı yönler dusunup onu masumlastrmak istemiyorum
Nasıp deyıp susmak mı lazım bilmiyorum ama bi sure ona uzak durucam napıcak ne hal alıcak olmuyor ve halınden memnun takılıyorsa zaten gıtmemi beklıyordur

Bir de daha 23 yaşındaymışsınız lütfen kendinizi salmayın. Bedeniniz ve siz çok değerlisiniz. Önce kendiniz için kilo verin ve bakımınızı eksik etmeyin. Hem kendinize güveniniz gelir. Belki beyefendinin gözü açılır da siz ona böcekmiş gibi davranırsınız.

Bir de daha 23 yaşındaymışsınız lütfen kendinizi salmayın. Bedeniniz ve siz çok değerlisiniz. Önce kendiniz için kilo verin ve bakımınızı eksik etmeyin. Hem kendinize güveniniz gelir. Belki beyefendinin gözü açılır da siz ona böcekmiş gibi davranırsınız.
Ya cok tesekkür ederim gülümsettiniz beni
Once saglıgm için evet kilo vermeliyim
Beyefendi ye sorarsanız sorun yok ben yaratıyorum ben ona ne kadar tamam dersem o okadar ıyı eksık ve yanlışsa soyluyorsam vay halimize.!

Belediyenin kresleri vardir sehrinizde oraya bırakıp simdiden calismaya baslayin. Maasini esine daha dusuk soyleyip koseye biraz para koyun.

Bir de eşiniz zorba ise sen de zorba ol. Zor insan ol. Iyilik yaramıyor madem. Cok cok konusmamak icin kacacak. Yasin daha vok genc erken evlilik sıkıntıları bunlar. Esin kac yasında.

Oda o yaslarda ise boyle sıkıntılar cok normal. Ikinizde buyuyor karakter olarak degisiyorsunuz. Ve yine o yaslarda yasanan seyleri kaldirmak olgunlukla karsilamak iki taraf icin de zor olur.

Herseyi ayni anda degistirmek zorunda deilsin. Bosanmadan once bi ise girebilirsin, cocugu krese verip. Iskurun meslek edindirme kurslari var, ona gidebilirsin belli bi ucret de veriolar. Bazi sektorler icin cocuk kres parasi da veriolarmis ek olarak. Bu sure icinde hem kendine guvenin gelir hem de sartlarini toparlarsin. Kendi ayaklarin ustunde durursan ailen gel vs. Die zorlamaz belki. Yada bosandiktan sonra baska bir sehirde is bulursun.

Belediyenin kresleri vardir sehrinizde oraya bırakıp simdiden calismaya baslayin. Maasini esine daha dusuk soyleyip koseye biraz para koyun.

Bir de eşiniz zorba ise sen de zorba ol. Zor insan ol. Iyilik yaramıyor madem. Cok cok konusmamak icin kacacak. Yasin daha vok genc erken evlilik sıkıntıları bunlar. Esin kac yasında.

Oda o yaslarda ise boyle sıkıntılar cok normal. Ikinizde buyuyor karakter olarak degisiyorsunuz. Ve yine o yaslarda yasanan seyleri kaldirmak olgunlukla karsilamak iki taraf icin de zor olur.
Benden 3 yas buyuk esim
Calıssam zaten almaz benden para karışmaz da ya cok vurdum duymaz ben konusmasam ne zaman konusur onu bile kestiremiyorum
Evet malesef ozaman ki beklenti ve düşüncelerimle sımdıkıler bambaska

Herseyi ayni anda degistirmek zorunda deilsin. Bosanmadan once bi ise girebilirsin, cocugu krese verip. Iskurun meslek edindirme kurslari var, ona gidebilirsin belli bi ucret de veriolar. Bazi sektorler icin cocuk kres parasi da veriolarmis ek olarak. Bu sure icinde hem kendine guvenin gelir hem de sartlarini toparlarsin. Kendi ayaklarin ustunde durursan ailen gel vs. Die zorlamaz belki. Yada bosandiktan sonra baska bir sehirde is bulursun.
Evet bunlar olur kreş olan yerler olunca daha ıyı olur
Eger zaten bosanma ya adım atarsam ailemlede cok kesın bi konusma yapmalıyım

Evet bunlar olur kreş olan yerler olunca daha ıyı olur
Eger zaten bosanma ya adım atarsam ailemlede cok kesın bi konusma yapmalıyım
Esim parama karismaz diosun, sartlarini duzenleyinceye kadar para biriktir. Emin ol ailelerin calisip calismamaya gore tavri cok sekillenir. Muhtac olunca hayatina karisan , uzerinde soz hakki olan cok olur.

X