- 14 Aralık 2023
- 281
- 66
- 29
-
- Konu Sahibi cileklikekvarmi
bikini olan düzdü mememEski memeniz hangisi ameliyattan once
bilmiyorum başkalarının memesinin üstü dolgun benim ki suan hoşuma gitmiyor 2 hafta önce ödemli o bikinili görseldeki hali iyiydiGayet güzel duruyorlar.
Yardım için ?Bacım burası herkese açık bir platform. Neden attın ki
TeşekkürlerSize göre sol memenizde hafif kayma olabilir gibi görünüyor ama emin de değilim. Doktorla görüşün.
Fotoğrafları kaldırın
Sanane be ? Sanane yani gören görsün ben atmışsam sana mı kaldı cevabı.Dövmeden pearcinginden beninden yani işin özü seni bilen bilir.Googlea ne sorsan ilk beşte kk cevapları cıkar. Ha eski sevgiliye nude ha kk ya spesifik özellikleri olan bi bedenin memesi...
Yardım için attım ama KK da yargılanacağımı düşünmemiştim. Burda bunca insanla konuştum yardımcı oldum ilk kez böyle yorumlar görüyorumİyi duruyor ama bunu keşke atmasaydınız
sen sor diyeBacım burası herkese açık bir platform. Neden attın ki
PekiSanane be ? Sanane yani gören görsün ben atmışsam sana mı kaldı cevabı.
Asla kırmak amaçlı söylemedim ki kendisi için uyarıydı çünkü spesifik özellikleri var bedeninde. Yoksa ki tabi sorsun paylaşsın derdine çare arasın bana ne?Yaa arkadaşlar o kadar dikiş açılması veya büyütme sonrası resim atan insanlar var bu sayfada bu arkadaşın üstüne neden gittiniz insan çaresiz kalınca üzülünce paylaşabiliyor 3 kez dikişim açıldı bende attım belki yaşayan vardır diye bu kırmayalım birbirimizi
Çok bilindik bir dövme o gördüğünüz , pintereste bakarsanız aynı dövmeden binlerce kadın var. Benim tanınmam imkansız bu yüzden , keza siz dövmeden tanınacağımı onu geçtim ha eski sevgiliye nude atmak ha buraya belirtici özelliklerle bunu atmak demişsiniz ve düşünüp uyarma ihtiyacı hissetmişsiniz.Ki zaten ben rahatsız olsam buraya atmam. Yüzüm görünmüyor etmiyor dert meme ise google a yazınca tonla meme fotosu var zaten.. Yersiz bir uyarıydı. Ama bunu da gördüm burda bişey demiyorum artıkAsla kırmak amaçlı söylemedim ki kendisi için uyarıydı çünkü spesifik özellikleri var bedeninde. Yoksa ki tabi sorsun paylaşsın derdine çare arasın bana ne?
Bende burda bir sürü kıza yorum yaptım yardımcı oldum öneriler yaptık özelden saatlerce konuştuk süreçle alakalı hep destek olduk. Ama işte arada oluyormuş böyle şeyler.Yaa arkadaşlar o kadar dikiş açılması veya büyütme sonrası resim atan insanlar var bu sayfada bu arkadaşın üstüne neden gittiniz insan çaresiz kalınca üzülünce paylaşabiliyor 3 kez dikişim açıldı bende attım belki yaşayan vardır diye bu kırmayalım birbirimizi