- 1 Eylül 2024
- 5
- -6
- 24
- Konu Sahibi dertli birii
Merhaba kızlar. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Bir yaşında bir oğlum var. Güzel bi mesleğim var . Dışardan bakıldığında çok güzel bi hayatım var. Ama içerde durumlar asla öyle değil.Eşim olacak adamla asla anlaşamıyoruz.Evlenmeden önce senelerce peşimden koştu. Yaşam tarzlarımız çok farklı olsa bile her şeyi göze alarak onunla evlenmeyi kabul ettim .Ama bu farklılıklar evlendikten sonra çok fazla hissedilmeye başlandı. Dışardan gören gözler beni hiç bi zaman eşime yakıştırmadı hem eğitim seviyesi hemde güzellik olarak beni hep ondan üstün gördüler . Eşimde bu durumun farkında.Ben ise ona sadece saf kalbimle gittim onun bana olan sevgisini sevdim ve bunların hiçbirini önemsemedim. Ama ben ne kadar önemsemesem de eşim en ufak bi şeyden kavga çıkarmaya başladı. Sürekli kendini alçakta görüp bana baskı kurarak üste çıkmaya çalışmaya başladı.Daha sonra hamile olduğumu öğrendim. Her gün çocuğu istemediğini söyledi çocuğum bir yaşında halen bile ben istememiştim diye söyleniyor. Bebeğimin gelişimi çok geriden geliyor. Onun stresi bi yana bir de sürekli babasının söylenmeleriyle uğraşmak beni artık çok yordu. 5 senelik evliliğimizde sürekli yüksek tartışmalar yaşıyoruz. Bana sürekli beğenmiyosan git bu evden diyo. Bende boşanmak istiyorum çünkü çok mutsuzum ama ailem ve onun ailesi asla kabul etmiyğlumu alıp bambaşka bi yaşam sürmek istiyorum ama karşımda çok büyük engeller var. Napacağımı şaşırmış durumdayım.