çok teşekkür ederim ya inan öyle acı çekiyorum ki, öğrenci evindeyken istanbuldayken kamera açık uyurduk biz. şimdi adamın sesini duyamıyorum başkası vardır diye deliricemBöyle harab etme kendini,bekle yakinina tasinsin o zaman belli olur bazi seyler.
Uzakta birliktelik sürdürmek zor bence,o yüzden üzme tatli canini.
Allah aşkına birileri bana yardım etsin. Sabrım kalmadı artık.
Erkek arkadaşımla ilgili bi konu açmıştım. Ankaraya benim okuduğum okula yatay geçiş yapacak diye. Sonuçlar 30 marta kadar açıklanacak, açıklanana kadar ailesinin yanında, Bodrum'da küçük bir kasabada kalıyor. Telefonu bozuk, annesinin telefonundan görüşüyoruz. Telefon falan almaz nasılsa ordan arıyor diye, maddi durumları hiç iyi değil.
26 şubattan beri orada,nerdeyse 1 ay olacak. Defalarca anlatacağım şeylerden dolayı kavga ettik. Lütfen okuyun aklına en ufak bir şey gelen yazsın konuma. Gerçekten ölüyorum.
İlk başlarda uzun uzun konuşurduk, sonradan azaldı konuşmalarımız. Günde 2 kere falan arıyordu 10-15 dakika konuşuyorduk. Bi hafta önce resmen isyan ettim artık, ayrılmak istediğimi bu şekilde ilgisizliğiyle baş edemediğimi söyledim (tek sebep bu değil daha sorunlarımız da var) hepsini anlattım.
Gece 1 den sabah 6 ya kadar konuştu benle doğru düzgün konuşmayan adam, lütfen böyle yapma, ayrılmak istemiyorum, beni bırakma vs vs saatlerce dil döktü. Dedim demek ki gerçekten beni istemediği için değil, elinde olmadığı için böyle yapıyor.
Bana söylediği şeyler "senle konuşmak istemiyor değilim, rahat edemiyorum, uzun zaman sonra ailenin yanına gidince yabancı bir yere gitmiş gibi hissediyorsun, normalde boxerla dolaşabilirken şimdi yapamıyorsun mesela, wcye girince bile insanda bi çekinme oluyor" falan dedi.
Ailesi konuşma falan demiyormuş, ama o öyle yapması gerektiğini hissediyormuş.
Neyse o ayrılmak istediğimi söylediğim geceden sonra 1-2 gün gayet güzel aradı, akşam köpeğini gezdirmeye çıkarıp arıyordu falan.
Ama sonra yine aynı.
Dünden önceki gün sinir krizi geçirdim artık, daha yeni konuştuk bunları diye. Tamam dedi dikkat edicem falan.
Dün yine akşam 6 buçukta anca aradı (saat 3 te falan uyanıyor sonra dükkana gidiyormuş)
ben de babamlaydım açamadım. 1 saat sonra aradım o da açmadı. Bir daha aramadım. Normalde 238947234 kere arar mesajlar atarım. Annesinin telefonu zaten dedim, aramadım tekrar.
Gece ev arkadaşı bana mesaj attı istanbuldaki. Ulaşamıyoruz söyler misin arasın diye.
3 kere de öyle aradım, mesaj attım arkadaşın soruyor ondan aradım diye, ilk aradığımda meşgule attı (annesi mi attı kendisi mi bilmiyorum) sonra da açmadı.
Gece şöyle bir mesaj attım: "dün konuştuklarımıza rağmen bugün olanlardan sonra da anlıyorum ki sen başkasına aşıksın, değilsen de bana da aşık değilsin. zor bir hayatım var ve böyle bir üzüntü yaşamaya lüksüm yok. benden bu kadar, yolun açık olsun."
Bu mesajı gece 1 de attım.
Hala aramadı. Gün içinde 4 gibi ya da 6 gibi, bazen akşam 9 gibi bazen de gece 1 buçukta arıyor beni.
Şimdi arar mı beni bu mesajdan sonra bilmiyorum, sizce arar mı?
Ararsa diyeceği şey "saçmalama aşkım işim vardı hep, dükkanla uğraştık, annem şöyle böyle, ne başkası saçmalama..."
Bana hep diyor işte burada kendi yaşımda insan bile görmüyorum (turistik bir minik köy orası, akyarlar diye. yazın insan oluyormuş sadece, kışın çok sessiz tenha oluyormuş.)
İlgisizliğe falan da tamam ama sizce hayatında başkası olabilir mi? Bu şekilde davranmasının nedeni ne ben anlamıyorum.
Ne zaman konuşsak çok güzel konuşur benimle, soğukluk uzaklık hiç yok, sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söylüyor, ama dün tek kelime konuşmadık mesela.
Başka bi kızla beraber de o yüzden mi böyle yapıyor? Öyleyse bile bunu çaktırmamaya çalışmaz mıydı? Kızdan 10 dk bile ayrı kalmıyor da mı aramıyor yani?
Bu başkasıyla beraber olma ihtimali mahvediyor beni. Ankaraya yanıma taşınmasına günler kala böyle bir şey yapar mı, bilmiyorum.. Lütfen yardım edin ağlamaktan içim çıktı artık.
evet biraz da boşluktan sanırım okulum yok şu sıralar, gereksiz üzülüyorum belki. umarım arar bugünBence çok üzüyorsun sen kendini.. Anlattıklarından yola çıkarak yazıyorum sadece pek sorun var gibi görünmüyor. Belki gerçekten rahat değildir önceki konularını bilmiyorum ama sadece bunlarsa hemen kestirip atma.. Üçe kadar uyuyor diyorsun bugünde aramazsa o zaman bir şey diyemem tabi.
bitirsem de çok acı çekicem, belki aldatmıyodur diye düşünüp devam etme taraftarıyım tabi ararsa ve mantıklı bir açıklama yaparsa..Sizin tarafinizdan saplantili bi hal almis iliskiniz.uzgunum ama bu iliskiyi bitirmek hayriniza.
aslında her sorunda ayrılalım demiyorum mesela son dediğim şey 4 ay sonra ayrılık lafı geçti aramızda.Uzakta kalınca oluyor böyle paranoyalar anlıyorum. Ama ortada hiç sebep yokken keşke bu kadar ısrarcı olup ayrılacağım falan demeseydiniz. Üstelik yalama olmuş, her sorunda ayrılmak istenmez bence, istenmemeli. Yani dediğin gibi de olabilir ama evli değilsiniz sizden bi çıkarı yok, neden başkasıyla beraber olsa sizden ayrılmak yerine idare etmeye çalışsın ki. Tabii böyle tipler de var yok değil. Bence konuşmaya çalışın, yanınıza geleceği kesinse problemleriniz o durumda düzelir zaten.
çok iyi geldiniz bana çok teşekkür ederim. inşallah yoktur çünkü onu gerçekten çok seviyorum. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız bu arada inşallah...cnm boşuna üzüyosun bence kendini.
anlattıkların tabi onun kişilik ve karakterini çözmemize yeterli değil.
ama bütün bunları zamanında ben de yaşadım.
eğer benim eşime benziyosa hayatında biri olduundan yapmıyodur bunları.
diğer arkadaşın da söylediği gibi, sen bu konuya şimdilik pek takılma.
ne de olsa yakınına gelecekmiş.
o zaman her şeyi daha iyi anlarsın.
ben de çok dert ederdim bütün bunları....
seni çok iyi anlıyorum.
Allahım bu kadar sık görüşerek konuşacak ne bulunabilir?
Sürekli dip dibe olmak, özlem duygusunu yitirmek ne kadar doğru?
Aynı kişiyle günde 5 kez konuşmak zorunda olmak boğmaz mı insanı?
İnsanların bir kişiye odaklanmaktan başka yapacak işleri de olmalı değil mi?
Sürekli hesap vermek zorunda kalan bir insan ne kadar sağlıklı düşünebilir?
Gerçek hisleri olmadığı halde, eeeeee yeteeeeer! demez mi?
Duygular, ilişkiler çabuk tüketiliyor maalesef.
Gerçek aşklar, tutkular, duygular teknolojiyle birlikte silinip gidiyor. Yazık.
evet biraz da boşluktan sanırım okulum yok şu sıralar, gereksiz üzülüyorum belki. umarım arar bugün
bitirsem de çok acı çekicem, belki aldatmıyodur diye düşünüp devam etme taraftarıyım tabi ararsa ve mantıklı bir açıklama yaparsa..
aslında her sorunda ayrılalım demiyorum mesela son dediğim şey 4 ay sonra ayrılık lafı geçti aramızda.
yanıma gelicek ama artık şu 8 günü beklemeye bile sabrım kalmadı
arasam da açmaz ki, annesinin telefonunu arıyorum zaten, ki emin olun dün akşam da aradım hele ondan önceki gün belki 50 kere aradım. o aramadığı takdirde görüşemiyorum onunla. o arasın diye bekliyorum ararsa zaten trip yapmak gibi niyetim yok, sadece bu durumun sebebinin bi başkası olduğunu düşündüğümü çok kafama taktığımı ve çok üzüldüğümü söyleyeceğimBence siz arayın. Böyle durumlarda gurur yapmaya gerek yok. Özür dileyin gereksiz alınganlık yaptığınız için. Zaten gecenin birinden sabaha kadar size açıklama yapıyorsa sizi seviyordur. Eminim problem etmez. Arayın derim ben, sekiz gün kala bitmesin ilişkiniz saçma bir sebeple. Sonra pişmanlık yaşarsınız
çok iyi geldiniz bana çok teşekkür ederim. inşallah yoktur çünkü onu gerçekten çok seviyorum. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız bu arada inşallah...
valla açıkçası bu sıralar gerçekten işim gücüm yok, bütün gün ağlıyorum. ister istemez de kötü düşünüyorum. aramıyorum artık o son attığım mesajdan sonra ne mesaj attım ne aradım. ondan telefon bekliyorum artık her şey yoluna girsin gerçekten çok kötüyümCok abartmissin bence.sanirim hic isin gucun yok bana kizma ama bukadarda ustune dusme birak yapan kaybeder biraz arama sorma ustelik maddi durumu iyi olsun olmasin sua demek uygun degil...hem baska biri varmi diyorsan guveninde azalmiastir buda ciddi sorun 30 marttan snra konusur bulusur ortak karar alirsiniz birak kavga etme relax ol kotuyu dusunme
Arkadaslari ulasamamis bende ulasamadim ve geride dönmedi diyorsunuz, benim aklima aldatma degilde allah korusun basina bisey geldi diye düsünürdüm... Seviyorsa böyle kestirip atmaz zaten, helede yaniniza gelmeye az vakit kalmisken... Durumlari iyi degil diyorsunuz, belkide az arayip sormasi kafasinin dolu olmasindandir,sorunlar,sIkIntilar falan...ailesinin yaninda olucak daha cok isin icinde oluyor ve görüyor daha cok kafaya takiyor cözüm ariyor olabilir...insan uzaktaken bilsede görmedigi icin daha rahat olabilir ama yanlarindaken durum degisir... Fazla kuruntu yapmayin derim... Ha bi kadin hep tetikte olmali, ama hayati kendine zindan etmemeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?