- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Işte tüm sıkıntı burda. Bende tip ki sizin gibi düşünüyorum.ama eşim sizin ornek ten gidecek olursam bizim evdeki bıçağın nesi var çamaşır makinesine ne olmuş kafasında. Baba kız saati filan deyince ben çok fazla dizi izliyormuşum böyle saçma sapan şeyler sadece tv de oluyormusişte bunlar lohusalıktan
şimdi bebeği de çocuğu da geri eremeyiz
eşin de kısa vadede değişmez
senin bu bunalmana kısa vadede çözüm bulmamız lazım ama
mesela çok titiz temizsen biraz oradan ödün ver ya da ne bileyim evindeki aletleri bir gözden geçir
çamaşır makinan kurutma makinan bulaşık makinan hata bıçağın
işlevleri tam olsun sana kolaylık sağlasın
yani işte bu çamaşırlığın şurasında sıkıntısı var ama idare ediyorum demiştin ya yıllardır artık idare etme senin saniyen kıymetli bıçağın keskin olsun ki hemen doğransın ocağın güçlü olsun ki hemen pişsin
kızın ve bebeği aynı anda oyalayacak etkinlikler bul biri emerken diğeri ile sohbet et
mesela kızın kardeşine hikaye uydursun anlatsın vs
kızını uyutmak gibi bir durum varsa eşin uyutsun baba kız saatleri mutlaka olsun bebek büyüyünce de baba oğul saati de olacak da şimdi çok küçük
bebeğin ağlama saati varsa yani kısa kolik atağı o saatte eşin evde ise ona pasla
sende olsa da susmuyor zaten sen o arada başka şeyle ilgilen
bir de mutlaka kendine bir zaman aralığı belirle bu 15 dakika da olabilir ama o aralık senin olsun gece 12 de olsa da olur kimse sana bir şey demesin sen ister nete takıl ister dizi izle ister otur ağla ama o zamanın senin olduğunu bil
bebek büyüdükçe bu sürenin artacağına inan
mutluluk seninle olsun