• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk

Alexandra20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
5
1
1
45
Merhaba, şu günlerde kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Hem çok mutsuz, hem çok yalnız.
Bana iyi gelecek bir bitki, bir ilaç tavsiye edebilirmisiniz ? Teşekkürler

Mutsuzluğunuzun nedeni nedir? Neden yalnız hissediyorsunuz? İlk olarak bunları belirleyelim ondan sonra terapi yöntemleri fayda etmezse ilaca başlamak için bir doktora başvurun.. Ama unutmayın en iyi psikoloğunuz kendinizsiniz hiçbir doktor sizi kendiniz kadar iyi tanıyamaz ve sonsuza kadar sizi mutlu edemez o ilaçlarınızda bir gün bittiği vakit onlara bağımlı olarak yaşayacaksınız bunlar ciddi meseleler bir daha ilaç için düşünün derim....

Benim yalnızlığım şöyle, ben yurt dışında yaşıyordum. Bir sene önce buraya dönüş yaptım.
Yani, hiç arkadaşım, tanıdığım yok. Hep Türk insanı çok misafir sever, sıcak kanlıdır derler ama bence hiç de öyle değil. Ben çok dışlanıyorum. Kimse beni kabul etmiyor.
İlaç derken, ben doğal bitkilerden oluşabilecek bir şey düşünmüştüm. Mesela sarı kantaron u duydum. Böyle bir şeyler kullanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz varsa, çok memnun olurum :)

canım Melisa çayı yatıştırıcı özelliği var biraz uyku yapabilir ama. :uykucu: limon ve bal ile çok uyumlu ayrıca

Pardon nerden gelmiştiniz acaba şuan çok merak ettim özür dilerim :) İkinci olarak bence papatya çayı da ilaveten iyi gelebilir...

Ben Fransa da yaşıyordum. Neredeyse bütün hayatım orada geçti. Biraz değişiklik olsun istedim ama umduğum gibi olmadı.
Burada kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem de Fransa da. Bazen yanlış yaptığımı düşünüyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Deniyiceğim.

Ben hep Fransa da yaşadım (Paris). Ama hayalimde hep denize yakın, sıcak bir yerde yaşamak vardı. O yüzden bu kararı aldım. Tabi kolay olmadı. Çok düşündüm. Ama şimdi aceba doğru karar mı verdim diye kendime soruyorum.
Evlilik yoluyla mı geldin?Tek mi?
İyi hissetmek isimli kitap ve hatalı alanlarımız isimli kitabı tavsiye edebilirim.

Back