- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
İki satır yazıdan teşhis koyup tedavi verdiniz inançlar üzerinden. Üstelik etkilenmeye çok müsait birine.bunu anlamak zor değil
bunalımda değil hala bir başlık açıp yorumlara cevap verebiliyor
hayattan ümidini kesmemiş hala umutlu
mutluluk homonlarına müdahale etmeye gerek yok yani
müslüman olmayan ne demek yahu??
huzur Allah tan gelince güzeldir ve bakidir
böyle düşünmüyorsanız zaten hiçbir ilaç fayda da etmez
İki satır yazıdan teşhis koyup tedavi verdiniz inançlar üzerinden. Üstelik etkilenmeye çok müsait birine.
Ben size kendi inancımı söylemedim. Müslüman olmayan insanların varlığından haberdarsınızdır umarım.
Çok keskin çizgilerle konuşuyorsunuz
Her şeyi de siz biliyorsunuz maşallah. İnsanların sorunlarını bu kadar küçümseyemezsiniz. Psikiyatrist veya psikoloğa gitme diyorsunuz kesin bir şekilde. Elinden geleni yap, yanında da maneviyata yönelmen iyi gelir demek zor mu?teşhis koymadım siz ne sanıyorsunuz tırnagı kırılıp üzülen psikiyatriste gidiyor içiyor ilaçları
devlet hastanelerinin psikiyatri bölümlerine bakın isterseniz
Allah a yakın olmak huzur verir ilaçlardan önce bu şekilde huzur ara dedim
bunu söylemek için dr olmaya gerek yok
aklı selim her insan bilir
Her şeyi de siz biliyorsunuz maşallah. İnsanların sorunlarını bu kadar küçümseyemezsiniz. Psikiyatrist veya psikoloğa gitme diyorsunuz kesin bir şekilde. Elinden geleni yap, yanında da maneviyata yönelmen iyi gelir demek zor mu?
Ben de onu diyorum işte, fikir söylüyorsanız şöyle oldu, ben şunu yaşadım, şöyle yapsan belki sana da iyi gelir denir. Siz bütün bir bilim dalını ezip geçtiniz.çünkü bana göre doğru olan bu!!
fikir istemese başlık açmaz arkadasımız
deneyimlerimi söylüyorum
psikiyatriste gidersin dayar antidepresanı beynin uyuşur geçici mutlu olursun ilaçlara bağımlı olursun diyorum
bu ülkede her beş insandan biri boşu boşuna antidepresan içiyor
boş konusmuyorum araştırmalarımın yasadıklarımın sonucunu yansıtıyorum
ve fikir istediği için fikrimi söylüyorum
Sakıncası var diyen Yok. Yazdıklarımı tekrar okuyun. Söulediklerimi yanlış yöne çekmeye çalışıp kendinizi haklı çıkaramazsınız.maneviyata yönel demek başka birşey
sevgi aşk da manevidir
git iyi bir adama aşık ol maneviyatın şenlensin anlamına da gelir
ben Allah diyorum!
sakıncasımı var?
Ben de onu diyorum işte, fikir söylüyorsanız şöyle oldu, ben şunu yaşadım, şöyle yapsan belki sana da iyi gelir denir. Siz bütün bir bilim dalını ezip geçtiniz.
Kavgacı ve dediğim dedik birisiniz. Tartışmaya girip konuyu sabote etmeye gerek yok. Sizi uzman desteği almanın bazen gerekli olduğuna ikna etmeye çalışmayacağım.neden ezip geçeyim anlamıyorum
antidepresan iyi birşey değil bu kadar basit
günümüzde antibiyotikler bile zararlı diye kendini paralıyor dr lar
çok gerekmedikçe yazmıyolar
biz burda beynin kimyasıyla oynayan haplardan bahsediyoruz
Kavgacı ve dediğim dedik birisiniz. Tartışmaya girip konuyu sabote etmeye gerek yok. Sizi uzman desteği almanın bazen gerekli olduğuna ikna etmeye çalışmayacağım.
eşinizi sevdiğiniz için katlanıyorsunuz yani peki ya sevmeseydiniz?5 yıldır hep düşünüyorum ama kiyamiyorum işte.
Ben eşimi her şeye rağmen seviyorum demek diye karar verdim.
3 gün iyi 2 gün kederli 5 gün ümitsiz. Sonra 1 hafta gayet iyi gibi gibi gibi..
Içimde bir yerde bu evlilik olmadı hissi hep mevcut.
ben müslümanım yanlız ..Teşhisinizin dayanak noktaları nedir? Meraktan soruyorum.
Müslüman olmayan, hatta inancı olmayan biri için önerdiğiniz tedavi yöntemi var mı?
ben müslümanım yanlız ..
Kinaye yapmıştım diğer arkadaşa:)) Konu sizin inancınız değil yaniben müslümanım yanlız ..
hayattan ümidimi kesmedim evet.. ilaç kullanmak istemiyorum ya.. ben gitmeyeceğim piskiyatristebunu anlamak zor değil
bunalımda değil hala bir başlık açıp yorumlara cevap verebiliyor
hayattan ümidini kesmemiş hala umutlu
mutluluk homonlarına müdahale etmeye gerek yok yani
müslüman olmayan ne demek yahu??
huzur Allah tan gelince güzeldir ve bakidir
böyle düşünmüyorsanız zaten hiçbir ilaç fayda da etmez
hayattan ümidimi kesmedim evet.. ilaç kullanmak istemiyorum ya.. ben gitmeyeceğim piskiyatriste
bende o nedenle öyle tavsiye etmişimdir :)
arkadaşımız gayri müslümlere kadar getirdi konuyu
ikinizde çok iyisiniz gerçekten ve kendinizce haklısınız. bugün doktora gitmeyeceğim kitaplarım geldi bugün onları okuyacağım. biraz daha iyi hissederim belki.. ve eşimi çift terapisti konusuna ikna edeceğim barışırsak tabi.. barımazsak da Allah kerim artık ne diyeyim. inşallah herşey düzelir de bende içimde o manevi gücü bulup tekrar namaza başlarım huzurlu ve güzel bir hayatım olacak inşallahKinaye yapmıştım diğer arkadaşa:)) Konu sizin inancınız değil yani
evet kendi kendimi telkin edeyim önce bakalım.. insanlar kaç yaşında ne hatalardan dönüyorlar ben bu yaşta mı kalkamayacağım sonuçta
inan bana önce kendin halletmeye çalışırsan herşey daha iyi olucak
ilaçlar son çare tatlım içinden çıkılmaz bir haşde değilsin
dogru karar tebrik ediyorum seni
ikinizde çok iyisiniz gerçekten ve kendinizce haklısınız. bugün doktora gitmeyeceğim kitaplarım geldi bugün onları okuyacağım. biraz daha iyi hissederim belki.. ve eşimi çift terapisti konusuna ikna edeceğim barışırsak tabi.. barımazsak da Allah kerim artık ne diyeyim. inşallah herşey düzelir de bende içimde o manevi gücü bulup tekrar namaza başlarım huzurlu ve güzel bir hayatım olacak inşallah