bir ara inanın o kadar dikkat ettimki namazımı kılmaya sonra hep olanlar.. olaylar derken bıraktım demekki imanım zayıfmış benim..
acaba ilaçlar ilerde hamile kalmamı engeller mi
Bi gidip deneyin.. Sonra da iyi bi psikolog araştırın.. Elbette maneviyat cok onemli, Rabbime sıgının ama Peygamberimiz (asm) gereken durumda tedavi olmayi, ilac almayi oneriyor, mesela bi kanser hastasi hic doktora gitmeden, iyilesmek icin tedavi yontemleri denemeden oylece beklerse cok sacma olur.. Duamizi da edecegiz, tedavi icin de cabalayacagiz.. Elbette sifa Rabbimizin elinde..amin canım cümlemize inşallah.. böyle yorumları görünce bugün gidip gitmemek konusunda kararsız kalıyorum..
Sorunun yok gibi gelebilir sana psikiyatra anlayacağın vakit birşey bulamayabilirsin belki de o yüzden gitmeden sorunlarını düşün. Derle toparla benim canımı sıkan şunlar de iyice hepsini düşün tart öncesinde daha iyi oluyor yoksa benim sorunum yok ki diyip insanın gidesi oluyor bazen en azından benim öyle olmuştu. Yardım almanın kötü bir yanı yok umarım iyi geçer canımbugün gideceğim bakalım saat 4 e doğru nasıl olacak..
iki tane piskoloji kitabı sipariş vermiştim canımalakası yok
çok iyi kitaplar var oku arastır Allah ı tanı önce
arastırmak öğrenmek çok önemli
kulaktan duyma değildir iman
kendin bilecek okuyacak sindireceksin canım
yok ya ben biyolojik dengemi hiç bozmayayım en iyisi piskoloğa gideyim para vereceksemde ona vereyim diyor bir yanım diğer yanım sinirlere iyi gecelek bir ilaç iyi olur diyor ..ben ilk gebeliğimde acilen ilaçları bırakmak zorunda kaldım
eger rahatsızlık ileri boyuttaysa ilacın aniden bırakılmasının verecegi sıkıntı gebelikte daha cok olumsuzluk oluşturuyor
bu nedenle düşük dozlarda belli antidepresanlarla gebeliği sürdüren anneler var
evet canım olabilir..Bi gidip deneyin.. Sonra da iyi bi psikolog araştırın.. Elbette maneviyat cok onemli, Rabbime sıgının ama Peygamberimiz (asm) gereken durumda tedavi olmayi, ilac almayi oneriyor, mesela bi kanser hastasi hic doktora gitmeden, iyilesmek icin tedavi yontemleri denemeden oylece beklerse cok sacma olur.. Duamizi da edecegiz, tedavi icin de cabalayacagiz.. Elbette sifa Rabbimizin elinde..
Bana yalnizca su an psikiyatrik vaka gibi gelmedi (tabiki uzman degilim).. Psikolog ile gorusmek daha iyi olabilir..
yok ya ben biyolojik dengemi hiç bozmayayım en iyisi piskoloğa gideyim para vereceksemde ona vereyim diyor bir yanım diğer yanım sinirlere iyi gecelek bir ilaç iyi olur diyor ..
aynen öyle yapayım..Sorunun yok gibi gelebilir sana psikiyatra anlayacağın vakit birşey bulamayabilirsin belki de o yüzden gitmeden sorunlarını düşün. Derle toparla benim canımı sıkan şunlar de iyice hepsini düşün tart öncesinde daha iyi oluyor yoksa benim sorunum yok ki diyip insanın gidesi oluyor bazen en azından benim öyle olmuştu. Yardım almanın kötü bir yanı yok umarım iyi geçer canım
tamam inceleyeceğimEckhart Tolle "Şimdinin Gücü" kitabını okuyabilirsiniz. Psikologa gidip yarım saate o kadar para verip kitaptaki önerilerin yüzde birini ancak alırsınız sanırım. Zihninizi eğitmeniz gerekiyor,hepsi bu.
Konuyla ilgili videoları da var youtube'ta.
evet bir uzmana danışmam şartTerapiyle gecebilir belki? Bende yeni basladim ama fark ettimki ben hala bazi seyleri tam olarak atlatamamisim
bencede..bence ilaçlık bir durumda değilsin canım
peki boşanmayo düşünmüyor musunuz? yada nasıl bir evlilik sürüyorsunuz şuanDuygu durumun benimkine çok benzer.
Evliliğinde pek çok kişinin affedemeyeceği yaşanmisliklarin var. Öyle ki hala kalmayi kendi kişiliğine bile yakistiramiyorsun.
Ama gitmeye de tam olarak razi değilsin işte.
Benim evliliğim de öyle, vaktinde ciddi bir para verip sectigim ama üzerime uymayan bir elbise sanki ne icime sine sine giyebiliyorum ne de çıkarıp atmaya kiyabiliyorum..
Ben uzman yardımı hiç almadım.
Garip bir şekilde geçici faydası olur gibi ama bana uzun vadede yardımı olamaz gibi geliyor.
Kendimi tanıyorum ne istediğimi o kadar iyi biliyorum ki, sorunlarımın bana iyi gelecek şeylerin de farkındayım.
Psikolog bana bir seçim yapmak zorunda olduğumu söyleyecek ee bunu ben de biliyorum sadece hangi yolu seçersem pismanlik duymam emin olamıyorum.
Kendi kendime ya iyi olacağım ya iyi olacağım yani.
Son zamanlarda biraz daha iyiyim.
Olumlama dedikleri şeyi yapmaya başladım biraz belki ondan.
Size de tavsiye ederim.
peki boşanmayo düşünmüyor musunuz? yada nasıl bir evlilik sürüyorsunuz şuan
Teşhisinizin dayanak noktaları nedir? Meraktan soruyorum.bence ilaçlık bir durumda değilsin canım
Teşhisinizin dayanak noktaları nedir? Meraktan soruyorum.
Müslüman olmayan, hatta inancı olmayan biri için önerdiğiniz tedavi yöntemi var mı?