Çok cahilce yorumlar...
Şaşkınlık içindeyim.
Sen Allah'ım sevgili kuluymussun çünkü sana imtihani veriyor imtihan herkese nasip olmaz Allah sevdiklerine imtihan verirmiş Hz eyyup çok sabırlı peygamberdir çok zengin tuccardi bı gün geliyor herşeyini kaybediyor o dua etmekten mahrum bırakmıyor hep dua ediyor o kadar sabirliydi ki Allah onu çok severdi peygamberdi. Biz Hz eyyup kadar sabırlı olamıyoruz çünkü nefisimize uydugumuz icin.inşallah yolun sonu hepimiz için hayırlı bir yere çıkar mutlu ve güzel bir yere çıkar
Evet muhtemelen ilaç verecek ama ben ilaç istemediğimiz söyleyeceğim inşallah ters tepki vermez doktor o zaman neden geldin demez. Acaba piskoloğa mı gitsem onun yerine?
Bir ara sizin dediğiniz gibi namaza başlamıştım bol dua ediyordum kitap okuyordum, hatta her duamda namaz kılmaktan ayırma diye dua ederdim rabbime ancak başıma öyle kötü şeyler geldi ki Allah affetsin namazı bıraktım.. Başım sıkıştığında namaza başlardım geçince bırakırdım hep Allah da beni böyle cezalandırdı işte diye düşünüyorum namaza başlamaya da yüzüm tutmuyor yine bırakacağımı düşünüyorum çünkü... Hayattan tat almıyorum resmen artık... İnşallah bende zamanla doğru yolu bulurum.
cehalet neresinde?
daha iyisinimi tecrübe ettiniz?
aynen öyle heleki ben o kadar sabırsız o kadar aceleci bir insanım ki inanamazsın işimden kaynaklı bir durum sanırım...Sen Allah'ım sevgili kuluymussun çünkü sana imtihani veriyor imtihan herkese nasip olmaz Allah sevdiklerine imtihan verirmiş Hz eyyup çok sabırlı peygamberdir çok zengin tuccardi bı gün geliyor herşeyini kaybediyor o dua etmekten mahrum bırakmıyor hep dua ediyor o kadar sabirliydi ki Allah onu çok severdi peygamberdi. Biz Hz eyyup kadar sabırlı olamıyoruz çünkü nefisimize uydugumuz icin.
sisnirlerime iç daralmama iyi gelecek bir ilaç yazarsa iyi olabilir aslındaPsikiyatrist verdigi ilaci istemeyeceksiniz gitmeyin bosuna. Malesef psikiyatristin size ilac yazmak disinda cok bir etkisi olmayacak. Psikologa gidin.
Size mühendislik kitabı versem, okuyarak mühendis olabilir misiniz? Nasılsa kitabım var diyebilir misiniz?
Elbette iyileşme gücü konu sahibinin içinde ama bir yol gösteren, bir öğretici olmadan işin içinden çıkabilir mi? Sorunalrını çözebilir mi?
Belki doğru bildiği yanlışlar var, birinin desteği olmadan nasıl çözecek?
O halde sen sabirsz aceleci olduğu için mutsuzsun acele işe şeytan karışıraynen öyle heleki ben o kadar sabırsız o kadar aceleci bir insanım ki inanamazsın işimden kaynaklı bir durum sanırım...
Size mühendislik kitabı versem, okuyarak mühendis olabilir misiniz? Nasılsa kitabım var diyebilir misiniz?
Elbette iyileşme gücü konu sahibinin içinde ama bir yol gösteren, bir öğretici olmadan işin içinden çıkabilir mi? Sorunalrını çözebilir mi?
cehalet neresinde?
daha iyisinimi tecrübe ettiniz?
çoklu alıntı yapmayı beceremedim yaarkadaşlar ikiniz de kendinizce haklısınız
Rabbimize sığınacak şevk içime doğar inşallah.. tam doğuyor yine gidiyor bendedikkat ederseniz biri yardımcı olsa dahi kendiniz çaba göstermezseniz faydasız demek istemişim
bunun yanında maddi zarardan bahsettim
ce bence gereksiz iyi bir psikoloğa gidersiniz aylarca seans kaçırmadan ve rahatlarsınız ama köklü bir çözüm bulamazsanız yine başa dönersiniz
ben de diyorumki Allah a sığının daha köklü ce etkili bir çözüm
cehalet kısmı nerede bunun?
aynen öyle sabırsız ve aceleciyim maalesef bunu nasıl durdurabilirim bilmiyorumO halde sen sabirsz aceleci olduğu için mutsuzsun acele işe şeytan karışır
ilaçlara bağımlı olma fikri bana korkunç geldiilaçlarla mutlu olunuyor inanın hiçbir detayı kafaya takmıyorsunuz aşık oluyprsunuz o haplara
ama işin aslı nedir?? hap varsa mutlusun yoksa herşey aynı
ilaçlar beyninizi uyuşturur size geçici mutluluklar verir
tek bir ağrı kesici dahi vücudumuza bunca hasar verirken siz beyin kimyanızla oynayan ilaçlarla aylar senelerce nasıl yaşarsınız
Rabbimize sığınacak şevk içime doğar inşallah.. tam doğuyor yine gidiyor bende
ilaçlara bağımlı olma fikri bana korkunç geldi
dün iki kitap sipariş etmiştim onları okumayı deneyeceğim. bu arada piskiyatrist konusunda hayla kararsızım canımben bilemdiğim bir konuda ahkam kesmiyorum
tecrübelerimi anlatıyorum
evet farkettim alıntıyı :)
bir ara inanın o kadar dikkat ettimki namazımı kılmaya sonra hep olanlar.. olaylar derken bıraktım demekki imanım zayıfmış benim..zaten mesele orası
pes etme koşulsuz güven
bir zaman sonra huzuru hissedeceksin
acaba ilaçlar ilerde hamile kalmamı engeller miilaçlarla iyi olmayı başarab ve bir süre sonra bırakan insanlarla tanıstım okudum arastırdım
ama insanın fıtratında var
bir zaman iyi oluyorsun ve ilk bunalımda hatırlıyorsun ben ilaç alırken iyiydim deyip birdaha alıyorsun ve bitmiyor
bu yüzden gebe kalmaya korkan kan veremeyn evliliği bozulan birsürü insan var