hemen sipariş veriyorum...David Burns'ün İyi Hissetmek isimli kitabını öneriyor psikiyatrist ve psikologlar.
Uygulamalar işe yarıyor. Ama pes etmeden yapmak lazım.hemen sipariş veriyorum...
David Burns'ün İyi Hissetmek isimli kitabını öneriyor psikiyatrist ve psikologlar.
Kendi yazarları olmadığı için reklam olacak bir şey Yok. Okusanız faydalı olur diye öneriyorlar. Bilişsel psikoterapinin uluslararası alanda en ünlü ve işe yarar kitabı olduğu için öneriliyor ki madalyonla hiç bir bağı olmayan ünlü psikolog ve psikiyatristleri takip ediyorum, onlar da bu kitabı öneriyor.ben okuyamadım hala. bitmedi.normalde çok kitap okurum ama bu kitap beni sıktı. zaten madalyonun içinde satılıyor biraz reklammı diye düşünüyorum herkse aynı kitabı veriyorlar orda
Psikiyatrist ilaç yazmadan bırakmaz. Ama benim için ve kendin için o ilaçların yan etkilerinş sor. Tabi o ilaçları yazarken. Kemiklerini eritecek mi o ilaçlar diye özellikle sorar mıson lütfen? Git 150 tl ver. O da o paraları gezmelerde yesin. Valla modern olcaz siye şu psikiyatristleri hayatımıza sokanların yatacak yeri uok bu dünyadaMerhaba arkadaşlar geçmişe takılı kalmayıp önümüze nasıl bakabiliriz? Bunun için piskiyatriste gitmek nasıl bir fikir sizce? Daha önce giden oldu mu? Piskolog dinleyip fikir verir diye biliyorum ama piskiyatrist tıbbi müdahalede de bulunabiliyor sanırım. İkisinin de ücretleri pahalı ben randevu aldım bi piskiyatriste 150 tl yarım saati.. Umarım param boşa gitmez.. Kafam sürekli geçmişe takılı hüzünleniyorum mutlu olamıyorum geçmişi unut düşünmemeye çalış demeyin çünkü yapamıyorum. Evliliğimden işimden yaşantımdan herşeyden pişmanlık duyuyorum zaman zaman.
Aranızda piskiyatriste veya piskoloğa gitmiş tavsiyeler almış bunu paylaşacak kişiler var mı birbirimize yardımcı olalım. Ben yarın gideceğim deneyimimi size de aktarırım ancak sizin deneyimlerinizi duymaya ihtiyacım var şuan. Yardımlarınız için çokk teşekkürler şimdiden, ki zaten her yorum yapana cevap veriyorum :)
Not: Eski konularımı okuyup onun üzerinden yorum yapmayın lütfen, o konularda yeterince konuştuk..
Kendi yazarları olmadığı için reklam olacak bir şey Yok. Okusanız faydalı olur diye öneriyorlar. Bilişsel psikoterapinin uluslararası alanda en ünlü ve işe yarar kitabı olduğu için öneriliyor ki madalyonla hiç bir bağı olmayan ünlü psikolog ve psikiyatristleri takip ediyorum, onlar da bu kitabı öneriyor.
Okuması zor olabilir, ders kitabı gibi gelebilir çünkü çok akıcı değil, hikayesi Yok ve ödevler veriyor.
Gülseren hanımın kitapları reklam olabilir kurucusu olduğu için.
Konu sahibi, hiç 1 haftalık bi tatile çıkmayı denedinşz mi?şöyle daha önce gitmediinşz bi yere yalnız başınıza bi tura katılmayı deneseniz. Bana çok iyi geliyor.Merhaba arkadaşlar geçmişe takılı kalmayıp önümüze nasıl bakabiliriz? Bunun için piskiyatriste gitmek nasıl bir fikir sizce? Daha önce giden oldu mu? Piskolog dinleyip fikir verir diye biliyorum ama piskiyatrist tıbbi müdahalede de bulunabiliyor sanırım. İkisinin de ücretleri pahalı ben randevu aldım bi piskiyatriste 150 tl yarım saati.. Umarım param boşa gitmez.. Kafam sürekli geçmişe takılı hüzünleniyorum mutlu olamıyorum geçmişi unut düşünmemeye çalış demeyin çünkü yapamıyorum. Evliliğimden işimden yaşantımdan herşeyden pişmanlık duyuyorum zaman zaman.
Aranızda piskiyatriste veya piskoloğa gitmiş tavsiyeler almış bunu paylaşacak kişiler var mı birbirimize yardımcı olalım. Ben yarın gideceğim deneyimimi size de aktarırım ancak sizin deneyimlerinizi duymaya ihtiyacım var şuan. Yardımlarınız için çokk teşekkürler şimdiden, ki zaten her yorum yapana cevap veriyorum :)
Not: Eski konularımı okuyup onun üzerinden yorum yapmayın lütfen, o konularda yeterince konuştuk..
Evet satış yerleri var ama mesela ben netten almıştım.ilk seansta verdiler. alt katta satılıyor alabilirsiniz dediler. birde durumumla alakalı bile değildi. sanırım önyargılı yaklaştım haklı olarak.
siz faydasını gördümüz mü
depresyon veya anksiyete yaşıyorsa tatile de gitse sürekli iyi düşünmeye de çalışsa fayda etmez. Basit bi ay içim sıkıldı durumu değil konu sahibininki.Konu sahibi, hiç 1 haftalık bi tatile çıkmayı denedinşz mi?şöyle daha önce gitmediinşz bi yere yalnız başınıza bi tura katılmayı deneseniz. Bana çok iyi geliyor.
Yaşam koçu ve kişisel gelişimciler için bunu söyleseniz tamam diyeceğim de bilimsel bir konuya böyle yaklaşmanız üzücü.Psikiyatrist ilaç yazmadan bırakmaz. Ama benim için ve kendin için o ilaçların yan etkilerinş sor. Tabi o ilaçları yazarken. Kemiklerini eritecek mi o ilaçlar diye özellikle sorar mıson lütfen? Git 150 tl ver. O da o paraları gezmelerde yesin. Valla modern olcaz siye şu psikiyatristleri hayatımıza sokanların yatacak yeri uok bu dünyada
Başınız sağolsun üzüldümPeki sizce cesaret etmeli miyim bişeylere yoksa oturup geçmesini mi beklemeliyim.. Cesaretim ya kurtuluşum yada iyice dibe batışım olacak ama bu riski göze almalı mıyım?
kitapyurdundan sipariş verdim muhtemelen yarın elimde olacak, yanında bir tane daha kişisel gelişim kitabı sipariş ettimUygulamalar işe yarıyor. Ama pes etmeden yapmak lazım.
hadiya..ben okuyamadım hala. bitmedi.normalde çok kitap okurum ama bu kitap beni sıktı. zaten madalyonun içinde satılıyor biraz reklammı diye düşünüyorum herkse aynı kitabı veriyorlar orda
Siparişi iptal etmiyorum inşallah işe yarar yani ne gibi ödevler veriyor orasını anlayamadım?Kendi yazarları olmadığı için reklam olacak bir şey Yok. Okusanız faydalı olur diye öneriyorlar. Bilişsel psikoterapinin uluslararası alanda en ünlü ve işe yarar kitabı olduğu için öneriliyor ki madalyonla hiç bir bağı olmayan ünlü psikolog ve psikiyatristleri takip ediyorum, onlar da bu kitabı öneriyor.
Okuması zor olabilir, ders kitabı gibi gelebilir çünkü çok akıcı değil, hikayesi Yok ve ödevler veriyor.
Gülseren hanımın kitapları reklam olabilir kurucusu olduğu için.
korkuttun bak beni şimdi piskoloğa gideyim ben iyisi ya amaanPsikiyatrist ilaç yazmadan bırakmaz. Ama benim için ve kendin için o ilaçların yan etkilerinş sor. Tabi o ilaçları yazarken. Kemiklerini eritecek mi o ilaçlar diye özellikle sorar mıson lütfen? Git 150 tl ver. O da o paraları gezmelerde yesin. Valla modern olcaz siye şu psikiyatristleri hayatımıza sokanların yatacak yeri uok bu dünyada
denesem çok iyi gelir biliyorum da evliyim yani onsuz gidememKonu sahibi, hiç 1 haftalık bi tatile çıkmayı denedinşz mi?şöyle daha önce gitmediinşz bi yere yalnız başınıza bi tura katılmayı deneseniz. Bana çok iyi geliyor.
o da doğru şimdiD
depresyon veya anksiyete yaşıyorsa tatile de gitse sürekli iyi düşünmeye de çalışsa fayda etmez. Basit bi ay içim sıkıldı durumu değil konu sahibininki.
valla bende kararsız kalıyorum böyle.. yüz kere vazgeçtim yüz kere gitmeliyim dedim yani..Yaşam koçu ve kişisel gelişimciler için bunu söyleseniz tamam diyeceğim de bilimsel bir konuya böyle yaklaşmanız üzücü.
kısa bir süre düzelse de tekrar devam ediyor beni üzen şeyler.. bu bana çok zarar verecek gibi hissediyorum şimdi olmasa bile ilerde..Sorunun ne olduğunu bildiğinde çözmek daha kolay
Değiştiremeyeceğin şeylerin düzelmesini beklemek sadece sorunu ertelemek olur
Sorununun detayını bilmiyorum ama seni üzen şeyler devam ettikçe toparlanman zor