Mutsuzluğu nasıl yenebiliriz? Geçmişin yükü nasıl geçer?

David Burns'ün İyi Hissetmek isimli kitabını öneriyor psikiyatrist ve psikologlar.

ben okuyamadım hala. bitmedi.normalde çok kitap okurum ama bu kitap beni sıktı. zaten madalyonun içinde satılıyor biraz reklammı diye düşünüyorum herkse aynı kitabı veriyorlar orda

ben okuyamadım hala. bitmedi.normalde çok kitap okurum ama bu kitap beni sıktı. zaten madalyonun içinde satılıyor biraz reklammı diye düşünüyorum herkse aynı kitabı veriyorlar orda
Kendi yazarları olmadığı için reklam olacak bir şey Yok. Okusanız faydalı olur diye öneriyorlar. Bilişsel psikoterapinin uluslararası alanda en ünlü ve işe yarar kitabı olduğu için öneriliyor ki madalyonla hiç bir bağı olmayan ünlü psikolog ve psikiyatristleri takip ediyorum, onlar da bu kitabı öneriyor.
Okuması zor olabilir, ders kitabı gibi gelebilir çünkü çok akıcı değil, hikayesi Yok ve ödevler veriyor.
Gülseren hanımın kitapları reklam olabilir kurucusu olduğu için.

Psikiyatrist ilaç yazmadan bırakmaz. Ama benim için ve kendin için o ilaçların yan etkilerinş sor. Tabi o ilaçları yazarken. Kemiklerini eritecek mi o ilaçlar diye özellikle sorar mıson lütfen? Git 150 tl ver. O da o paraları gezmelerde yesin. Valla modern olcaz siye şu psikiyatristleri hayatımıza sokanların yatacak yeri uok bu dünyada

ilk seansta verdiler. alt katta satılıyor alabilirsiniz dediler. birde durumumla alakalı bile değildi. sanırım önyargılı yaklaştım haklı olarak.
siz faydasını gördümüz mü

Konu sahibi, hiç 1 haftalık bi tatile çıkmayı denedinşz mi?şöyle daha önce gitmediinşz bi yere yalnız başınıza bi tura katılmayı deneseniz. Bana çok iyi geliyor.

ilk seansta verdiler. alt katta satılıyor alabilirsiniz dediler. birde durumumla alakalı bile değildi. sanırım önyargılı yaklaştım haklı olarak.
siz faydasını gördümüz mü
Evet satış yerleri var ama mesela ben netten almıştım.
Ve evet faydasını gördüm. Hatta konuyla ilgili başka kitaplar da var güzel olan.
Durumunuz neydi? Neden alakalı olmadığını düşündünüz?

D
Konu sahibi, hiç 1 haftalık bi tatile çıkmayı denedinşz mi?şöyle daha önce gitmediinşz bi yere yalnız başınıza bi tura katılmayı deneseniz. Bana çok iyi geliyor.
depresyon veya anksiyete yaşıyorsa tatile de gitse sürekli iyi düşünmeye de çalışsa fayda etmez. Basit bi ay içim sıkıldı durumu değil konu sahibininki.

Yaşam koçu ve kişisel gelişimciler için bunu söyleseniz tamam diyeceğim de bilimsel bir konuya böyle yaklaşmanız üzücü.

Başınız sağolsun üzüldüm Peki sizce cesaret etmeli miyim bişeylere yoksa oturup geçmesini mi beklemeliyim.. Cesaretim ya kurtuluşum yada iyice dibe batışım olacak ama bu riski göze almalı mıyım?

Sorunun ne olduğunu bildiğinde çözmek daha kolay
Değiştiremeyeceğin şeylerin düzelmesini beklemek sadece sorunu ertelemek olur
Sorununun detayını bilmiyorum ama seni üzen şeyler devam ettikçe toparlanman zor

hadiya.. bak şimdi kitaba bakış açım değişti gibi ama çok güzel yorumlar var internette

Siparişi iptal etmiyorum inşallah işe yarar yani ne gibi ödevler veriyor orasını anlayamadım?

korkuttun bak beni şimdi piskoloğa gideyim ben iyisi ya amaan

denesem çok iyi gelir biliyorum da evliyim yani onsuz gidemem belki desem izin verir ama bende istemem öyle ama kararsız kaldım

D

depresyon veya anksiyete yaşıyorsa tatile de gitse sürekli iyi düşünmeye de çalışsa fayda etmez. Basit bi ay içim sıkıldı durumu değil konu sahibininki.
o da doğru şimdi ya bu kitabı sipariş verdim ama iyi bir kitap yani değil mi?

Psikiyatri diyorsunuz ben para da verdim gittim hiç memnun kalmadım ama devlettekine gittim gayet iyidi çok faydası oldu bana ama en önemlisi biraz gayret etmek yoksa hiçbir psikolog sihir yapacak değil kendi elinizde her şey.

Yaşam koçu ve kişisel gelişimciler için bunu söyleseniz tamam diyeceğim de bilimsel bir konuya böyle yaklaşmanız üzücü.
valla bende kararsız kalıyorum böyle.. yüz kere vazgeçtim yüz kere gitmeliyim dedim yani..

Sorunun ne olduğunu bildiğinde çözmek daha kolay
Değiştiremeyeceğin şeylerin düzelmesini beklemek sadece sorunu ertelemek olur
Sorununun detayını bilmiyorum ama seni üzen şeyler devam ettikçe toparlanman zor
kısa bir süre düzelse de tekrar devam ediyor beni üzen şeyler.. bu bana çok zarar verecek gibi hissediyorum şimdi olmasa bile ilerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…