zaten ben çalışıyorum öyle bir durum imkansız yani benim kafamda rahatlamaya ihtiyacım var.. Yarın gitmesem mi ya.. Acaba piskoloğa mı gitsemevet bir insan 24 saatte tam 22 saat kesintisiz uyuyordu düşün yani halini
Evet maalesef öyle.. Eşime insanı dinden soğutuyosun diyorum senin sorunun o diyor namaz kılmayı bırakınca hiç bişey demedi. Ya berat gecesinde bile namaz kılalım dedim üşendi biliyo musunuz ki benim hayalimde sabaha kadar ibadet etmek vardı.. Çok yanlış kişiyle evlendim bence ama döndüremiyorum..canım
Allah kuluna öyle dermi? sen pes etme bu düşündüklerinin hepsi şeytan vesvesesi
sen yolundan ayrılma bak herşey nasıl düzelecektir
kapalı açık olmakla alakası yok sen umudunu kaybetme
bence ilk öyle yap evetzaten ben çalışıyorum öyle bir durum imkansız yani benim kafamda rahatlamaya ihtiyacım var.. Yarın gitmesem mi ya.. Acaba piskoloğa mı gitsem
Ya benim arkadaşım piskoloğa gitmişti bi kadına 150 tl aynı iekilde o da. Kadın bunu dinlemiş dinlemiş, arkadaşım kadına sormuş "siz birşey söylemeyecek misiniz" diye kadın da demişki ben 3 seanstan sonra konuşmaya başlıyorum.. Şaka gibi dimi? Sonra kız daha gitmemişti. Öyle bişeyle karşılaşmak istemiyorum açıkcası.. Bide iyi bir piskolog olması lazım şarlatan değil.. Yani bu yüzden piskiyatrist daha mantıklı gelmişti..bence ilk öyle yap evet
hahahhaa güldüm valla özür diliyorumYa benim arkadaşım piskoloğa gitmişti bi kadına 150 tl aynı iekilde o da. Kadın bunu dinlemiş dinlemiş, arkadaşım kadına sormuş "siz birşey söylemeyecek misiniz" diye kadın da demişki ben 3 seanstan sonra konuşmaya başlıyorum.. Şaka gibi dimi? Sonra kız daha gitmemişti. Öyle bişeyle karşılaşmak istemiyorum açıkcası.. Bide iyi bir piskolog olması lazım şarlatan değil.. Yani bu yüzden piskiyatrist daha mantıklı gelmişti..
Gülmekte haklısın fıkra gibi durum.. Valla çok kararsızım çöpe atacak param da yok yani..hahahhaa güldüm valla özür diliyorumkardeşim doktora giderken aynı doktora amcam ve kuzenimde gidiyordu. gülüyorduk annemle doktor bizim aileyi maaşa bağladı diye . Çünkü 15 günde bir görüşme istiyor aynı ilacı verip duruyor üzerine muayene ücreti ohh misss
doğru.. Ancak benim içimi kemiren şey dediğim gibi şuan cesaret edip boşanamıyorum ya ilerde keşke o zamanlar cesaret etseydim dersem??... Y pişman olursam...arada banada geliyor bu duygu ama gecmiş gecmişte kaldı yasadıgım ne varsa birdaha geri getiremem hatalatımı düzeltemem inanıyorsan tövbe ederim baskalarının bana yaptıklatı seyleride düzeltemem.
suan ne yasıyorsak su an . gelecekte
mechul oyuzden ne gecmiş ne gelecek enerjini tüketme bak bugunu yasayamıyorsn
duygunu oldugu gibi geldiği gibi yasa . ac bir film acıklı mesela içimdeki deniz diye . ac izle izlerken agla hem gilme hem yasadıklarına sonra kabullen ve seni etkilemesin artık herkes herkes zor seyler yasıyor ama birsekilde bunu kabullenen saglıkşa devam ediyor yoluna
Bencede birde olumlama kitapları filan varya doktora vereceği parayı onlara verse bence daha yararlı olur sankiBen psikologa falan gittim yasadiklarimdan dolayi, ilac verdiler kullanmadim. Insan en cok kendi doktoru olursa bazi seyleri asabiliyor. Sizde bunu deneyin. Yasadiklarinizi veya size yapilanlari kabullenin ve olumlu dusunmeye calisin. Guclu olun.
O zaman benim çözümüm psikiyatrist değil.. İyice hayattan koparım.. Stres yönetimi yapmam lazım benim..psikiyatrist sizi uzun uzun dinlemez çözüm bulmaya çalışmaz
anlattıklarınıza göre en uygun ilacı yazar gönderir
evet öyle yapmak daha mantıklı o gün giderim kafa dinlerim bi sahil kenarında hem.. Ohh miss kendime terapi işte..bence ilk öyle yap evet
güçlü durmaya çalışıyorum ama hep başa dönüyorum.. Kendi aklımla hareket edemiyorum resmen..Ben psikologa falan gittim yasadiklarimdan dolayi, ilac verdiler kullanmadim. Insan en cok kendi doktoru olursa bazi seyleri asabiliyor. Sizde bunu deneyin. Yasadiklarinizi veya size yapilanlari kabullenin ve olumlu dusunmeye calisin. Guclu olun.
ya cesaret etsem değiştirebileceğim şeyler? Herkes çok ama çok üzülecek cesaret edersem ama ailem de dahil.. Asıl kıyamadığım onlar..Filmlerde olur ya başkalaının mutluluğu için kendini feda eden insanlar.. Saçmalık derdim eskiden izlerken şimdi ise çok anlamlı buluyorum..Degiştiremeyeceğin hicbirsey için üzülme. Senin degistiremediklerinin üstesinden zaman gelecek.
canlı canlı bir insanla konuşmak daha etkili olur gibi geliyor aslında ama denemk lazım tabi teşekkürler deneyeceğimBencede birde olumlama kitapları filan varya doktora vereceği parayı onlara verse bence daha yararlı olur sanki
Degistirebiliyorsan ne mutlu ama kimseyi üzecek yıkacak degisiklik olmasin bu.Sende dahil.Yoksa cok hasta olursun.ya cesaret etsem değiştirebileceğim şeyler? Herkes çok ama çok üzülecek cesaret edersem ama ailem de dahil.. Asıl kıyamadığım onlar..Filmlerde olur ya başkalaının mutluluğu için kendini feda eden insanlar.. Saçmalık derdim eskiden izlerken şimdi ise çok anlamlı buluyorum..
İşte şöyle bir durum var bu şekilde ben tükeniyorum diğer şekilde ailem tükenecek.. bilmiyorum ya..Degistirebiliyorsan ne mutlu ama kimseyi üzecek yıkacak degisiklik olmasin bu.Sende dahil.Yoksa cok hasta olursun.
Evet kafamda bitirmem gerekli ama şöyle bir düşünce bu gençliğim heba mı oluyor acaba olayı; şuan bişeyler yapsam belki bişeyler değişebilir hayatımda ama ben hiçbirşey yapmıyorum ve ilerde atıyorum 50 yaşıma gelince ya genşken cesaret edip şöyle yapsaydım demek istemiyorum.. Acaba harekete geçmeli miyim ne yapmalıyım... Aslında piskolog daha iyi olacak sanırım piskiyatrist ilaçları dayayacak galiba..