Mutsuzluğu nasıl yenebiliriz? Geçmişin yükü nasıl geçer?

evet bir insan 24 saatte tam 22 saat kesintisiz uyuyordu düşün yani halini
zaten ben çalışıyorum öyle bir durum imkansız yani benim kafamda rahatlamaya ihtiyacım var.. Yarın gitmesem mi ya.. Acaba piskoloğa mı gitsem

canım
Allah kuluna öyle dermi? sen pes etme bu düşündüklerinin hepsi şeytan vesvesesi
sen yolundan ayrılma bak herşey nasıl düzelecektir
kapalı açık olmakla alakası yok sen umudunu kaybetme
Evet maalesef öyle.. Eşime insanı dinden soğutuyosun diyorum senin sorunun o diyor namaz kılmayı bırakınca hiç bişey demedi. Ya berat gecesinde bile namaz kılalım dedim üşendi biliyo musunuz ki benim hayalimde sabaha kadar ibadet etmek vardı.. Çok yanlış kişiyle evlendim bence ama döndüremiyorum..

zaten ben çalışıyorum öyle bir durum imkansız yani benim kafamda rahatlamaya ihtiyacım var.. Yarın gitmesem mi ya.. Acaba piskoloğa mı gitsem
bence ilk öyle yap evet

bence ilk öyle yap evet
Ya benim arkadaşım piskoloğa gitmişti bi kadına 150 tl aynı iekilde o da. Kadın bunu dinlemiş dinlemiş, arkadaşım kadına sormuş "siz birşey söylemeyecek misiniz" diye kadın da demişki ben 3 seanstan sonra konuşmaya başlıyorum.. Şaka gibi dimi? Sonra kız daha gitmemişti. Öyle bişeyle karşılaşmak istemiyorum açıkcası.. Bide iyi bir piskolog olması lazım şarlatan değil.. Yani bu yüzden piskiyatrist daha mantıklı gelmişti..

hahahhaa güldüm valla özür diliyorum kardeşim doktora giderken aynı doktora amcam ve kuzenimde gidiyordu. gülüyorduk annemle doktor bizim aileyi maaşa bağladı diye . Çünkü 15 günde bir görüşme istiyor aynı ilacı verip duruyor üzerine muayene ücreti ohh misss

arada banada geliyor bu duygu ama gecmiş gecmişte kaldı yasadıgım ne varsa birdaha geri getiremem hatalatımı düzeltemem inanıyorsan tövbe ederim baskalarının bana yaptıklatı seyleride düzeltemem.

suan ne yasıyorsak su an . gelecekte
mechul oyuzden ne gecmiş ne gelecek enerjini tüketme bak bugunu yasayamıyorsn

duygunu oldugu gibi geldiği gibi yasa . ac bir film acıklı mesela içimdeki deniz diye . ac izle izlerken agla hem gilme hem yasadıklarına sonra kabullen ve seni etkilemesin artık herkes herkes zor seyler yasıyor ama birsekilde bunu kabullenen saglıkşa devam ediyor yoluna

psikiyatrist sizi uzun uzun dinlemez çözüm bulmaya çalışmaz
anlattıklarınıza göre en uygun ilacı yazar gönderir

Gülmekte haklısın fıkra gibi durum.. Valla çok kararsızım çöpe atacak param da yok yani..

Ben psikologa falan gittim yasadiklarimdan dolayi, ilac verdiler kullanmadim. Insan en cok kendi doktoru olursa bazi seyleri asabiliyor. Sizde bunu deneyin. Yasadiklarinizi veya size yapilanlari kabullenin ve olumlu dusunmeye calisin. Guclu olun.

doğru.. Ancak benim içimi kemiren şey dediğim gibi şuan cesaret edip boşanamıyorum ya ilerde keşke o zamanlar cesaret etseydim dersem??... Y pişman olursam...

Degiştiremeyeceğin hicbirsey için üzülme. Senin degistiremediklerinin üstesinden zaman gelecek.

Ben psikologa falan gittim yasadiklarimdan dolayi, ilac verdiler kullanmadim. Insan en cok kendi doktoru olursa bazi seyleri asabiliyor. Sizde bunu deneyin. Yasadiklarinizi veya size yapilanlari kabullenin ve olumlu dusunmeye calisin. Guclu olun.
Bencede birde olumlama kitapları filan varya doktora vereceği parayı onlara verse bence daha yararlı olur sanki

psikiyatrist sizi uzun uzun dinlemez çözüm bulmaya çalışmaz
anlattıklarınıza göre en uygun ilacı yazar gönderir
O zaman benim çözümüm psikiyatrist değil.. İyice hayattan koparım.. Stres yönetimi yapmam lazım benim..

güçlü durmaya çalışıyorum ama hep başa dönüyorum.. Kendi aklımla hareket edemiyorum resmen..

Degiştiremeyeceğin hicbirsey için üzülme. Senin degistiremediklerinin üstesinden zaman gelecek.
ya cesaret etsem değiştirebileceğim şeyler? Herkes çok ama çok üzülecek cesaret edersem ama ailem de dahil.. Asıl kıyamadığım onlar..Filmlerde olur ya başkalaının mutluluğu için kendini feda eden insanlar.. Saçmalık derdim eskiden izlerken şimdi ise çok anlamlı buluyorum..

Bencede birde olumlama kitapları filan varya doktora vereceği parayı onlara verse bence daha yararlı olur sanki
canlı canlı bir insanla konuşmak daha etkili olur gibi geliyor aslında ama denemk lazım tabi teşekkürler deneyeceğim

Degistirebiliyorsan ne mutlu ama kimseyi üzecek yıkacak degisiklik olmasin bu.Sende dahil.Yoksa cok hasta olursun.

Degistirebiliyorsan ne mutlu ama kimseyi üzecek yıkacak degisiklik olmasin bu.Sende dahil.Yoksa cok hasta olursun.
İşte şöyle bir durum var bu şekilde ben tükeniyorum diğer şekilde ailem tükenecek.. bilmiyorum ya..

Annem, babam ve kedimin ölümü bir araya gelince ben her iki doktora da gittim
Antidepresan da kullandım bir dönem beraberinde terapi de aldım
Fayda görmedim, çünkü ben ilaç alıp, uyuşup onları unutmak derdinde değildim
Psikologla devam ettim, herkesin mesleğine, emeğine saygım var ama onun da bana faydası olmadı
İlaçlara devam etmelisin, pozitif düşünmelisin şeklinde sürekli telkinlerinden sonra yaşadığım acıyı böyle yenemeyeceğimi anladım. Günlük yaşamıma geri döndüm, bir süre sonra açık havanın bana iyi geldiğini fark ettim, hayvan barınakları müthiş bir terapi oldu benim için çünkü o dönem sevgiye çok açtım. Uzunca bir zaman hafta sonlarını barınakta geçirdim, eve yeni bir hayvan almadım çünkü aynı acıya bir kez daha dayanamam, ablamla yaşadığımız evden ayrılıp kalan hayvanlarımızı onda bıraktım. Dua ile, okuyarak, yazarak toparlandım zamanla. Gençlik her şekilde gidiyor, dolu dolu bir hayat yaşadım , iyi işler yaptım ama hala 25 yaşımı düşündükçe içim burkuluyor, ne yaparsan yap gençlik yerine konmayan bir şey. 40 yaşındayım şimdi dolu dolu, bazen yine zorlanıyorum ama biraz eşime dayanıyorum, biraz kütüphaneme, biraz sokak hayvanlarına. Ömür bir mücadele, imtihan için buradayız, zaman elbet geçecek. Herkes bu dünya için özel, yapamadıklarına hayıflanma bundan sonra yapacaklarına bak bence, o zaman daha güçlü durabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…