Mutsuzken neler yaparsınız???

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer
Canınızı sıkan bir durum oldu, moraliniz sıfır... Kendinizi iyi hissetmek için neler yaparsınız??? fisfisfis

eğer evdeysem yatarım uyurum yada müzik dinlerim başka şeylere yonelırım mesela alısveriş jeyyar:
işteysemde deli gibi çalışırım yapacak birsey yok...

uyurum ya da yürürüm ya da çok çekici bi film izlerim

eğer evdeysem yatarım uyurum yada müzik dinlerim başka şeylere yonelırım mesela alısveriş jeyyar:
işteysemde deli gibi çalışırım yapacak birsey yok...

alışverişle kafayı bozdun sen zati kankaa -tatlicadiarzu-

benim o anki can sıkıntıma bağlı
eğer çok üzgünsenm evdeysem odama çekilirim
sinir olduysam işteysem ya söylenirim yada kendimi işe veririm, o sinirle bi dünya iş bitiyor hemencecik kaydirigubbakcemile5

Ben abur cubur ne bulduysam yerim.. Sonra atarım kendimi dışarıya tek başıma dolaşır hava alırım.. Olmadı bir kahve içerim.. Alışveriş yaparımm.. Olmadı beni mutsuz eden her neyse bende onu mutsuz ederim!!!!!!

ben alışverişssiz duramam bugunde gidip hotiçden ayakkabı mı alcam geldıyse :))))))kalmamıs hiç türkiyede 39 nosu.sadece profillo avm de varmış kargo yapcaklar bugun gelnce aricaklar beni...gidip alcem çok süper la topuhlu... :))))mutsuzum alışverişssiz duramam kanka..

Ya bende de bir ayakkabı tutkusu var ki anlatamam.. Dayanamıyorum yağlarım eriyo görünce delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…