bugün 1.yıl bitti.. + doğum günüm
insan her acıyı unutuyor hala içim sızlıyo ama hiç eskisi gibi değil.. tuhaf ama hayat gerçekten dvm ediyor sevgiler..
canım başın sağolsun ben 40 hafalık ölü doğum yaptım malesef sen doğum gününde vermişsin toprağa kızını bense bu yılki sevgililer gününde kızımı toprağa verdim aslında bebek kaybetmek çok kötü bir duygu hangi gün olursa olsun ama böyle özel gün olunca daha bir ağır oluyo her gün her yerde vurgulanıo çünkü
bir yılın bitmiş benim 4 ay oldu başın sağolsun hep bir yanın acıyo olsada doğum gününde kutlu olsun ama kızına git ben gdiyorum sürekli ve güç buluyorum oraya gidince gördüm dokundum ben yavruma sadece kucağıma almadım o an keşke alsaydım onun pişmanlığı var bendede ama onu görmeyerek de onuda üzme olurmu yeniden emin ol kardeşini sana gönderecektir melek kızın kendine iyi bak Allah'a emanet ol...
öncelikle başın sağolsun gitmeyerek bence kendini cezalandırıyorsun bide kendi durumundan dolayı kaybettiğini yazmışsın aslında bu gibi çelişkiler normal düşünememen çok normal herşey taktiri ilahi böle düşün bende 37 haftalık doğum yaptım ve 3 gün yaşadı kızım bende çok suçlamıştım kendimi ama yersiz olduğunun farkına vardım çünkü taktir böyleymiş ben çok mutlu oluyorum ziyeretine gidince yine o karnımdaymış gibi konuşuyorum onunla dertleşiyorum ve şükrediyorum ne kadar acıda olsa en azından sarılabilceğim bi mezarı var çok huzurlu oluyom yanndayken asıl orda bırakıp dönmek çok koyuya banada
kızıma 1 yıl bitti gitmedim gitmeyeceğim de .. çünkü mezarı nerde onu bile bilmiyorum.. bilmekte istemiyorum çünkü orda bana ait bişi olduğunu düşünmek bile bazen beni delirme seviyesine getiriyor kaldı ki onu görmek.. biliyorum o cennette birgün kendisini göreceğim..
kızıma 1 yıl bitti gitmedim gitmeyeceğim de .. çünkü mezarı nerde onu bile bilmiyorum.. bilmekte istemiyorum çünkü orda bana ait bişi olduğunu düşünmek bile bazen beni delirme seviyesine getiriyor kaldı ki onu görmek.. biliyorum o cennette birgün kendisini göreceğim..
gerçekyen zaman geçtikçe acın hafifledimi ? bu acı hiçbirzaman bitmeyecek gibi geliyor bana her an her gün aklımızda yatsam kalksam her yerde canım yavrum hep annesiyle, tekrar bebeğin oldumu inş. kavuşmuşsundur özlemine hayırlısıyla...artık mezarınada gidebiliyorsundur inş.
gerçekyen zaman geçtikçe acın hafifledimi ? bu acı hiçbirzaman bitmeyecek gibi geliyor bana her an her gün aklımızda yatsam kalksam her yerde canım yavrum hep annesiyle, tekrar bebeğin oldumu inş. kavuşmuşsundur özlemine hayırlısıyla...artık mezarınada gidebiliyorsundur inş.
Evet acım artık yok bile diyebilirim.. Zaman zaman gelir aklıma ama sıradanlaştı.. tekrar çocuğum olmadı.. 1 de düşük yaptım ondan sonra onda sadece hayal kırıklığı yaşadım hepsi o kadar.. Mezar konusunu tamamen kapattım hiç gitmedim çoktan kaybolmuştur ztn sahipte çıkmadık.. böyle okuyunca çok ruhsuz geliyo insana yazdıklarım ama inanın bi kaç yıl sonra insan psikolojisi heralde, siliyo beyin bu olayı.. çok yıprattım kendimi ama kime neye faydası oldu? giden geri gelmicek .. diğer tarafa kdr sabırlı olup orda kavuşucaz işte.. ötesi yok malesef..