mutsuz son..

ReceL

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
425
180
323
25. haftasında bana veda etti bebeğim.. ve ben neden olduğunu bile bilmiyorum. sancılarım başladı ve herşey 1 gün içinde oldu bitti doğum yapmadan önce dr lar söylemişti yaşamayacak diye. yaşasa bile kör olabilir gerizekalı olabilir vs.. o kdr net ve açık konuşuyolarki boğmak istiyosunuz onları ister istemez. yani tamam dr olmak kolay değil sabır işi ama bebeğini kaybetmekte kolay değil.. insanın genede umudu oluyo.. benim bebeğim ölü doğmadı . sanırım 10 dk yaşadı.. ben görmek istemedim çünkü ... sebebini bende bilmiyorum ama pişmanım .. hemşire bi havluya sarılı getirdi görmek ister misin dedi bende yaşıyo mu dedim. yani gayet rahat hyr dedi o an işte hayatımın değiştiği andı.. artık o yoktu ve bi daha da geri gelmicekti.. nasıl anlatılır ki bu guygu şimdi bilemiyorum.. kocamı gördüğüm ilk an.. haberi verişim, anneme sarılmak falan.. çok çok tarifsiz duygular.. allah kimseye yaşatmasın çok zor.. Adı Aslıhan olacaktı ama Bebek diye gömülmüş .. ben hala mezarı nerde bilmiyorum.. gidemem çünkü heralde o kdr güçlü olamam.. uzattım .. ona söylemek istediğim tek şey (özür dilerim) :a015:

21 Haziran 2009 da doğdu ve 22 Haziran gömüldü bebeğim.. (22 Haz. doğum günüm benim) ama artık o güne nasıl doğum günüm dicem bilemiyorum..

Son düzenleme:
başın saolsun canım
geçmiş olsun.
Allahım sabrınıda veriyor
ilk bebeginmiydi canım.

evet ilkti özel mesajını aldım canım saol .. ama ben cvp yazamıyorum çünkü 50 msj sınırı var sanırım.. seninde başın sağolsun ve sabır diliyorum ne denir ki başka..

insan zamanla alışıyor bu duruma.. mecburuz hayat devam ediyo istesekte istemesekte.. :Saruboceq:

Allah sabır versin, söyleyecek hiç bişey bulamıyorum mafoldumben

ne diyeceğimi bilemiyorum canım Allah sabır versin bende şu an 8 haftalık hamileyim bende çok bulantılarım olduğu için kabullenememe duygusu var benim imtihanım da bu galiba çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah ım sana sabırlar versın atlatma gucu versın,soylenecek soz bulamıyorum...

Başın sağolsun canım , Allah çoook sabırlar versin. ınşallah tekrar hamile kalırsın hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın .

canım başın olsun bende 6 aylık bebegimi kaybettim o hastaneden eli boş çıkmak çok zor ama elimizden gelen birşey yok sabır edicez lütfen kızını yanlız bırakma inan çok üzülüyordur gitmiyorsun diye sanada çok iyi gelicek emin ol kızınla konuşmak ben hep gidiyorum konuşuyorum bu beni çok rahatlatıyor birazda olsa hafifliyorum bütün gücünü topla git anlat agla acını kızınla yaşa
allahım sabır versin canım...

Allah sabırlar versin, senin güçlü olman lazım, ileride yine çocuk sahibi olursunuz...

sabır dilerim..bende tam 25 hftalıken bebegimi kaybettim..........
tarifi imkansızz..içimde hep acıısıı varrr:gitme:

çok üzüldüm canım ben de 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi ama seninki daha zor. başın sağolsun :teselli:

canım basın sagolsun.allah sabırlar versın.gece gece aglattın benı..rabbım yardımcın olsun...

hepimiz benzer şekilde aynı acıyı yaşıyoruz, yaşamışız.. herkese sabır ve güç diliyorum ..

tekrar aynı acıyı yaşatmasın.. allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. amin..

hepimiz benzer şekilde aynı acıyı yaşıyoruz, yaşamışız.. herkese sabır ve güç diliyorum ..

tekrar aynı acıyı yaşatmasın.. allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. amin..

Amin canim…
Kelimeler yetmez acini dindirmeye. Rabbim sabirlar versin

basin sagolsun.bende 13 haftalikta bebegimi kaybettim.acisi hala var.agir falan mi kaldirdin neden oldugu hakkinda hic bir bilgi vermedilermi sana.kendini suclar bir halin var.bende öyle olmustum.ne yaptim acaba diye ama hersey Allahin takdiri ne yapsak bos.insallah yine hamile kalip sagliklica kucagina almak nasip olur:Saruboceq:

inş.. darısı hepimizin başına.
ağır kaldırmadım ama evet kendimi suçluyorum çünkü ben biliyorum suçlu olduğumu.. o dönem kendi ailemin problemlerine çok kafamı yordum.. duygusal olarak tamamen çökmüştüm.. her gece ağla, sürekli bi umutsuzluk.. düşünmedim sonunun bu olacağını.. yeteri özeni göstermedim.. doktorlara gelince onlar bi sebep söylemediler.. sebep herşey olabilir dedi.. belkide hiç bi sebebi yok bilemeyiz dedi.. yani ne kdr saçma ve tıbba dayalı olmayan açıklama varsa sundu bana lanet kadın.. benim kadar oda suçlu aslında bunuda biliyorum ama hastaneye dava açacak kdr sağlam değildi kafam.. ve artık geç oldu.. kısacası olan bana oldu ..

bunlar senin için :kedi: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…