Sorun ne ???
Bu sizin karakterinizle ilgili. Önünüzü düşünüp bu durum ve insanlar hayatımda kalıcı değil, hepsi geçecek ama dayanırsam hayatım kalıcı biçimde iyileşecek diyebiliyorsanız kalın. Yok başka iş bulsam da olur bu kadarı bana fazla diyorsanız ayrılın..Memnuniyetsiz, şu ana kadar dayanamadığı için yanından sayısız kişi ayrılmış olan, sürekli aşağılayan ve baskı altında çalıştıran bir amir; ekibe en son katılan kişi olduğum için 'en iyi biz biliriz, sen zaten daha küçüksün, sözümüzden çıkmayacaksın' tavırlarında olan iş arkadaşları...
Bu sizin karakterinizle ilgili. Önünüzü düşünüp bu durum ve insanlar hayatımda kalıcı değil, hepsi geçecek ama dayanırsam hayatım kalıcı biçimde iyileşecek diyebiliyorsanız kalın. Yok başka iş bulsam da olur bu kadarı bana fazla diyorsanız ayrılın..
O zaman olayı parçalara bölerek düşünün ben öyle yaparım işin içinden çıkamayınca. Is yerinizle ilgili her şeyi ayrı ayrı düşünün ve sizi ne kadar etkilediğine karar vermeye çalışın. Kendinizi daha kolay analiz edersiniz böylece, karar verirken de rahat edersiniz. Bu işe ne kadar ihtiyacım var, is yerindekilere günün kısıtlı vaktinde ne kadar katlanabiliyorum, eve gelince bu durum beni etkilemeye devam ediyor mu, ediyorsa hayatımı ciddi manada olumsuz yönlendiriyor mu, alternatif bir iş bulabilmem mümkün mü gibi sorular.Her gün bu düşünceler aklımdan geçiyor inanın ama kesin kararımı veremiyorum.
Benimde ilk çalıştığım yer dediğin gibiydi dayanamayıp çıktım. 2. Daha iyiydi ve kendimi daha iyi geliştirdim. Mutlaka daha iyi bir yer bulursun. Yoksa hayatın boyunca unutamayacağın kötü anlar aklında kalır bu daha kötü.Memnuniyetsiz, şu ana kadar dayanamadığı için yanından sayısız kişi ayrılmış olan, sürekli aşağılayan ve baskı altında çalıştıran bir amir; ekibe en son katılan kişi olduğum için 'en iyi biz biliriz, sen zaten daha küçüksün, sözümüzden çıkmayacaksın' tavırlarında olan iş arkadaşları...
Herkese merhaba,
Ben geçen sene mezun oldum ve hemen sonrasında oldukça iyi bir kurumda işe başladım. Burası benim için ve mesleğimde ilerlemem için en iyi yerlerden biri. Başta çok zor alıştım, çok şey yaşadım. Sorun şu ki çok sorunlu insanlarla ve çok baskı altında çalışıyorum, bu işe başlamadan önce amirimin de çalışma arkadaşlarımın da nasıl oldukları bana anlatılmıştı. Ben bu kadar mutsuz olacağımı tahmin etmediğim için yapabilirim diye düşünmüştüm. Şu an 1 hafta iyiysem kalan 3 hafta kötüyüm, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Bu iş yerinde çalışmış olmak bana inanılmaz iyi bir referans sağlayacak, hayallerimi gerçekleştirmek için bir ara adım olarak düşünerek girmiştim. Zaten ortalama 1.5 sene daha çalışacağım, dişimi sıkmalı mıyım sonunu düşünerek? Yoksa mutsuz olduğum için ayrılmalı mıyım?
Bu mutsuzluk is disindaki yasamimi etkiyo mu diye bakarim ilk once,etkilemiyosa kariyerim icin 1.5 yil bu ego savaslarina katlanirim fakaat bu olumsuzluklar tum hayatimi etkileyen bi boyuttaysa yeni bir is bakarim sahsen.
Soz konusu hayaller ise sonucu dusunerek karsilastiginiz durumla basa cikmanizi oneririm.
ben dişimi sıkardımHerkese merhaba,
Ben geçen sene mezun oldum ve hemen sonrasında oldukça iyi bir kurumda işe başladım. Burası benim için ve mesleğimde ilerlemem için en iyi yerlerden biri. Başta çok zor alıştım, çok şey yaşadım. Sorun şu ki çok sorunlu insanlarla ve çok baskı altında çalışıyorum, bu işe başlamadan önce amirimin de çalışma arkadaşlarımın da nasıl oldukları bana anlatılmıştı. Ben bu kadar mutsuz olacağımı tahmin etmediğim için yapabilirim diye düşünmüştüm. Şu an 1 hafta iyiysem kalan 3 hafta kötüyüm, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Bu iş yerinde çalışmış olmak bana inanılmaz iyi bir referans sağlayacak, hayallerimi gerçekleştirmek için bir ara adım olarak düşünerek girmiştim. Zaten ortalama 1.5 sene daha çalışacağım, dişimi sıkmalı mıyım sonunu düşünerek? Yoksa mutsuz olduğum için ayrılmalı mıyım?
Bir dönem tüm hayatımı etkiliyordu, şu an biraz daha iyi. O yüzden kafam karışık zaten 1.5 sene daha katlanabilir miyim, alışmaya başladım mı acaba diye?
maalesef böyle insanlardan heryerde var canım idare ediceksinHerkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?