Bu işyerinden ayrıldıktan sonra kısa zamanda yeniden iş bulma olasılığınız yüzde kaç?
Aynı ayarda bulmam çok düşük, ama bir kademe düşüğünü kesin bulabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu işyerinden ayrıldıktan sonra kısa zamanda yeniden iş bulma olasılığınız yüzde kaç?
Şeflerin bazıları iyi bazıları o...u çocuğu. Bahta ne geliyor bilinmezBaşka iş bulursan da ordakilerin insan olacağının garantisi yok ki.
Bence dayan. Aynısı benim de başıma geldi, ekmek parası dedim sabrettim. Bizim lef de böyle bir insan diyip geçiceksin, kişisel alınmicaksın.
Şeflerin bazıları iyi bazıları o...u çocuğu. Bahta ne geliyor bilinmezBaşka iş bulursan da ordakilerin insan olacağının garantisi yok ki.
Bence dayan. Aynısı benim de başıma geldi, ekmek parası dedim sabrettim. Bizim şef de böyle bir insan diyip geçiceksin, kişisel alınmicaksın.
Üstelik hayat dersi de alıyorsun aslında, nasıl bir insan olmak istemediğini görüyorsun, kıran döken aşağılayan bir şef....sen şef olursan insanlara insanca davranıcaksın eminim.
Zaten kişisel algılamamaya çalışıyorum çünkü herkese böyle davranıyor. En çok kızdığım nokta, bu karakterde birisi olduğu bana söylenmişti. Yine de katlanabilirim sanıp hevesle başlamıştım işe.
Aynı ayarda bulmam çok düşük, ama bir kademe düşüğünü kesin bulabilirim.
Memnuniyetsiz, şu ana kadar dayanamadığı için yanından sayısız kişi ayrılmış olan, sürekli aşağılayan ve baskı altında çalıştıran bir amir; ekibe en son katılan kişi olduğum için 'en iyi biz biliriz, sen zaten daha küçüksün, sözümüzden çıkmayacaksın' tavırlarında olan iş arkadaşları...
Aynı şeyler düşünmüş aynı kelimeleri kullanmisiz çoğunlukla. Duygular bir :)Hem iş yerimden hem çalıştığım insanlardan hem de aldığım ücretten memnun değilim.
Ama uzun zamandır aynı iş yerinde çalışıyorum.
Emin ol bu işi bıraksan yeni iş yerinde de benzer insanlar olacak.
Orada da değişik değişik sorunlar yaşayacaksın.
Bir süre sonra alışıyor insan.
Mutlu değilim ama mutsuz da değilim.
İşsiz kalmaktan bin kat iyidir.
Aynı şeyler düşünmüş aynı kelimeleri kullanmisiz çoğunlukla. Duygular bir :)
Hehe aynı ben :) bende aşırı derecede bıktım yani işle ilgili olan herseyden. Sanirim biz zamaninda hayatımızin merkezine işi koyduğumuz için kafaya takip stres yapmisiz. Tam tersi olunca daha mutluyumZaten hayatım bu aralar b..tan.
Bir de iş meselesini takamayacağım.
İstediğim şeyleri alırken iş yeri filan aklıma gelmiyor :))
Emin ol parası biraz daha fazla olsa hiiiç takmam.
Bu aralar baya bir relaxım çünkü![]()
Hehe aynı ben :) bende aşırı derecede bıktım yani işle ilgili olan herseyden. Sanirim biz zamaninda hayatımızin merkezine işi koyduğumuz için kafaya takip stres yapmisiz. Tam tersi olunca daha mutluyum
İş hayatında her zorlandığımda kendime bunu telkin ettim.Tabi ben bir yorum yazdım ama bu senin karakterinle de alakalı. Ben biraz maddiyatçı biriyimdir. Fayda maksimizasyonuna, getirisine falan önem veririm. Ulan ortam berbat ama iyi para kazanıyorum falan diye düşünüp iş dışındaki zamanımı güzel geçirirdim muhtemelen. Çünkü dediğim gibi ben de manyak manyak insanlarla aynı odada yaşadım.