Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce başınıza gelen şeyleri neden konuyu açtığınız gün yaşamışsınız gibi ve abartarak yazıyorsunuz peki? Bu, insanları salak yerine koymak değil mi? Yalan söylemek değil mi?

Hiç fake şüphesiyle banlanmadım, yönetim bunu nasıl çözüyor bilmiyorum ama tahminim, telefonda konuşup kadın olup olmadığınızı teyit ediyorlardır en fazla. Kimseyi yalan makinesine bağlayacak değiller. Dolayısıyla sadece abarttığınızı iddia ettiğiniz şeylerin doğru olup olmadığını kimse bilemez.
İnsanlar size güvensin istiyorsanız yalan söylememelisiniz değil mi? Sonra "ama sadece abartmıştım" diyeceğiniz komik savunmalar yapmak zorunda kalmazsınız böylece.
Bizi gömmeye çalışırken yalan söylediğini itiraf etmiş şaşkın 😂

Yok ben gerçekten merak etiim, bu olay gerçek ise, niye o gün yasanmis gibi anlatiyorsun? Insanlarin yalan söylemelerini, baze olaylari dram olsun diye abartmalarini anlarim. Ancak gün üzerine yalan söylemek? Niye?????

Hadi gün üzerine degil, tüm olay yalandan ibaret. Ortada etek kasiyer yok. Bunu anlatmak niye? Hani asiri dram, reytingli bir hikaye degil. Nasil insan böyle fake hikaye üretebilir?

Aklimda gerçekten deli sorular :)

Valla ne yalan söyleyim ben bile sizden çok şüphelendim. Senarist misiniz, sosyal deney mi yapıyorsunuz bilmiyorum. Üst üste konular açtınız. Bahsi gecen üyelerle herhangi bir tanısıklıgım yok, yorumlarına denk geliyorum akıcı, realist ve mantıksal yaklasıyorlar olaya sahsi fikrim bu benim. O yüzden bu yaklasımları gercekleri kaldıramayıp “mutsuz insanlar” diyerek konu açmanız cok yersiz.

Aa Dünkü performansı göremiyorum hiçbirinizde, hamlamışsınız siz. Hadi hanımlar bu siz değilsiniz 😂 sizi mutlu etmek için varım zaten mutlu olmuş olmanız beni mutlu eder :)

Evet dün hesabım askıya alınmıştı geri aldım. Yeniden geldim fake değilim gördüğünüz üzere? Dün fake diye itham etmiştiniz yalancılık la suclamistiniz konularım gerçek abartı kısımlar var evet ama polise şikayet ettiğim kısmı rahatsız edildigim kısımlar internete numaramı yazmalar etek kasiyer ve oncedende yazdığım tüm konular abartı olsada gerçek bazılarını bugün yaşanmış gibi yazdığım doğrudur ama gerçekler ? Fakat anlamadan dinlemeden kotuleyerek kırıcı konuşmanız suçlamanız üzücü ki size hiçbir şekilde böyle konuşmadım?
KudrAlobar KudrAlobar merve merve @derinss
Hesabım askıya alındı diye sevinmissinizdir büyük ihtimalle fake zannetmissinizdir ergende demiştiniz :) banlanicagimi biliyorum ama yinede içimde kalmasın yazacağım siz gerçekten mutsuz insanlar siniz hayattaki amacınız sadece insanları kınamak ve eleştirmek zevkte alıyorsunuz hiçbir insan umrunuzda değil maşallah en zekisi en akıllısı en umursamazi en iyisi aynen sizsiniz diğerleri falan kötü aynen :) kibar değilsiniz olmayada çalışmiyorsunuz sadece sucluyorsunuz o kadar empati yapmıyorsunuz ? İnsanlar böyle söyleyince size karşı hemen atağa geciyorsunuz vesayre değişmenizi ummuyorum sadece bana yaptığınız şeyi baskalarinada yapmayın insanların duyguları var kalbi var sizin kadar umursamaz değil insanlar mutsuz olduğunuz için insanları mutsuz ederek besleniyorsunuz ama hayat böyle geçmez az empati yapın mutlu olmayı deneyin size tavsiyemdir diğer üyelere sözüm yok sadece size sözüm banlanicagimi biliyorum ama dediğim gibi içimde kalmasın belki az farkına varırsınız dünya sizin etrafinizda dönmüyor :)
peki bir şey sorabilir miyim, konularınızı neden abartarak ve yeni olmuş gibi anlattınız?

özellikle de abartma kısımlarını merak ettim,nereleri abarttınız mesela? neden dürüstçe yazmadınız da abartarak yazdınız?

vallahi çok takıldım bu kısma o_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X