Mutsuz evliligin sonu ne olur acaba ?

Belki hersey daha iyi okur diye cesitli kaliplara giriyorum ama bosuna Uzmandan yardim almak gibi bir imkanimiz yok simdilik her iliski bir şansi hakediyo evet ama neden hwp kadin fedakarlik yapiyor anlamıyorum bende artik cabalamayacagim oldugu kadar olmadigi kader

canım kardeşim seni çok iyi anlıyorum
boşan boşan demişler ama öyle kolay değil
her şey aşk değil
ünlüleri görüyorsun kimseden baskı görmüyor çılgįnlar gibi aşık olarak evleniyorlar sonu.....???

sen eşinle güya iletişim kurmaya çalışıyorsun ya
hiç bir işe yaramaz çünkü sevmiyorsun
dilin ne derse desin eşine hissettiğin ifade edilmemiş nefret
sana öfke patlaması olarak geri döner sana

çok şükür sağlıklısın evladın sağlıklı geçim sıkıntın yok
henüz yeni annesin bu günler zordur bir evliliğin oturması 5-6yıl sürer
mükemmel evlilik diye birşey yok
eşinin iyi yanlarına odaklan
sen mükemmelmisin aynı senin karakterinde biri ile evli olduğunu düşün mutlu olurmuydun

hayatındaki olumlu şeylere odaklan evladını en iyi şekilde yetiştirmeye odaklan
bir gün olsun eşine koşulsuz gerçek sevgi vermeyi dene

evladın için denemeye değer
boşanıp bir çocuğunla dul kalınca seni harika bir hayat beklemiyor
evet burası türkiye dul ve çocuklu olunca mükemmel erkeği bulma şansın yok

Iste yine bir ogrenilmis caresizlik ornegi. Etrafinizda ne kadar "sansin yok" diyen olursa o kadar umitsiz olup hayatiniza ve kendinize bir sans vermek yerine boyle tipleri omur boyu cekiyorsunuz.

Bu arada mukemmel erkegi bulma sansin yok derken gelecegi ciddi ciddi goruyor olmaniz lazim. Yoksa kimse bu kadar iddiali konusmaz.

geleceği görmeye gerek yok kardeşim 40ıma merdiven dayadım ve çevremde öğrencilerimden iş arkadaşlarımdan yüzlerce örneğini gördüm
hayat romantik film veya dizilerdeki gibi değildir çok rasyoneldir
öğrenilmiş cçaresizlik en nefret ettiğim şeydir
sorun olunca kaçmaktır.sorunsuz hayat yoktur sorunları yönetemeyen insanlar vardır.

Benımde boyle bir esim var ben de ogretmenim bu sene atandım.cocugum yok. Hafta sonları evıme gelıyorum. Esim evde sort gıyıp onu oyle karsılassam balkona da boyle cıkmadın dımi oluyor. Makyaj yapsam yakısmıyor dıyor ama ben cok abartmamak kaydı ile yapıyorum ve arada ben de onu elestlriyorum soz misal tras olmıcan mı. Gıbi. Eger yaptıgım isten memnn degilse ben bu kdr beceriyorum sen daha ıyisini yapabilirsn buyur gel diyorum bunun da kotu bisi oldıgınu dusunmuyorum. Simdillk maas kartımı vermıyr para ihtiyac olursA vetiyorum en azından kendi elimin hesabını da bildigimi soyluyorum.
Birde tavsıyem kesinlikle atan ve gerekirse anne veya kayınvalidene cocugu nu bırak dershaneye gıt. Ben gecen sene haftada bir kez evi topluyrdım hep ders calısıyordum.

Son düzenleme:
Ben hiç evlenmedim çocuğum da olmadı fakat hayatını mutsuz bir şekilde geçireceğine eğer kendini kurtarabiliyorsan, çocuğunu da al yanına ailen de destek verirse sana ayrılman konusunda zaten daha mutlu bir hayatın olur. Şu durumda gerçekten o insanı değiştiremezsin. Bu şekilde sesini çıkarmadan devam edersen eşinin nasıl bir insan olduğunu bilemiyorum fakat seni yaralayacak daha büyük sorunlar ortaya çıkartabilir. Keşke birlikte psikoloğa veya psikiyatriste gitseniz ama eşin o kafada bir insan olsa zaten derdini seninle paylaşır eder. Ayrıca seni kısıtlamasının birçok nedeni olabilir. Sadece seni kıskandığı için. Yani, sana anlatmadığı sorunlar yüzünden sırf sataşmak için veya enerjini atmak için sana yükleniyor olabilir. Çözüm arayabilecek gücün varsa dene yine ama yoksa vakit kaybetmeden bebeğinle bir hayat kur. Ve ailenden destek almaya bak. Çünkü bu ülkede ailenden destek görmediğin zaman kadınsan özellikle çok yıpratıyor bu tarz adetler gelenekler. Keşke evlenmeden önce farkına varabilseydin neler yaptığının. Ama her şeyin çözümü vardır, bazen ölümün bile. O yüzden lütfen umudunu yitirme :)

Mutsuz bir evlilikte mutlu olma ihtimali? Peki kendine yeni bir sans verdiginde mutlu olma ihtimali? Zor bir denklem degil azicik mantik.

eşinizin düzeleceğini sanmam. kendiniz söylemişsiniz zaten iletişim kuramadığınızı. bekarken rahattım nedn evlendim cümlenizi okuyunca inanın üzüldüm allah yardımcınız olsun...

Varsayalimki dul ve çoçuklu bir kadin asla ve asla tekrar evlenemez diye.

Bu çok kötü birseymi? Mutlu olmak için illahi evlimi olman gerekiyor? Dogruyu söylemek gerekirse ben esim ile kendimi mutsuz hisediyorsam, yarum ile tek huzurlu olmayi tercih ederdim.

Hayat elbette film ve dizilerdeki gibi degildir fakat huzur, mutluluk istemek çok büyük yada romantik talebler degil. Bunlar su ve oksijen gibi ihtiyaçlardir. Bir evlilikte kendini degerli hisetmek çok önemli. Dahada önemlisi olan, eger birseyler yoluna gitmiyorsa, bir çift olarak beraber mücadelesini vermen lazim evliligin için. Eger bu mücadele tek tarafli ise, o evlilik asla yürümez, bu evliligin rayina oturtmak ile hiç alakasi yok (ki bana sorarsan evliligin rayina oturtmak için en fazla 6 ay - 1 seneni alir).

Ayrica bir çoçuk bazen bosanmis anne baba ile daha mutlu olabilir. O evdeki hava, durmadan tartismalar o çoçugun piskolojisini ne yapar biliyor musunuz? Anne babanin evliligi bir çoçuk için örnektir. Sürekli tartisilan, anne figürü mutsuz olan evlilikler kanimca hiçte iyi örnekler degil çoçuklar için. Yani çoçuk için ayrilmama çok saçma bir bahane.

bu adam ne böyle ya.
montun içine kısa kollu giymene kadar karışmasına neden müsade ediyosun?

canım, öncelikle ben de 2,5 yıllık evliyim benim de 10 aylık bebeğim var. eşimle 8 yaş farkımız var. atanamamış bir öğretmenim ve şuan evdeyim. ortak paydalarımızda birleştik. gelelim ortak olmadığımız konu eşlerimizin davranışlarına...
şöyle belirteyim sonuta evliliğin taze, bebeğin taze, emzirdiğin ve doğum dolayısıyla kadınlık hormonların hassas. eşin hep böyleydi ve senin yeni mi ilgini çekti, yoksa hayır, eşin bebekten sonra mı değişti? bu düşüncelerin ve yapılan yorumlar için önemli bir nokta. ben zaman zaman erkeklerin menapozlu kadınlar gibi bir dönemden geçtiklerine inanıyorum. erkekler bizlerin hep pozitif olmamızı bekliyorlar. bu çoğu zaman mümkün değil anacak bir kırılma noktası var ilişkinizde belli, ben çocuğun için vs cümlelerden ziyade kendin için evliliğine(eşine) olumlu bir adım atmanı tavsiye ederim. Öyle göğüs çatalı gibi konular evliliğin bitmesi için ufak tefek sebepler. hiiiç kafanı takma çatallı çatallı gez arkadaşım:) ayrıca sınırlarını belirle, eşine her türlü kadınlığını göster ve bunun yanında ayrı bir sorumluluğun olduğunu kpss ye hazırlanman gerektiğini belirt ve hemen derslere sarıl. ben böyleyim mesela. bebeğim uyuyunca hemen inekliyorum. sonuçta sen bir öğretmensin ve bu yolda çaba göstermelisin. eşimin maaş kartı bende ve ben eşime harçlığını veriyorum gerekirse:) çalıştığım zamalarda da benim kartım eşimde dururdu. ne var ki bunda çok çok normal şeyler. sonuçta ortada bir evlilik, bir bebek ve hayatı paylaşmak var. yapıcı olmak çok çok zor ama yıkmak kolay. evlilik pembe panjurların ardında pamuk şekeri yemekle geçmiyor değil mi?

İnsan ailesinin yanında mutluyken bir anda evleniyorsa gözü aşktan kör oluyor ondan
bence oğlunuz üzülmesin küçük yazıktır demek istemiyorum
ailenizin yanına dönüp onlarla yasayabılırsınız meslegınız ıcın hazırlanın tekrar sınava ya da eşinizi karsınıza alın konusun anlayan bır insan ise
ve ikinci çoçuk için dikkatli olun .

Tabii ki çabalayın; çünkü çocuğunuz var. Ne olursa olsun hiçbir çocuk anne veya babasından ayrı yaşam sürmeyi haketmiyor bence. Anlaşamasanız da, ona olan sevginiz bitmişse de çocuğunuz için katlanmalısınız. İnanıyorum isterseniz başarırsınız. Bir insana sürekli gül atarsan sana hep taş atmaz, bi gün mutlaka anlayacaktır çabanızı. Önce bi deneyin derim.

Evde giyim kuşamınızı eşiniz niye karışıyor onu anlamadımerkekler eşinin evde biraz daha vücüdunu gösteren kıyafetler giymesinden hoşlanır diye biliyordum.Yanlış mı biliyormuşum acaba:26::26:
KPSS için uğraş veriyorsunuz ama bu sınavı kazansanız bile eşinizin huyu değişmicek belli,baksanıza elimden banka kartımı almak için bekliyor diyosunuz.Ama sizin için iyi olur kendinize güveniniz gelir işe girerseniz.Sabırlı olun biraz değişir inşallah eşiniz :26:

Son düzenleme:

Bu ewlilik bitmiş cnm..
Boşuna uğraşma..
Seni dewamlı eleştiriyorsa bu insan,
Gazı almış belli ki daha çok üstüne gelecek, daha çok karışacak..
Bak kendin demişsin, kendimi kadın olarak hissetmiyorum artık diye..
Kendi önüne bak, ailenin eğer arkanda olacağına da inaniyorsan da daha fazla bu kadar saygısız we takıntılı biri ile ömrünü tüketme..
İnan böyle adamlar haketmiyorlar hiç bir şeyii..
Yazık ya, nedir bu erkeklerin kadınlara karşı bu acımasızlığı ben anlamadım arkadaşş !!

Ben de fen edebiyat mezunuyum canim edebiyat okudum formasyon aliyorum.Bence kpssye calisip acilen atanmalisin bu surecte de ona karsi tepkisiz kal.Her ili yaz.Ataninca da cek git ve bosanma kagidini yolla.Yaslanmak istemedigin bir adamla yasamak zulumden baska bir sey degil.

senden 11 yas buyuk ama hıc olgun degıl..

nerden buldun bu adamı..

Çok büyük bir mutsuzluk kendi evinde huzurdan uzaksın Rabbim yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…