Mutluluun iinde mutsuzluu yaamak

"mutluluğun içinde mutsuzluğu yaşamak"

beni anlatıyor malesef

malesef dedim çünkü mutlu olduğum anda bile birşeyi takıp yine de mutsuz olabiliyorum

bundan dolayı da kendime acıyorum

acıyorum çünkü böyle gidersen hayattan zevk alamayacam ömrüm kısalacak.......

o kadar haklısın ki canım okadar haklısın ki..senmutlu mutlu gidersin..halbuki hiçbişey olmamıştır hayatında ama karakterindir mutlu olmak...seni bozar,üzer,laf koyar..vs...
o kadar faydasız olmuşlardır ki artık kendilerine hayrı yoktur..sadece tekamaçları mutsuzluklarını paylaşmaktır..
işi vardır evi vardır..sağlığı yerindedir...
ama mutsuzdur...
hiçbir sosyal faaliyetleri yoktur...
aman alahım çok şükür halimee...

ben mutsuzluğun ta kendisiyim şu sıralar.ama bu günüme şükürler olsun yinede.herşeyi yolunda giden insanlardan değilimdir gerçekten.bu benim fikrim değil çevremdekilerde aynı şeyi düşünür,şanssız,bahtsız derler benden için.23 yaşındayım.bu yaşıma kadar pek bişeyler yolunda gitmedi ama ben sabırla bekliyorum.umutsuz değilim.ALLAH sabrın karşılığını herzaman verir.

canımsın ya...ne guzel yazmısın...bende pozıtıf bakmaya calısıyorum...aslında oyle bırı yok ama...
dedıgın gıbıde baı seyler soylenmıyor...ınsan sukretmeyı bılmelı...ve kendı mutsuzluguylada başkalarını uzmek zorunda olmadıgının farkına varmalı...
en azından bunu denemelı...dogru soyluyorsun ınsan bırazda kendını dusunmelı...

alıntı yaptığım bu yazı umarım hoşuna gider dualarım seninle duygucum

benim kardeşim tam bukaydirigubbakcemile
herşeyi problem edip kendini mutsuzluğa iter:mymeka:
yok saçım az aman saçımda beyaz çıkmış
saçım güzel değil
ben güzel değilim:1closedeyes:
boyum kısa
adını beğenmiyodu o kadar ısrarlarımıza rağmen annemler bişey yapamadı adını istediği ad olarak değiştirdi
halada böyle
ne yapsak onu bu mutsuz karamsar durumdan kurtaramadık-tatlicadiarzu-
üniversite sınavına hazırlanıyo lise son
şimdilik ergenlik psikolojisi diyoruz ama
umarım bunlardan kurtulur
böyle kişilerle beraber olmak ise insanı sıkıntıyo sokuyo
belki mutsuzda ediyoCADIARZU

oysaki hayat bu inişleride çıkışlarıda olacak sıkıntılarımızı kolay atlatabilip mutlu olmaya çalışsak
mutsuz hiç zaman geçmiyo bırakın hayatı
mutsuzluğa neden olacak yaşadığım şeyler var ama hep kendimi çıkarmaya çalışıyorum

Bu yazıyı okuyunca oğlumun söylediği bir söz aklıma geldi.Eşimel tartışmıştık ben çok sinirliydim.Oğlum o küçücük yüreğiyle yetişkinlerin bile farkında olmadığı bir söz söyledi.Anneciğim biliyorum sen çok sinirlisin ama babamda sinirli.Sen üzülüyrsun demekki bu durumdan dolayı babamda üzgün.O an şunu düşündüm, sinirli ve çevreyle iletişimde sorunlar yaşayan bir nevi muhalefet ve hep diklenen kişiler aslında iç dünyalarında mutsuzlar.Böyle insanları şükürsüz ve kırıcı yani zor insanlar olarak nitelendiririz biz.Bu yargıya varmaktan sa onların yardıma ihtiyacı olduğu gerçeğini neden es geçeriz.Mutluluğun içinde mutsuz hissedileceğine ben kesinlikle inanmıyorum.Olaya tek taraflı bakmak yerine, karşı tarafın istek ve ihtiyaçlarının karşılanmadığını neden düşünmeyz?neden onları bu şekilde hissettiren olgulara inmeyiz?Belki bize göre hayatımızda her şey yolunda gidiyor.Çünkü bize göre isteklerimiz karşılanmış.Ama karşımızdakinin istekleri, ihtiyaçları acaba karşılanıyormu?Örn.eşim evliliğimizin en mutlu on evlilik arasına gireceğine bahse bile girer.Çünkü onun beklentileri tamamdır ya benim? elbette hayata ve insanlara pozitif yaklaşmak, olaylara kötü değilde iyi taraftan bakmak gerekir.yani bardağın dolu tarafını görmek gibi.Ama ya bu yetersiz geliyorsa bize? ya bize göre ortada gerçekte bardak bile yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…