Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canm bden de iyilikkk aynen akşama yemk derdi temilik sorunsalı veee çalışannn bir bayan olrakkk yuvarlana yuvarlana gidiyoruzz sonumz hayrolaa çok yorucu oluyormu senn içinde sen sözleşmeli öğrtmn olrk mı başladın ?
woowww bn halima şükr edeyım barii :) ben 8-6 çalışıyorum cumrtesılerı 12 ye kadarr onun dısında bi ugrasım yk:) Allah kolauylık versin canım zor walla birilerine birşey anlatmk ki bu 2 sınıf öğrencisi minik yaramazlarsa :) :)
evet canmmm zorr gercekden inşallah kpss için hakkında hayrlılıs olurr :) gecen pazr vardı kpps sen ona gırdn mı ? bn bankacı olmak ısteyen muhasebecıyım :) su anlık on muhasebe işlerini yürütyorum bakalımmm evıme cok yakın dıe kabul ettım bndee 3 dklık mesafeee :)
ivitt hava atıyodum ama sennkıde yakınmıs sondu havam akşama ne yemk var bakım dun karnı bahar yapmısımm gecen cumadan almısdık yarım kılo az olur dıe bı kılo aldımmmm ayyy kocmn bı tencere yemk oldu ye ye bıtmz artık