mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

ooo hos geldınnnn nasılsınnnn düğündaşşşş :) nasıl gıdıyor bakalımmm hayatt :)

iyiyim canım ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz iş güç:) sen nasılsın

saol canm bden de iyilikkk aynen akşama yemk derdi temilik sorunsalı veee çalışannn bir bayan olrakkk yuvarlana yuvarlana gidiyoruzz sonumz hayrolaa :KK70: çok yorucu oluyormu senn içinde sen sözleşmeli öğrtmn olrk mı başladın ?

saol canm bden de iyilikkk aynen akşama yemk derdi temilik sorunsalı veee çalışannn bir bayan olrakkk yuvarlana yuvarlana gidiyoruzz sonumz hayrolaa :KK70: çok yorucu oluyormu senn içinde sen sözleşmeli öğrtmn olrk mı başladın ?

evet canım özellikle benim için çok yorucu oluyor, ücretli öğretmenlik yapıyorum ilköğretim 2. sınıf mahvediyorlar beni akşama kadar:KK57: ayrıca hafta sonu da kpss için dersaneye gidiyorum, hafta içi öğlene kadar evde kpss'ye çalışıyorum yani 7/24 doluyum:KK1: senin nasıl gidiyor

woowww bn halima şükr edeyım barii :) ben 8-6 çalışıyorum cumrtesılerı 12 ye kadarr onun dısında bi ugrasım yk:) Allah kolauylık versin canım zor walla birilerine birşey anlatmk ki bu 2 sınıf öğrencisi minik yaramazlarsa :) :)

woowww bn halima şükr edeyım barii :) ben 8-6 çalışıyorum cumrtesılerı 12 ye kadarr onun dısında bi ugrasım yk:) Allah kolauylık versin canım zor walla birilerine birşey anlatmk ki bu 2 sınıf öğrencisi minik yaramazlarsa :) :)

beterin beteri vardır canım şükret tabi:) valla sınıfım okulun en yaramaz sınıfı olduğu için haşatım çıkıyor, 2. dönem bırakmayı düşünüyorum kpss için daha çok zamanım olsun diye çünkü böyle çok yorucu oluyor. sen ne iş yapıyorsun canım

evet canmmm zorr gercekden inşallah kpss için hakkında hayrlılıs olurr :) gecen pazr vardı kpps sen ona gırdn mı ? bn bankacı olmak ısteyen muhasebecıyım :) su anlık on muhasebe işlerini yürütyorum bakalımmm evıme cok yakın dıe kabul ettım bndee 3 dklık mesafeee :)

evet canmmm zorr gercekden inşallah kpss için hakkında hayrlılıs olurr :) gecen pazr vardı kpps sen ona gırdn mı ? bn bankacı olmak ısteyen muhasebecıyım :) su anlık on muhasebe işlerini yürütyorum bakalımmm evıme cok yakın dıe kabul ettım bndee 3 dklık mesafeee :)

evet canım girdim ama yeterli puanı alamıyorum. benim de okulum eve 8 dk mesafe yani hava mı atıyorsun:KK53:

ivitt hava atıyodum ama sennkıde yakınmıs sondu havam :KK70::KK70: akşama ne yemk var bakım dun karnı bahar yapmısımm gecen cumadan almısdık yarım kılo az olur dıe bı kılo aldımmmm ayyy kocmn bı tencere yemk oldu ye ye bıtmz artık :KK70::KK70:

ivitt hava atıyodum ama sennkıde yakınmıs sondu havam :KK70::KK70: akşama ne yemk var bakım dun karnı bahar yapmısımm gecen cumadan almısdık yarım kılo az olur dıe bı kılo aldımmmm ayyy kocmn bı tencere yemk oldu ye ye bıtmz artık :KK70::KK70:

eşim karnıbahardan nefret ediyor o yüzden daha hiç yapmadım:) köfte patates kızartması ve pilav yapacağım canım. geçen hafta annem gelmişti 4-5 günlük yemek yaptı gitti o kadar rahattım ki yemekler bitince çok üzüldüm:KK9:

ooo ne güzelll annelerın olması iyi oluyoo bnde her gıtdgmde dolapdan asırıyorum bişiler :KK70::KK70: köfte pattesss ımmm süper gelıo kulagaaa :) afıyet bal seker olsunnn :)

ne güzel iş yerleriniz yakınmış benim 45 dakika servisim sürüyor.Birde duraktan eve yürümekte 10-15 dakika alıyor.İmrendim size valla

Son düzenleme:
evet bundan oncekı iş yerınde yürüme yolum 10-15 dk otobusde 1 saat suruyoduuu ordan sonra burasıı güzel oldu gercekden maaşım az ama olsun kafam rahat en azından :)

aynı gun evlendık yarenkayla 13 hazran dı düğünmz bosver senn ne kadrlık evlisin ?

X