- 11 Kasım 2015
- 65
- 9
- 36
Benim sadece az bi kanama geldi açık renkti canım sen kaç aylık hamilesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm:)Olabilir canim peki nasildi? Mesela benim 3 gün surdu koyu kahverengiydi ve günde 1 defa gelmisti ama bazen acik pembe de olabiliyormus
benimde günlerim geçiyor testte ve kanda çikti insallah darisi h
erkesin başına[/QUOT
Amin canım inşallah
Inşallah canım benimbenimde günlerim geçiyor testte ve kanda çikti insallah darisi herkesin başına
Inşallah canım bende öyle duymuştum eğer hamileysem ilk burda paylaşmak istiyorum :)ben değilde ablam ve arkadaslarim dan yerlesme kanamasini yasayan var
Yapmadım canım bi hafta bekleyim diyorumcanim kan testi yaptinmi peki
Bi defa yaptım sadece o da bu sabah koyuydu idrarim benim yanmamda vardı geçenlerde o zamanda kahverengi geldi üç gün anlayamadım cnm kafam karistipeki idrar testini tekrarladinizmi
fotosuna atabilirmisin canim koyulasiyorsa beta hcg yükseliyodur insallah
fotosuna atabilirmisin canim koyulasiyorsa beta hcg yükseliyodur insallah
Yani silik çizgi mi var burda canım :))bende adet günümde yapinca böyleydi sonraki günler koyulasti sizde tekrarlayin bi fikir edinebiliriz
Hangi test kullandin peki cnmbende adet günümde yapinca böyleydi sonraki günler koyulasti sizde tekrarlayin bi fikir edinebiliriz
Testi kaç kere tekrarladin canımbende adet günümde yapinca böyleydi sonraki günler koyulasti sizde tekrarlayin bi fikir edinebiliriz
Ediyorum da canım yarın sabah yapayım bende hangi testi kullandin peki cnmayin 9 u adet günümde yaptim silikti dün sabah bugün sabah yaptim bugünki hepsinden koyu cikti canim sende yap bakalim merak etmiyormusun :)