Anket Mutluluk Endeksi: Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Mutluluk Endeksi: Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

• 7 - Çok Mutluyum :-)))

OY: 21 9,7%
  • 6 - Mutluyum :-))

OY: 40 18,5%
  • 5 - Az Mutluyum :-)

OY: 20 9,3%
  • 4 - Normal :-

OY: 76 35,2%
  • 3 - Az Mutsuzum :-(

OY: 18 8,3%
  • 2 - Mutsuzum :-((

OY: 20 9,3%
  • 1 - Çok Mutsuzum :-(((

OY: 21 9,7%

• Ankete Katılan
    216
Herifime rağmen çoook mutluyum :laugh: :laugh: :laugh: Adam bir hasta oldu binbir naz yaptı:laugh: ahhh ahhh dünyaya erkek olarak gelmek varmış hasta olunca değil naz yapmak yatıp istirahat etmeye imkan bulamıyorum:biggrin:

Kazen .!.:
Mutluluk Endeksi: Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

(Nasıl hissetiğinizi 1 den 7 ye kadar değerlendirirmisiniz)
aslında bugün çok ii bişekilde uyandım ve nişanlımı görmek için nete geldim onun içim öle hazırlanmıştım ki şık ve güzel ama biranlıkmış gördü beni ve gitti bende mutsuzluğa mahkum oldum. bu erkeklere yaranılmıyo kızlar yaaa:no: :no: :çok üzgünüm:

Mutlulk Diye Bişey Yokki Sadece O An Yaşananlar önemli Buda Ii Olursa ,gnün Ii Geçerse Adina Mutlulk Derler

okulda çok yoruldum.
kışlıkları kaldırıyorum,ev dandini.
ne yemek yapacağıma karar veremedim.
geçen haftadan beri sadece yarım kilo vermişim.
açımmmmmmm.
ama mutluyum.çünkü çevreme baktığımda acılar görüyorum,yoksulluklar,ihanetler,saygısızlıklar görüyorum.sonra da şükrediyorum ve mutlu olduğumu düşünüyorum.

1 HATTA 0... çok kötüyüm ya inanılmaz.. Allah ım bu da senin verdiğin bi huy, yaradılış ama, ben çok bencilim ya çok..:(

normal hissediyorum aslında normal hissetmek istiyorum 3 gün önce sigarayı bıraktım biraz asabiyim sigara aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum ama geçiceeeeeeek biliyorum geçiceeeeeeeeeeeeeeeeeek geçmeliiii ay gene geliyolar bana öfffff.

4. normal siradan bir gün temizlik, camasir ,bulasik, bazen kendimi hapishanede gibi hissederim disari ciktigim zamanlar da görüs günlerim

normal bi gündü işte ev ve çocukla uğraştım değişik bişey olmadı bugün

mutsuzum...cünkü hafta basi,okula gitmek istemiyorum,kaynanamlar yarin yemege gelecek ne yapacagimi bilmiyorum,canim arkadasimin esiyle cok sorunlari var yardim edemiyorum,basim agriyor,esim bugün gec gelecek,annemi cok özledim,aksama temizlik yapmam gerek,haftaya bebek icin tehlillerim var korkuyorum....
üfff sizcede bugün mutlu olmam imkansiz dimiiii??

Çok mutluyum...

Çok sevdiğim bir kocam,karnımda da ondan beklediğim bebeğim var:nazar:

Az mutluyum..sengözlerimebaksanab
Yine de şükür halime..:nazar:

Back