Anket Mutluluk Endeksi: Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Mutluluk Endeksi: Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

• 7 - Çok Mutluyum :-)))

OY: 21 9,7%
  • 6 - Mutluyum :-))

OY: 40 18,5%
  • 5 - Az Mutluyum :-)

OY: 20 9,3%
  • 4 - Normal :-

OY: 76 35,2%
  • 3 - Az Mutsuzum :-(

OY: 18 8,3%
  • 2 - Mutsuzum :-((

OY: 20 9,3%
  • 1 - Çok Mutsuzum :-(((

OY: 21 9,7%

• Ankete Katılan
    216
bu gün mutluyum yani mutsuz degilimm..ama her gün boyle degil işte bugun sevdiğimi gormuşum..ahh mutluluk ahhhh:biggrin:

NORMAL DİYE İŞARETLEDİM BEN AMA, SANIRIM İÇİMDE TUHAF BİR DUYGU VAR. BELLİ BİR SORUNUM YOK AMA BİR HUZURSUZLUK, BİR AĞLAMA HİSSİ VAR, ÇÖZEMEDİM ASLINDA NE DURUMDA OLDUĞUMU.:uhoh:

bugün normalim..... aslında yorgunluktan ne mutlu ne de mutsuz olup olmadığımı tam bilemiyorum.....:uhm:

bilmiyorumm..yüreğim sürekli yaralanıyor gitmek istiyorum ondan uzaklara,burdan uzaklara içime atmaktann bıktım artıkk konuşamıyorm keendimi ezdiriyorum her seferinde oysa tek amacım biraz daha doymak ona sonunda gidecegimm arkamdan cook ağlasada..muuutsuzmuyumm neeeeeee..ama kırgınım..:1sleep: :1sleep: :1sleep: :1sleep:

:yes: gayet mutluyum bugun korkum yarın da mutlu olabilmek umarım yarın da mutlu olurum benim için önemli :yes:

MUTLUYUUUUUMMM, BAKALIM GÜN İÇİNDE NELER OLACAK, YANLIŞ ANLAMAYIN YANİİ ÖZEL BİR DURUM YOK:)

Normalim,ama çok MUTLU olmak isterim..mesela bu resimdeki gibi...:eyes: Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

SABAHTAN BERİ BAŞIM ÇATLAYACAK GİBİ AĞRIYOOOOORR, BİR AN ÖNCE EVE GİDİP YATMAK İSTİYORUUUUUUMMMMM:cry:

Back