Anket Mutluluk Endeksi: Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Mutluluk Endeksi: Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

• 7 - Çok Mutluyum :-)))

OY: 21 9,7%
  • 6 - Mutluyum :-))

OY: 40 18,5%
  • 5 - Az Mutluyum :-)

OY: 20 9,3%
  • 4 - Normal :-

OY: 76 35,2%
  • 3 - Az Mutsuzum :-(

OY: 18 8,3%
  • 2 - Mutsuzum :-((

OY: 20 9,3%
  • 1 - Çok Mutsuzum :-(((

OY: 21 9,7%

• Ankete Katılan
    216

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Mutluluk Endeksi: Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

(Nasıl hissetiğinizi 1 den 7 ye kadar değerlendirirmisiniz)

bugun cok mutsusuzum ve boyle oldugunda kendime uyus oluyorum.

herzaman mutlu olmak için bişiler araım ve beceririm mutlu olmayı mutlu olmak çok guzel

Ne mutlu nede mutsuzum beni bana bıraksalar mutlu olmanın yollarını bulucamda off off normalde kalıyorum işte böyle:rolleyes2:

4 - Normal, aslinda bugünki haleti-ruhiyemi cözemedim bos bos bakiyorum etrafima:rolleyes2: :rolleyes2:

2 sanırım kötüyüm. belkide 3 yok yok 4 olmalı yaaa yada bilmiyorum.. burda olmak istemiyorum bu noktada, bu şartlarda, bu işte off off bana göre 2 başkalarına göre 7 de gözüküyorum.

ah ah beni bana bıraksalar o zaman çok mutluyumda.
Ama nerde kızın derdine,oğlanın derdine,birde kocanın derdine derman olmaktan kendi derdime derman olamıyorumki.sıradan vasat bir gün işte evden işe işten eve .yani normal bir ruh hali

Mutlu olmak için binlece nedenlerimiz var.Çok şükür sağlıklıyım<şimdilikte olsa> sağlıklı evlatlarım,iyi bir eşim var,ayrıntılara takılmamak gerek
Sağlık,Para,Huzur bunlardan biri olmayınca diğeri anlamını yitiriyormuş,varsın hepsinin orta hallisi olsun ama ben mutluyum

melisanur .!.:
Ne mutlu nede mutsuzum beni bana bıraksalar mutlu olmanın yollarını bulucamda off off normalde kalıyorum işte böyle:rolleyes2:
Ne sevinir, ne üzülür, yazıık! oyalanır olduk. Sevgili Candan Erçetinin bir şarkısından, nekadarda doğru...

Herzamanki halimden bir farkı yok.İki gün sonra sevgilim geliyor ama bende tıık yok,oysa ne kadar özledim onu.

Kazen abi,
Çok güzel bir anket olmuş... Ama sadece bir kere mi katılabileceğiz? Yoksa hergün katılma şansı olacak mı? Malum başlıkta "Bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz?" yazıyor. Yani ben bugün iyi hissedip de yarın kötü hissedebilirim. ???

Çok mutluyum. Allaha şükür, beden sağlığım ve ruh salığım yerinde.
Beni çok seven bir eşim, çok iyi anne,baba ve kardeşlerim var. Bundan fazlasını istemiyorum. Bir de çocuğum olsa her şey daha da güzel olacak.

bugün mutluyum. çünkü tatile gitmeme 2 gün kaldı. ayrıca da çok heycanlıyım. ben her zaman tatil öncesi hep heyecanlanırım.
:eyes: :eyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…