ADETİME 2 GÜN VAR BENİMDE ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAPMADIM TEST AMA MERAKTEN ÇATLIYORUM:) BENDE BEL VE SIRT AĞRISI VE SOL KASIK BATMASI AĞRISI VAR ARA ARA ,HASTA OLACAĞIM ZAMAN 5 GÜN ÖNCE KARNIM AĞRIMAYA BAŞLARDI BU AY HİÇ KARIN AĞRIM YOK ÇOK MERAKTAYIM YA İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR NOLUR ALLAHIMTek belirtim göğüslerde hassasiyetti.
Fakat zaten ovülasyondan adete kadar göğüslerim genelde hassas olurdu.
Ben 10 aydır deniyordum Ovülasyon günlerini de değerlendirince öyle içimden test yapmak geldi ve 2. çizgiyi görmek nasip oldu.
İnşallahADETİME 2 GÜN VAR BENİMDE ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAPMADIM TEST AMA MERAKTEN ÇATLIYORUM:) BENDE BEL VE SIRT AĞRISI VE SOL KASIK BATMASI AĞRISI VAR ARA ARA ,HASTA OLACAĞIM ZAMAN 5 GÜN ÖNCE KARNIM AĞRIMAYA BAŞLARDI BU AY HİÇ KARIN AĞRIM YOK ÇOK MERAKTAYIM YA İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR NOLUR ALLAHIM
ayyy canım çok sevindim akasya. bize de dua et. ne diyelim. bu ay farklı bişey denedin mi canım. ben bu hafta yumurtlama haftamdayım inş...10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 43.3
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
Teşekkür ederim tatlımayyy canım çok sevindim akasya. bize de dua et. ne diyelim. bu ay farklı bişey denedin mi canım. ben bu hafta yumurtlama haftamdayım inş...
bende bu ay takmamaya karar verdim. bu halinle mi diyeceksin ama gerçekten takmıyorum.şey sorucam hani doktorlar 2 güne 1 diyorlar ya. adete kadar çalışmalara devam mı ettin yoksa yumurtlama haftasını mi değerlendirdinizTeşekkür ederim tatlım
Bu ay hiç takmadım hatta ovülasyon günümü tesadüfen yaptığım test ile öğrendim.
Preseed kullandım.
Onun dışında farklı bir şey denemedim canım.
Bir de rahim filmi çektirmiştim 2 ay önce.
bende bu ay takmamaya karar verdim. bu halinle mi diyeceksin ama gerçekten takmıyorum.şey sorucam hani doktorlar 2 güne 1 diyorlar ya. adete kadar çalışmalara devam mı ettin yoksa yumurtlama haftasını mi değerlendirdiniz
Bir de 2 aydır ateş ölçüyorum canım. Ateş ölçme yöntemi topiğin de tablomun linki var. İlişki günleri falan işaretli.bende bu ay takmamaya karar verdim. bu halinle mi diyeceksin ama gerçekten takmıyorum.şey sorucam hani doktorlar 2 güne 1 diyorlar ya. adete kadar çalışmalara devam mı ettin yoksa yumurtlama haftasını mi değerlendirdiniz
http://www.fertilityfriend.com/home/565157 bu da tablom canım.bende bu ay takmamaya karar verdim. bu halinle mi diyeceksin ama gerçekten takmıyorum.şey sorucam hani doktorlar 2 güne 1 diyorlar ya. adete kadar çalışmalara devam mı ettin yoksa yumurtlama haftasını mi değerlendirdiniz
Kalp atislarini duydukk ama kanamam gelmisti o yuzden dusuk tehlikesi var dedi yatak istirahati ve igne verdiİnşallah duyarsiniz o minicik kalbi
Bende cumartesi gidecegim inşallah keseyi görürüz
CANIM BENİM SENİN ADINA O KADAR SEVİNDİM Kİ10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Teşekkür ederim canım amin inşallahCANIM BENİM SENİN ADINA O KADAR SEVİNDİM Kİ
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
benim için de dua etTeşekkür ederim canım amin inşallah
Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin inşallahbenim için de dua et
AMİNAllah en kisa zamanda sana da nasip etsin inşallah
Doğum mu?AMİN
AZ KALDI
ŞUAN 32 HAFTAMIZDAYIZ
DOĞUMUMUZA AZ KALDIDoğum mu?
rabbim kucağına almayı nasip etsin10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Canım mesajını şimdi gördümCaniiimmmm ,artik bende hamileyiimmm degerim 64,92 ciktii.Bata 2 gun kala sence nasilll,endiseleniyorum ikiye katlamazsa diye ..daha once dusugum olunca hemen sana haber vermek.istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?