• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğum, Huzurum Sonunda Benimle...

Tek belirtim göğüslerde hassasiyetti.
Fakat zaten ovülasyondan adete kadar göğüslerim genelde hassas olurdu.
Ben 10 aydır deniyordum Ovülasyon günlerini de değerlendirince öyle içimden test yapmak geldi ve 2. çizgiyi görmek nasip oldu.
ADETİME 2 GÜN VAR BENİMDE ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAPMADIM TEST AMA MERAKTEN ÇATLIYORUM:) BENDE BEL VE SIRT AĞRISI VE SOL KASIK BATMASI AĞRISI VAR ARA ARA ,HASTA OLACAĞIM ZAMAN 5 GÜN ÖNCE KARNIM AĞRIMAYA BAŞLARDI BU AY HİÇ KARIN AĞRIM YOK ÇOK MERAKTAYIM YA İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR NOLUR ALLAHIM

ADETİME 2 GÜN VAR BENİMDE ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAPMADIM TEST AMA MERAKTEN ÇATLIYORUM:) BENDE BEL VE SIRT AĞRISI VE SOL KASIK BATMASI AĞRISI VAR ARA ARA ,HASTA OLACAĞIM ZAMAN 5 GÜN ÖNCE KARNIM AĞRIMAYA BAŞLARDI BU AY HİÇ KARIN AĞRIM YOK ÇOK MERAKTAYIM YA İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR NOLUR ALLAHIM
İnşallah:KK68: Allah gönlüne göre versin. İstersen direk kan testi yaptır.

10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 43.3:KK36:
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu:KK52:
ayyy canım çok sevindim akasya. bize de dua et. ne diyelim. bu ay farklı bişey denedin mi canım. ben bu hafta yumurtlama haftamdayım inş...

ayyy canım çok sevindim akasya. bize de dua et. ne diyelim. bu ay farklı bişey denedin mi canım. ben bu hafta yumurtlama haftamdayım inş...
Teşekkür ederim tatlım:KK68:
Bu ay hiç takmadım hatta ovülasyon günümü tesadüfen yaptığım test ile öğrendim.
Preseed kullandım.
Onun dışında farklı bir şey denemedim canım.
Bir de rahim filmi çektirmiştim 2 ay önce.

Teşekkür ederim tatlım:KK68:
Bu ay hiç takmadım hatta ovülasyon günümü tesadüfen yaptığım test ile öğrendim.
Preseed kullandım.
Onun dışında farklı bir şey denemedim canım.
Bir de rahim filmi çektirmiştim 2 ay önce.
bende bu ay takmamaya karar verdim. bu halinle mi diyeceksin ama gerçekten takmıyorum.şey sorucam hani doktorlar 2 güne 1 diyorlar ya. adete kadar çalışmalara devam mı ettin yoksa yumurtlama haftasını mi değerlendirdiniz

bende bu ay takmamaya karar verdim. bu halinle mi diyeceksin ama gerçekten takmıyorum.şey sorucam hani doktorlar 2 güne 1 diyorlar ya. adete kadar çalışmalara devam mı ettin yoksa yumurtlama haftasını mi değerlendirdiniz

Ovü testinde 2. çizgiyi gördüğümüz gün ve 2 gün sonra çalışma oldu. Sonra öğrendiğim güne kadar boş geçti.
Çünkü sıkılmıştık artık iş anlaşması gibi olmaya başlamıştı. Stres oluyorduk ikimizde.
Test yaparken de çok umutsuzdum doğru düzgün çalışmamıştık olmaz diye düşünüyorduk. Nasip işte.
Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah canım:KK36:

Bir de 2 aydır ateş ölçüyorum canım. Ateş ölçme yöntemi topiğin de tablomun linki var. İlişki günleri falan işaretli.

İnşallah duyarsiniz o minicik kalbi:KK68:
Bende cumartesi gidecegim inşallah keseyi görürüz
Kalp atislarini duydukk ama kanamam gelmisti o yuzden dusuk tehlikesi var dedi yatak istirahati ve igne verdi :(
Icini ferah tut canim iyi dusun iyi olsun keseyi de gorursun Allahin izniyle

10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 43.3:KK36:
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu:KK52:
CANIM BENİM SENİN ADINA O KADAR SEVİNDİM Kİ
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

Caniiimmmm ,artik bende hamileyiimmm degerim 64,92 ciktii. :KK73:Bata 2 gun kala sence nasilll,endiseleniyorum ikiye katlamazsa diye ..daha once dusugum olunca :cry: hemen sana haber vermek.istedimm :KK71:

Caniiimmmm ,artik bende hamileyiimmm degerim 64,92 ciktii. :KK73:Bata 2 gun kala sence nasilll,endiseleniyorum ikiye katlamazsa diye ..daha once dusugum olunca :cry: hemen sana haber vermek.istedimm :KK71:
Canım mesajını şimdi gördüm:110:
Hiç endişelenme her şey yolunda gidecek bebişlerimizi sağlıkla alacağız kucağımıza:KK68:

Back
X