- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Ay canım benim hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 10 aya yaklaştı, 8 ay.... beta hcg 11,5 çıktı. Tam sevinemedim. Pazartesi tekrar baktircam, artma olmuş mu diye.10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 43.3
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
Teşekkür ederim amin inşallahAy canım benim hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 10 aya yaklaştı, 8 ay.... beta hcg 11,5 çıktı. Tam sevinemedim. Pazartesi tekrar baktircam, artma olmuş mu diye.
Canim benim çok teşekkür ederim aminKaç zamandır bdv de falan yazdıkların dikkatimi çekmişti. Yorumların, gerçekleri ortaya çıkartışın.. Bugün imzanı görünce altta çok sevindim hatta "ben de hamileyim" kısmına girerken de acaba akasya da konu açmış mıdır dedim:)) çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün.. Benim de çok oldu.. İnşallah bana ve tüm bekleyenlere de nasip olsun:)
Ovülasyonun 9.günü adete 5 gün kala9. gün çıktı derken adet geçtikten sonra mı
Amin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAllahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah :))
Aminnn inşallahCok cok tebrik ederim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah.
Allahim onu size, sizi de ona bagislasin...
Insallah canim ilk muaynede keseyi gorduk yarin kontrole gidicem bakalim kalp atisi duyulabilecek mi dua et bana insallah duyulur :)Amin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Sizin bebeğiniz de sağlıkla doğsun inşallah
İnşallah duyarsiniz o minicik kalbiInsallah canim ilk muaynede keseyi gorduk yarin kontrole gidicem bakalim kalp atisi duyulabilecek mi dua et bana insallah duyulur :)
Ben de çok erken öğrendim ve bir kez daha anladım her şeyi bilmek iyi değilCanım bende hamile olduğumu ogreneli 5 gun oldu beta hcg 140 gibi bise cikmisti benimde. Doktor kese icin daha cok kucuk carsamba gunu gel bakalim tekrar dedi bakalim ne olacak. birsuru korkum var ya aksi bi durum olursa diyehem mutluyum hem kuskulu
Ben de çok erken öğrendim ve bir kez daha anladım her şeyi bilmek iyi değil
Şimdi beklemek zor geliyor.
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Teşekkür ederimTebrik ederim.. sağlıcakla doğarda hayırlı evlat olur inşallah.. bende 3 gün geckince direk kan testi yaptırdım 248 çıktı :))
Çok teşekkürler bebetasakasya, arada okuyordum yazdıklarını, senin adına sevindim, hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sorunsuz süreçler dilerim
Tek belirtim göğüslerde hassasiyetti.MERHABALAR HAYIRLI OLSUN :)) ACABA BELİRTİLERİNİZİ SÖYLEYEBİLİR MİİSNİZ NASIL BU KADAR ERKEN TEST YAPTINIZ SİZİ BUNA İTEN SEBEPLER NELERDİ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?