• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğum, Huzurum Sonunda Benimle...

10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 43.3:KK36:
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu:KK52:
Ay canım benim hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 10 aya yaklaştı, 8 ay.... beta hcg 11,5 çıktı. Tam sevinemedim. Pazartesi tekrar baktircam, artma olmuş mu diye.

Ay canım benim hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 10 aya yaklaştı, 8 ay.... beta hcg 11,5 çıktı. Tam sevinemedim. Pazartesi tekrar baktircam, artma olmuş mu diye.
Teşekkür ederim amin inşallah:KK36:
Allah gönlüne göre versin canim içini ferah tut inşallah bebeğin siki siki tutunur sana. Sağlikla doğsun inşallah:KK36:

Kaç zamandır bdv de falan yazdıkların dikkatimi çekmişti. Yorumların, gerçekleri ortaya çıkartışın.. Bugün imzanı görünce altta çok sevindim hatta "ben de hamileyim" kısmına girerken de acaba akasya da konu açmış mıdır dedim:)) çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün.. Benim de çok oldu.. İnşallah bana ve tüm bekleyenlere de nasip olsun:)
Canim benim çok teşekkür ederim amin:KK36:
Hepiniz için dua ediyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Haberlerinizi en kisa zamanda alacağiz inşallah.

Cok cok tebrik ederim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah.
Allahim onu size, sizi de ona bagislasin... :KK68::KK68::KK68:

Insallah canim ilk muaynede keseyi gorduk yarin kontrole gidicem bakalim kalp atisi duyulabilecek mi dua et bana insallah duyulur :)
İnşallah duyarsiniz o minicik kalbi:KK68:
Bende cumartesi gidecegim inşallah keseyi görürüz

Canım bende hamile olduğumu ogreneli 5 gun oldu beta hcg 140 gibi bise cikmisti benimde. Doktor kese icin daha cok kucuk carsamba gunu gel bakalim tekrar dedi bakalim ne olacak. birsuru korkum var ya aksi bi durum olursa diye :( hem mutluyum hem kuskulu

Canım bende hamile olduğumu ogreneli 5 gun oldu beta hcg 140 gibi bise cikmisti benimde. Doktor kese icin daha cok kucuk carsamba gunu gel bakalim tekrar dedi bakalim ne olacak. birsuru korkum var ya aksi bi durum olursa diye :KK43: hem mutluyum hem kuskulu
Ben de çok erken öğrendim ve bir kez daha anladım her şeyi bilmek iyi değil:KK43:
Şimdi beklemek zor geliyor.
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben de çok erken öğrendim ve bir kez daha anladım her şeyi bilmek iyi değil:KK43:
Şimdi beklemek zor geliyor.
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Tebrik ederim.. sağlıcakla doğarda hayırlı evlat olur inşallah.. bende 3 gün geckince direk kan testi yaptırdım 248 çıktı :))

Aynen oyle valla ama herseyin yolunda oldugundan emin olduktan sonra bebisi beklemekte keyifli olur sanirim :)

Tebrik ederim.. sağlıcakla doğarda hayırlı evlat olur inşallah.. bende 3 gün geckince direk kan testi yaptırdım 248 çıktı :))
Teşekkür ederim:KK68:
Ben de sizi tebrik ederim :KK68:
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

akasya, arada okuyordum yazdıklarını, senin adına sevindim, hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sorunsuz süreçler dilerim:KK66:

akasya, arada okuyordum yazdıklarını, senin adına sevindim, hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sorunsuz süreçler dilerim:KK66:
Çok teşekkürler bebetas:KK68: Amin inşallah hepimiz bebelerimizi sağlıkla alalım kucağımıza:KK68:

MERHABALAR HAYIRLI OLSUN :)) ACABA BELİRTİLERİNİZİ SÖYLEYEBİLİR MİİSNİZ NASIL BU KADAR ERKEN TEST YAPTINIZ SİZİ BUNA İTEN SEBEPLER NELERDİ:)

MERHABALAR HAYIRLI OLSUN :)) ACABA BELİRTİLERİNİZİ SÖYLEYEBİLİR MİİSNİZ NASIL BU KADAR ERKEN TEST YAPTINIZ SİZİ BUNA İTEN SEBEPLER NELERDİ:)
Tek belirtim göğüslerde hassasiyetti.
Fakat zaten ovülasyondan adete kadar göğüslerim genelde hassas olurdu.
Ben 10 aydır deniyordum Ovülasyon günlerini de değerlendirince öyle içimden test yapmak geldi ve 2. çizgiyi görmek nasip oldu.

Back
X