Mutlulugu ve Huzuru nasil buluyorsunuz?

ilkiim91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
33
10
33
Merhaba Kizlar,
''Yardim Melekleri'' nde ''Cok Caresizim'' Baslikli bi Konu acip kendimden Bahsetmistim birazcik...
Su an Kendimi Toparlamaya calisiyorum hersey Karma Karisik. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana, iyiki varsiniz :)
Ben simdi size bi Soru sorucam...
Sizce Mutluluk nedir? Mutluluktan öte size Huzur veren seyler nedir? Huzuru neyde buluyorsunuz? Geceleri yattiginizda hic biseyi düsünmeden misil misil nasil uyuyorsunuz?

Tekrar birazcik kendimden bahsedim...
Ben 3 Yildir Evliyim, Evim var arabam var esim ve be ikimiz calisiyoruz hamd olsun Para sorunu yasamiyoruz, Esimin beni sevdigine inaniyorum...

Fakat ben mutlu degilim huzurlu degilim... Altin Kafeste Kilitliymissim gibi hissediyorum. Kacip gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum.. hickira hickira aglamak istiyorum...

Esimden Dolayi Cocugumuz olmuyor bizim...

Ben kücüklügümden beri 4-5 cocuk annesi olmayi hayal eden biriydim, yeri geliyor kendi kendime konusurken olmayan cocugu severken yakaliyorum kendimi delircek gibiyim...

Inanin Mutlulugu sirf Anne olabilmekle bitiyormu? Anne olunca herkez huzura kavusuyormu? Ben Kendimi anlayamiyorum artik.. hergün biraz daha yipraniyorum sanki gün dogdukca yine ve yine ölüyorum.. :KK43:

Merhaba Kizlar,
''Yardim Melekleri'' nde ''Cok Caresizim'' Baslikli bi Konu acip kendimden Bahsetmistim birazcik...
Su an Kendimi Toparlamaya calisiyorum hersey Karma Karisik. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana, iyiki varsiniz :)
Ben simdi size bi Soru sorucam...
Sizce Mutluluk nedir? Mutluluktan öte size Huzur veren seyler nedir? Huzuru neyde buluyorsunuz? Geceleri yattiginizda hic biseyi düsünmeden misil misil nasil uyuyorsunuz?

Tekrar birazcik kendimden bahsedim...
Ben 3 Yildir Evliyim, Evim var arabam var esim ve be ikimiz calisiyoruz hamd olsun Para sorunu yasamiyoruz, Esimin beni sevdigine inaniyorum...

Fakat ben mutlu degilim huzurlu degilim... Altin Kafeste Kilitliymissim gibi hissediyorum. Kacip gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum.. hickira hickira aglamak istiyorum...

Esimden Dolayi Cocugumuz olmuyor bizim...

Ben kücüklügümden beri 4-5 cocuk annesi olmayi hayal eden biriydim, yeri geliyor kendi kendime konusurken olmayan cocugu severken yakaliyorum kendimi delircek gibiyim...

Inanin Mutlulugu sirf Anne olabilmekle bitiyormu? Anne olunca herkez huzura kavusuyormu? Ben Kendimi anlayamiyorum artik.. hergün biraz daha yipraniyorum sanki gün dogdukca yine ve yine ölüyorum.. :KK43:
Bende kendimi çoğunlukla mutsuz hissediyorum uzun süredir
Issizim, bir sevgilim yok üstelik insanlara inancimida kaybettim ve ailevi sorunlarım var
Sizin hayatınıza bakınca ne güzel hayatı ve kendini seven insanı bulmuş evlenmiş dedim.Siz çocuğu olan bir aile olmak için heveslenirsiniz. Çocuğu olan bir aile de baskasinin çocuğu daha basarili diye heveslenir.Cocugu kronik hasta olan bir aile sağlıklı çocuk için heveslenir...

Belkide herkes istediği şeylerle sinaniyodur hayatta.Durumunuza sagliginiza sukredin, hepimiz sukredelim.
İnşallah hayirlisiyla en kisa zamanda bir bebisiniz olur.Ama o kadarda kafa takmaya mutlu olmaya bakın bence

Mutluluğu büyük şeylerde aramayın..
Kendinizi kapatmayın. Gezin tozun hayatın tadını alın.
Ve çocuğunuz olmuyorsa evlat edinin.. Doğurmakla anne olunmuyor ne de olsa :)
Birinin meleği olursanız huzura erirsiniz emin olun..

Henüz 3yıllık evlisiniz.
Çocuk için gerekli tedaviyi oldunuz veya oluyor musunuz, olur elbet çocuğunuz, ümit kesmeyin.

Anne olmak güzel, tarifsiz. O ayrı.. Ama mutluluk, huzur sadece anne olmaya bağlı değil, bunu söylemek çok yanlış olur.
Aksine bugunlerde tam da annelikten dolayı ağır bir mutsuzluk hakim bende.
Yani biraz yıprandım(çocuklarım ikiz ve küçükler )
Zorlanıyorum, yetemiyorum, söz geçiremiyorum ve mutsuz oluyorum mesela....

Huzur, mutluluk ; sağlıkta, sevdiklerinle birlikte olmakta ve dua etmekte gizli bana göre..

Bende kendimi çoğunlukla mutsuz hissediyorum uzun süredir
Issizim, bir sevgilim yok üstelik insanlara inancimida kaybettim ve ailevi sorunlarım var
Sizin hayatınıza bakınca ne güzel hayatı ve kendini seven insanı bulmuş evlenmiş dedim.Siz çocuğu olan bir aile olmak için heveslenirsiniz. Çocuğu olan bir aile de baskasinin çocuğu daha basarili diye heveslenir.Cocugu kronik hasta olan bir aile sağlıklı çocuk için heveslenir...

Belkide herkes istediği şeylerle sinaniyodur hayatta.Durumunuza sagliginiza sukredin, hepimiz sukredelim.
İnşallah hayirlisiyla en kisa zamanda bir bebisiniz olur.Ama o kadarda kafa takmaya mutlu olmaya bakın bence

Tabiki, elimiz ayagimiz tutuyor binlerce kez sükür olsun. Ben isyan etmiyorum, ama sonuncta insaniz.
Kendime soruyorum, Bi bebisin olsa hersey düzelcekmi? Ozaman mutlu ve huzurlu olmayi basarabilecekmisin diye?

Icimdeki bu skinti neyin nesi bende cözemedim :KK43:

tedavilerle evlat sahibi olmuş bir anne olarak sorularınızı yanıtlayayım

mutluluk , birlerinde aradığınız mutluluğum cevabı

kendi özünüzde ,bunu fark ederseniz

mutlu olduğunuz fark edeceksinizz

bu hayatta kimse kimseye bir şey bahşetmiyor

Önceki konuna baktım eşini sevmiyorsun.
Sizi bir arada tutan birşey yok. Neden hala berabersiniz anlamadım. Eşine de üzüldüm.
Diğer konu hakkaten daha vahimmiş.

Hem aklında başka bir adam var; hem zaten pek de sevmediğin eşini en büyük hayalin olan annelik önündeki tek engel olarak görüyorsun.

Bu şekilde mutlu olsan ilginçti zaten. Boşanın; belki yeniden evlenirsiniz ve çocuklarınız olur.

yaa canım benim allaha sığının sende lutfen güçlü ol pes etmeyin bir sürü tedavi yolları var rabbim kısmet ederse olur herşey :/ böle moral bozmakla hiç bişey çözülmüyor ki geç olsun güç olmasın eşinden soğuma bu şekilde kıymetinizi bilin birbirinizin düşün senden kaynaklıda olmayabilirdi rabbim büyük herşeyin dermanı onda...:KK74:

Niye evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz?

Yalnız kendiniz için değil bir ya da iki çocuğun mutluluk ve huzur kaynağı da olabilirsiniz.

+1

Hayvan barınaklarını gezip sahipsiz, terk edilmiş köpek ya da kedi de sahiplenebilirsiniz. Onların karşılıksız sevgisi çok büyük huzur kaynağı.

Şimdi eski konunuzu okudum.
İşe eşinizi boşayarak başlayın..
Mutsuzluğunuzun sebebini çok uzakta aramamak lazım :) Siz eşinizi hak etmiyorsunuz!

Hayat Böyle bisey iste, hayal kurarsin hep güzel güzel ama hic bisey o kurdugun hayale benzemez.
Caresiz kalirsin, huzurun, kacar ve sonra mutlu olmayi unutursun beceremezsin mutlulugu...
beni elestirin veya kötüleyin diye yazmadim bunlari, bende farkindayim dogru bisey olmadigini o yüzden sizden yardim istedim. kendim bas edemiyorum cünkü.

Tabiki, elimiz ayagimiz tutuyor binlerce kez sükür olsun. Ben isyan etmiyorum, ama sonuncta insaniz.
Kendime soruyorum, Bi bebisin olsa hersey düzelcekmi? Ozaman mutlu ve huzurlu olmayi basarabilecekmisin diye?

Icimdeki bu skinti neyin nesi bende cözemedim :KK43:
Hayirlisi istemek lazımmis her zaman bunu öğrendim yasadiklarimdan diyebilirim
Çocuğunuz olsa ama Allah korusun bir hastalığı olsa yada ergenlige gelince hayırsız uğursuz biri olsa istermisiniz mesela?
Ya da doğsa ama Allah korusun küçük yaşta vefat etse?Tabiki olmassiniz, Allah hepsinden korusun herkesi.
Eşinize ne güzel bir hayatiniz varmış beraber hayattan keyif almaya çalışsaniz?
Olmasi imkânsızmi peki?

Eski konuyu ben de okudum.
E siz baştan söylesenize. Sevdiğiniz adamla ayrı, sevmediğiniz bir adamla evlisiniz, üstelik çocuk sahibi olmak istiyor olamıyorsunuz, hem de evli olduğunuz adamdan ötürü..

Mutluluğunuzun anahtarı belli, boşanmak. Çünkü başkasına aşıksınız..
Lütfen boşanın,çocuk yapmaya da çalışmayın.

yaa canım benim allaha sığının sende lutfen güçlü ol pes etmeyin bir sürü tedavi yolları var rabbim kısmet ederse olur herşey :/ böle moral bozmakla hiç bişey çözülmüyor ki geç olsun güç olmasın eşinden soğuma bu şekilde kıymetinizi bilin birbirinizin düşün senden kaynaklıda olmayabilirdi rabbim büyük herşeyin dermanı onda...:KK74:

illaki allahtan ümit kesilmez, o ol derse olur anca hersey... ve tabiki empati kurup bende düsündüm benden dolayida olmayabilirdi diye... :KK43:

Eski konuyu ben de okudum.
E siz baştan söylesenize. Sevdiğiniz adamla ayrı, sevmediğiniz bir adamla evlisiniz, üstelik çocuk sahibi olmak istiyor olamıyorsunuz, hem de evli olduğunuz adamdan ötürü..

Mutluluğunuzun anahtarı belli, boşanmak. Çünkü başkasına aşıksınız..
Lütfen boşanın,çocuk yapmaya da çalışmayın.

Ben bu yasima kadar basladigim hic birseyi yarim birakmadim... Kuzenimle ilgili uzak durmaya calisiyorum belki hevesti diye, ama onuda basaramiyorum ona uzaklastikca esime kiziyorum onunla olur olmaz tartismalara basiyorum... kiyamiyorum üzülüyorum onun icinde icim icime sigmiyor artik. o üzülcek bu üzülcek diye kendimi öldürcem nerdeyse katlanamiyorum bana göre cok büyük bi yük bu. ayrilmaktanda korkuyorum... cünkü o beni seviyor ben karsimdaki inanlara haksizlik yapip onlari üzmek istemiyorumki :KK43:

X